Scudo Sports

Corona virüsü (Covid-19)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Çok tehlikeli bir virüs her ne kadar önlem almaya kalksanız bile çözümünü bulmadığınız sürece buralara kadar gelmesini durduramazsınız. Çin bile henüz çözümünü bulmuş değil, hala virüs deli gibi yayılmakta. Amerika kıtasına bulaşmış olursa, ben şahsen onlarda çözümü vardır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu virüs olayının çok abartıldığını düşünüyorum. Her yıl bir gırip mikrobunu yok kuş gıribi, yok domuz gıribi bg. insanların kulaklarına bağırıyorlar. Kötü bir şey, ona bir şey demiyorum ama milleti kırdırmaya, olaylar çıkarmaya çalışıyorlar sanırım. Yıllardır bu gibi hastalıklarda ilk şüpheli yaşlılar ve çocuklar. Biraz dikkat edersek bir şey olacağını sanmıyorum. Tanrı çocuklarımızı bağışlasın. Orta sınıf yaştakilerin böyle bir virüse (normal bir insansa) yıkılacağını sanmam.

@Oxsy küçük olsa uymazdı büyüğe aparatla uyar. Ya da cola tenekesi filan.0.8 fark var yani 0.4 mm bir kalınlık .

İlaç şirketleri her zaman olduğu gibi bu kişin kaymağını sağlam yerler , telef olan yine küçük sabiler ve yaşlılar olur , eğer virüs bu kadar güçlüyse yakalananlar ilk etapta kurtulsalar da ileride hayat kalitelerini etkileyebilecek olumsuzluklarla da karşılaşabilirler.

Çoğalacak ortam bulamaz ise virüsler çinden buraya kargo gelmesi kadar sürede hayatta kalamazlar.

Yani çinli gelirse sıkıntı da, kargo paketlerinden korkmaya gerek yok 1 haftada çinden gelen kargo görmedim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Çetin ŞAHİNÖZ şahsen bana standart gönderimle 8 günde gelen kargo var bir abiye de 5 gün geldiğine bizzati şahit oldum 😂

@tony0694 Valla o zaman tehlikeli, erken gelen kargoları teslim almayın beklesin PTT de biraz😂😂

@Çetin ŞAHİNÖZ Şanslı sanarken kendimi birden şanssız hissetmeye başladım 😂

yazılanları okuyunca biraz olsun içim rahatladı ama gevşemek yok! Baya önce sipariş ettiğim garmin tutucu geldi,benim paketi bir alışım ve ambalajını bir açışım var tam filim😂 ambalaj kapıdını torbasını yaktım,tabi plastik parça olmasına rağmen müthiş dezenfekte ettim kendimce👍 İçim rahat😏

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
@seko35.50 hocam o olmamıştır Allah muhafaza bir şey falan olur size içim el vermez. Siz onu bana gönderin ben ücretinide size iletirim en azından bu virüs illetini başınızdan savmış olursunuz 😂😂

Coronavirüsünün plastik, metal ve cam madde yüzeylerinde birkaç saat, laboratuvar koşullarında da iki gün kadar aktif kalabildiği tespit edilmiş.

Ben çin'den korona virüs sipariş ettim, yanında da bisiklet çantası hediye ettiler, cesaretimden dolayı...:koptum::koptum::koptum:

@Anonim bence de tüm dünya hükümetleri konu hakkında doğruları gizliyorlar. Bende daha fazla ölüm ve vaka olduğunu düşünüyorum

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
başlamış komplo teorileri

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Ben çin'den korona virüs sipariş ettim, yanında da bisiklet çantası hediye ettiler, cesaretimden dolayı...:koptum::koptum::koptum:

Bu böcek Güney Afrika'dan bir tane muzun içinde geldi hesabı ya bu virüs senin çantada business class olarak geldiyse:krktm:Bu saatten sonra derler derler gelmese bile bisiklet çantasında geldi derler:ssrtcbya:

Nedense bu aklıma geldi.

Şaka bir yana kargoyu iyice dezenfekte etmeyi düşünüyorum da, nasıl yaparım onu bilmiyorum...😱

Geri