Scudo Sports

Çekiliş Tarihi

Scudo
keşke 1 kadro yerine 10 -20 kişi kask dağıtılsaydı.

Çekiliş tarihini bırakın da normal konularda yorum yapan kişi sayısı iki elin parmak sayısı kadarken çekiliş lafını duyunca yüzlerce, neredeyse bin üye ortaya çıktı :D

(benim ismim yok bu arada listede, bu tip çekiliş ve şans oyunlarını sevmiyorum)

Evet Kask dağıtılsaydı çok iyi olurdu, 20-30 tane çoluk çocuk kasklanırdı...

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Çekiliş hakkında iki şey söyleyecektim fırsat olmadı. Çekilişe katılan hesaplar arasında bir çok yeni hesap var, bence konunun açıldığı tarihten sonra oluşturulan hesaplar kabul edilmemeli. İkincisi ise bu kadar yoğun bir katılım varken sadece 2 kişiye 2şer bin liralık kadro yerine pahada küçük ama her bisikletçinin işine yarayacak aksesuarlar vesaire de dağıtılsa daha hoş olurdu
Hediyeyi ben vermiyorum sonuçta ne verileceğini belirlemek haddime değil ama sadece bir öneri.

bana çıkarsa kadroyu satıp 5 kişiye kask vericem.

aynen katılıyorum. 4 bin tl değerinde hediye verileceğine çinden delta bisiklet amblemli buff bile sipariş edip bütün üyelere dağıtsalardı daha iyi olurdu:) hem de daha ucuza gelirdi :)

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
ben yeni yol bisikletine başlayacağım kadronun detaylarını da bilmiyorum ama çıkar ise üstüne güzel bir donanım ekleyip hayalim olan yol yarışlarına katılacağım
aslında 2000 bin TL ye sadece kadro vereceklerine bisiklet bile verebilirlerdi aslında 2000 TL az bir para değil yani hepiniz haklısınız 1500 TL bisiklet verir üstüne 500 TL yede ekipman koyup öylede verebilirlerdi

Yahu adamlar bir sirinlik yapmislar iste :)
Milli piyangoda bu mantikla 1 kisiye 50 milyon yerine, 500 kisiye 100 bin verseydi madem :p
Bu arada 600'de 1 sans gayet guzel bir oran. Umarim hakkini verecek birine cikar ve simdiden hayirli olsun kadro ve sahibi hakkinda ;)

" sen elmayı sevmiyorsun diye elmadan vazgeçmen şart mı be arkadaş "

diyorum ve eğer bana çıkarsa tepe tepe kullanacağım kadro. ayrıca delta bisikleti bu güzel organizasyondan dolayı tebrik/teşekkür ediyorum. :in:

valla bana çıkarsa bende güzel bir şekilde toplayıp kullanıcam :)

Deltaya yakışır bir çekiliş oldu inşallah adaletli bir şekilde olur seçim de paravan üyeler sayılmaz

@Batuhan Köksal
Bu konuyu yoneticilerle daha once paylastim. Ilgileneceklerini soylediler. Ama ne yaptilar bilemiyorum dogrusu.

@Batuhan Köksal
Keşke 2 kişiye olsaydı. 1 kişiye tercihine göre dağ veya yol kadrosu. Açıklamayı birçok üye yanlış anlamış...

@Halil EROĞLU

4 tane kadro vermiyorlar mı ? Yani 4 ayrı kişiye.

@Ali Ç.

Bir kişiye seçimine göre dağ veya yol kadrosu verilecek.

Eğer bana çıkarsa (yorum sayısı fazla çıkmaz ama :D ) ya astroya takarım yada evimin bir köşesine asarım :D

Geri