Bike Storm 09
Aktif Üye
- Tepki
- 133
- İsim
- Ahmet
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçmiş olsun. Umarım negatif çıkar.Bende bugün PCR testi yaptırdım üzerimde kırgınlık vardı ama gece işten gelip hararetden dolayı soğuk şalgam içmeye bağlıyorum. Tutunmaya çalıştığım sorumluluklarım olan bir işim var şu işsizlik döneminde herkesin durumu böyle birde virüs çıktı başımıza inşallah negatif çıkarım![]()
Öncelikle arkadaşınıza geçmiş olsun, ne güzel yerde çalışıyormuşsunuz firma çalışanını düşünüyor ve test yaptırıyor. Hastanede çalışıp test yaptırmamıza karşı çıkıyorlar. Ofis 30 metre kare falan, toplamda 7 kişiyiz 3'tanesi 8-18 çalışıyor biz diğer 4 kişi vardiya dönüyoruz. Geçen hafta gece vardiyasında olan arkadaş pazar günü pozitif sonucu çıkan kişi ile doğrudan temasta olmuş hatta testten 1 saat öncesinde oturup aynı yerde yemek yiyip takılmışlar. Pozitif olan kişi evinde karantinaya çekildi, o kişi ile doğrudan teması olan 5 kişiyi işe gelmeye zorluyorlar bir de üzerine test falan yaptırmayın diyerek sıkı sıkı tembihliyorlar. Bunu yapansa iş güvenliği uzmanın ve müdürlerin ta kendileri. Çalıştığım yerin baş hekiminde ilk dönemlerde pozitif olunca ne kadar müdür ve üst yönetimde kişi varsa hepsi gidip 3'er kez yaptırdılar bize ise harcanabilir eleman gözü ile bakıyorlar. Çalıştığım firmada öyle 50-100 kişilik bir firmada değil Türkiye'de 65000 ( atmış beş bin) personeli olan Avrupalı bir firma. Ya bizim yönetim sallamasyon takılıyor yada yabancı olup başında Türk bulunan bir firma mantığı ile devam ediyorlar.Ortalık çok fena. Her yerden pozitif haberleri alıyorum. Salı akşamı,iş arkadaşlarımdan birisi pozitif çıktı. Bizim bir şansımız var ki ;iş yerinden pozitif çıkan birisi olursa herkese test yaptırıyorlar.Salı akşamı haber geldi ve hemen gidip test yaptırdık. Bugüne kadar 2 kere antikor,2 kere de PCR testi yaptırdım ve her seferinde negatif çıktım. Kendinize çok dikkat edin,çünkü devletin çok da umurunda değiliz..
Hocam, sayın bakana eksik bilgi veriyorlar. O eksik sayıyı verene kızın.İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı’nın “Bulaşıcı Hastalık Ölüm Sayısı” bugün 164 olmuş.
Sağlık Bakanının ,Türkiye genelinde açıkladığı ölüm sayısı ise 92 🤬
Kesin öyledir zaten.. Yoksa uykusuzluktan gözleri kan çanağına dönmüş,çok babacan bir bakanımız var.Hocam, sayın bakana eksik bilgi veriyorlar. O eksik sayıyı verene kızın.
Aynen!! Ben de test yaptırdım burnum kanadı 15- 20 dk
Kılcal damarlarda sorun vardır. Kimi insanın burnu çok kolay kanar.Aynen!! Ben de test yaptırdım burnum kanadı 15- 20 dk![]()
5000 vaka değildir o 5000 hastadır. Her vaka hasta değildir ya(!)Uzun süredir nazlı bir ceylan gibi mahzun, Çekingen ve utangaç seyreden vaka sayımız;
-Amerihanın 200.000’e dayanması,
-Avrupa’da pek çok ülkenin 20.000 sınırını aşması,
-Çoğu ülkenin 2. dalgaya geçtiğinin görülmesi
-Artık 5.000 vakanın bile normal, düşük görülmesiyle birlikte
Tekrar yükselişe geçti! Vakanın 5000’lerin hemen başında sabitlenmesini bekliyorum ben, eh yeter da, 5000 işte. Şimdilik yeter. Diğer ülkeler 100.000 sınırını teker teker geçmeye başlasın, o zaman da 10.000’lere yükselir utangaç vaka sayımız.
O yüzden olduğunu sanmıyorum çünkü burun kemiğimi delecek sandımKılcal damarlarda sorun vardır. Kimi insanın burnu çok kolay kanar.