Scudo Sports

Çekiliş Tarihi

@ulas

Cumartesi öğleden sonra bence çok uygun ayın 10'u da çok uygun daha fazla beklemeye gerek yok 2:30-3:00 gibi olursa -ve ölmez kalmazsak- ben geliyorum

Scudo
@H.Kurt

ip çakışması dediğiniz şey bazı basit sebeplerden dolayı tam çözüm değil. üniversite öğrencisi, aynı yurtta kalan biri veya aynı evde yaşayan arkadaşına sırf o da yararlanabilir diye söylenmesi bu konuda sıkıntı yaratabilir...

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve Ali Ç.
Alt mesaj limiti olabilirdi veya çekiliş civarında açılmış ve şu anda aktif olarak kullanılmayan hesaplar elenebilir bence

haklısınız ben bunu düşünemedim ama denen oki sırf çekiliş için yeni hesaplar bence yanlıs bir kelime ben cekiliş için acmadım hesabımı

@aziz otkur

Size çekiliş için açtı diyen yok kardeşim ama udid kaydı için (ios cihazlarında beta versiyonları yüklemek için telefonunuzun udid kaydının yapılması gerekiyor ve bu kaydı da sadece developer hesabı olanlaryapabiliyor ve sınırlı)bile apple forumlarını dolduran bir güruh varken bu kaç bin liralık kadroyu duyup da gelen güruh nasıldır

@aziz otkur

Siz sırf çekiliş için üye olmadıysanız, "sırf çekiliş için üye olanlar" sözü sizin için söylenmemiştir:) Hoş geldiniz. şansınız bol olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@ulas

Abi sen 10 ocak çay partisi felan diyorsunda orda olmayan birine çıktımı buraya konu açar veya video çekermisin çekilişin?

@Çağatay Y.

Zaten öyle olacak.

Kadro bana fazla ama Meraktan takip ;)

Foruma bugün katıldım. Bu çekiliş olayı nasıl birşey nasıl katılabiliriz yardımcı olur musunuz...

@Yusuf F.

Süresi geçti.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf F.
@ulas

Merak ettim bu sahte hesaplar temizlense konuya mesaj atan ne kadar kişi kalıyor ortalama.

Çok eski değilim ama ben de eski üyeyim. Sahte hesaplar (aynı ip den eş, çocuk, ev arkadaşı vb.) haricinde yeni üyelerin de eleştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten bu çekilişin amacı forumu büyütmek değil mi? Forumun sloganı "Dünyanın en büyük Türkçe Bisiklet Forumu" değil mi?

Ben aksine yeni üyelere çıkmasını istiyorum.

@Ali Sırıklıgil

Çekiliş için üye olup tekrar uğramayan birisine çıkarsa buraya emek ve zaman harcayanlar için üzülürüm.
Amaç forumu büyütmekse bu sene üye olanlar bir sene boyunca katkıda bulunacak ki seneye çekileşe katılabilsin, böyle böyle forum büyüsün.
Ama adam gelmiş ilk mesajı çekiliş için ve sonrasında hiç bir katkı yapmamış, o zaman o sahte hesap ki foruma hiçbir katma değeri olmaz.

Kimler katılabilir?

Bütün Forum üyeleri katılabilir. İsminizi sadece bir defa yazınız aksi taktirde oylama dışı kalacaksınız.

Daha fazla birşey söylemeye gerek yok sanırım bu konuda.

@Gokay U.
Etik birsey mi peki bu? Firsatciliktan baska nedir?

@Gokay U.
O kural, çekiliş kayıt süresi boyunca bir an da kayıt yaptırarak diğer üyelere karşı haksız avantaj olasılığını arttıran "sahte hesapların" değerlendirmeye alınacağı anlamını taşımıyor. Kuralda açıkça "bütün forum üyeleri katılabilir" denmesine rağmen, şaibe karışmaması adına yönetici kadrosundakilerin katılım hakkı yoktu örneğin.

Not: Şans eseri o gün (ve daha sonrasında) kayıt yaptıran ve forumda faal olan üyeleri kast etmediğimi daha fazla vurgulamama gerek yok sanırım.

Etik olmayanın; bu tür büyük çaplı bir forumda mesaj sayılarının tartışılması olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ben sadece kuralı belirtmek istedim. Etik olmayan bu kural mı?

Geri