Scudo Sports

Cihan Aksoy' un Yeni Tur Canavarı; Trek FX 7.5

Scudo
@earth1

Teşekkür ederim bende epey araştırıp aldım umarım doğru seçim yapmışımdır. Yollarda sürdükçe deneyimlerimi aktarabilirim.Sevgilerimle.

@gaflet

Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
@cihan aksoy

Cihan abi, Trek'in ayrıntılı resimlerine bakarken Scale'i atlamışım :D Yanyana pek de yakışmışlar. Kazasız belasız diyorum. İnşallah ben de senin gibi 10 binlerce kilometreyi deviririm :)

@Yalçın

Sevgili arkadaşım benimde en çok istediğim birlikte pedallayabilmek.Teşekkürler sevgiler.

• Beğen
Bisikletiniz süper. Güle güle kullanın.
Ufak bir detay takıldı gözüme sormak istedim. Trek' in sitesindeki resimlerde lastiklerde kırmızı bir çizgi var. Sizin resimlerdeki lastiklerde bunu göremedim. Lastikleri değiştirdiniz mi, yoksa orjinalinde düz siyah olarak mı geldi ?

@Selim Üsel

Aşağıdaki alıntıda kırmızı renkle belirttiğim cümleyi atlamışsınız sanırım. :) Kırmızı çizgili Bontrager' lar değişti yani; orijinalinde onlar var, ama şu an yedekteler..! :in:

@Kamil Yıldız

@Selim Üsel

Bir haftadır forumdan uzaktaydım geç yanıt için özür dilerim.Öncelikle İyi dilekleriniz için teşekkürler. Trek sitesinde görüldüğü gibi 2010 FX 7.5 , Bontrager Race Lite Hardcase, 700x32c lastikleri ile geliyor, yanaklarında kırmızı çizgili.Benim birkaç yıl önce Londra'dan satın aldığım NIMBUS EX SPECIALIZED CITY 700X38C lastiklerimi hiç kullanmamıştım . Bunlar biraz daha kalın ,kış ayları için iyi olabilir ve raf ömrü iyice azalmasın diye öncelikle kullanmak istedim Trek'te.Orijinal lastiklerini çıkardım şimdilik.Laf aramızda kırmızı çizgili lastikleri çok daha şık duruyor takıldığı zaman.Tekrar teşekkürler.

Sevgilerimle.

@umutkahraman

@emreşen

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Beğen
@Murat İçlek

Sağolasın sevgili Murat.

@tevfik saka

Bakalım ,manyağı yollarda göreceğiz canavar mı! değil mi ! Paylaşmak isterim forumda. Çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle.

• Beğen
Geri