Scudo Sports

Cihan Aksoy' un Yeni Tur Canavarı; Trek FX 7.5

Scudo
@Kamil Yıldız

İlgin için çok teşekkür ederim sevgili Kamil.Görüşmek üzere sevgilerimle.

@cihan aksoy

mrb cihan abi benimde almayı çok istediğim bisikleti almışsın.iyi günlerde kullan.aklımdaki tek soru almam gereken bisikletin ön süspansiyonlu olup olmadığı.süspansiyonsuz bir bisiklete karar verirsem bende kesinlikle trek fx5 alıcam.

Benim de gönlümde yatan ileride sahip olmak istediğim harika bir bisiklet ,, yalnız önce yeni aldığım scott p55 imin hakkını vermem gerekiyor .. Tecrübe ve performansımı artırıp haketmek istiyorum böyle bir güzeli .. Cihan Bey şu ana kadar ki tecrübe ve izlenimlerinizi buradan paylaşmanızı bekliyorum .. Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Merhaba,

Çok teşekkür ederim dileklerin için.

Önceki tur bisikletimde ön amortisör vardı.Sürekli kilitlemek zorunda kalıyordum.Açıkcası ben tur bisikletlerinde amortisöre gerek olmadığını düşünüyorum.Yalnız FX 7.5 seçmemdeki en büyük etken ön maşanın karbon olması , gidon ve dolayısıyla kollardaki titremeyi biraz da olsa kendi üzerine alabilmesi.Konuyla ilgili çok yazı okudum.

Bu yıl hep yollardayım ve deneyimlerimi forumda paylaşacağım.
Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
@Metehan Mendi

Selam,
Scott P 55 'de çok güzel bir bisiklet ,sizin de kazasız iyi günlerde sürmenizi dilerim.Şu ana kadar yazacak deneyim olmadı bundan sonra olacak ve paylaşacağım forumda.Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
Kamil eline sağlık.Bence Trek yol için çok güzel bir seçim ama kelebek olayı uygun değil diye düşünüyorum.Düz gidon ve Barend daha rahat olur sanırım.Tabi nasıl rahat ederse.Kazasız sürüşler diliyorum.Hayırlı olsun.

Bol geziler..

@sadana

Merhaba,

Kelebek gidonun şekli için söyleniyor sanıyorum. Bu benim de tarzım değildi. Hatta 63 cm .uzunluğu benim omuz genişliğim ve alışkanlıklarım için çok fazlaydı. Ben bu 63 cm. lik gidonu 54 cm. olacak şekilde kestim ( önceki tur bisikletimle aynı oldu ) kelebekliği azaldı neredeyse düz gidon gibi oldu.Bilgilerine sevgilerimle.

@cihan aksoy

Cihan abi,Sevgiler.Açıklama için sağ ol.:in:

Abi tabi,Kişisel olarak kullanım nasıl rahatsa mantık da odur.Ama ben uzun yolda Barend ve düz gidon ,yokuşlarda da düz yolda da inanılmaz rahatlık ve performans sağlıyor,diye düşünüyorum.Tabi güzel bir seçim ve kişisel performans bunu kapatır..:) Kazasız sürüşler.Hayırlı olsun.Size de Sağlıklı bir yaşam diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Geri