Erdal Ylmz
Daimi Üye
- Tepki
- 835
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Opel corsa Toyota CORONAArkadaşlar biraz sabırlı olun 2 ay kadar alışveriş yapmayın daha da ucuza alacağız inşallah atın ölümü arpadan olsun, baharda ali emmiden baya güzel indirim olacak , şimdilerde ise bütün mağazalar ağız birliği yapmış gibi yüksek tutuyor fiyatı , ekonomi biraz sallanınca mecbur indirim yapacaklar![]()
Hocam size Dawkins'in GEN BENCİLDİR kitabını hatırlatayımÇinde insanlar ölecek lakin dünyanın kalanı öncelikle ticaret boyutuna takılacak. Bizim ülkede de durum böyle olur. Önce ticari olarak değerlendiririz.
Ama bizde diğer ülkelerden farklı olarak bu durumda çinden gelen ürünler azalırken bunu fırsatçılığa çevirip elindeki ürünleri, ürettiği ürünleri maddi olarak katlayacaktır bizim insanımız. Bu kötü durumu fırsata çevirip haksız kazanç peşine düşecektir.
Ne yazık ki yine bencilliğimiz daha üst düzeyde kalacak bence..
Benim böyle iyiniyetli dileklerim filan yok açıkçası..Dünya'nın The Walking Dead sahnesine dönmesinden rahatsız olacağımı da sanmıyorum..
Geçen hafta virüs çıktığı gibi alibaba shortladim şimdiye kadar %70 kazandırdı. Bu piyasa değeri daha da düşecek(link)
@umutcelik tabi borsa vs farklı olaylar çok dönecek bayağı değer kaybediyor şuan dediğiniz gibi ilerleyen günlerde daha fazla düşüşler çok anormal olmaz
Konu ile biraz alakasız olacakta, çapı nedir sele borsunun , hoş, çinden gelen bir sele borusu ile çok iyi anılarım olmasadabu sabah geldi henüz bir belirti yok. tırsmadım değil ama😁...satıyorum bu arada..gianta uymuyor haliyle..
217930 dosyayı görüntüle217931 dosyayı görüntüle