Scudo Sports

Çekiliş Tarihi

Scudo
Ben Sadece Bu Oyunda Bende Varım Diyerekten Adımı Yazdım:DYoksa Kadroda Gözüm Yok Evde Var Zaten Bi tane daha onu toplayamadım:D Ama Çıkarsa'da bakarız duruma göre:D

Gerçekten de Delta Bisiklete yakışır bir hediye oldu. Ama diğer arkadaşların dediği gibi başka bişiler verseler daha iyi olabilirdi ama bu seferde Koskoca Delta kask falan veriyor denirdi :)) 1000' de 1 Şans varken insanlar pek umut bekleyemiyor sanki :)

Allahım,inşaallah bana çıkar :D Ne güzel olurdu. :D

Valla kaza yaptıktan sonra çok bisiklete binemez oldum bisikleti bırakınca forumu da bıraktım. Sonra arada girerdim foruma işte. Baktım çekiliş var katılayım dedim. Tam bisiklet alma arefesindeydim açıkçası. Eğer kadro bana çıkarsa çok daha ucuz bir şekilde yol bisikletimi tamamlayacağım. Zaten çıkarsa direk delta bisiklete giderim kadroyu sipariş bile ettirmeden orada geri kalan parçaları satın alır geri dönerim :)

@İsa Yavaş

Geotech yerine Wilier Triestina ve ya Colnago kadrosu vereydi züper olurdu.... :D :cool:

Bana çıkarsa satıp elime geçen paranın tam yarısına buradan seçeceğim kişilere ekipman dağıtımı yapacağım. :in:

Hakikaten ne zaman açıklanır acaba bu çekiliş sonucu ?

Bende bir umutla ve heyecanla katıldım çekilişe bakalım hayırlısı.Çekilişe katılım süresince üye olup çekilişe katılanlar elenmeli bence.Zaten ilk mesajlarının çekiliş için olması ele veriyor.Umarım onlardan birine çıkmaz ve gerçekten hakkını verecek ve ihtiyacı olan birine çıkar.Elbette herkesin ihtiyacı vardır o kadroya orası ayrı konu :D .Şahsen bana çıksa satıp tourney altus ekipmanlı bir bisiklet alıp kalan parayı matematiğin ağır konularında özel ders almak için kullanırım :D .

milli piyangodan 3 çeyrek bilet aldım, amorti bile yok :( şanssız biriyimdir böyle çekilişlerde ama umarım, gerçekten ihtiyaç sahibi biri sahip olur bu büyük ikramiyeye(2000 TL değerinde karbon kadro yaw )...

Şanssız olduğum için böyle durumlarda çıkmayacağını bile bile bende ismimi yazdırdım :D he çıkarsa ne olur satar 2000 TL ye yol bisikleti alır yada bir 2000 TL Daha Harcar Yarışlara Katılabilirim :D

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Çekiliş için bir gün belirleyip ve herkesin davetli olduğu bir zamanda bu işlemi herkesin önünde yapmayı düşünüyoruz.

Sahte açılan hesapları bildiğimiz için o konuda bir endişeniz olmasın.

Konuyla ilgili size bilgi verilecektir.

Örneğin 10 ocak C.Tesi uygun mudur. Delta Bisiklet Kızıltoprak şubesinde çay partisi eşiğinde yapabiliriz.

Çekiliş çok da ileri bir tarihte olmamalı. Haftasonu olması katılım imkânı açısından mantıklı. Yine de İstanbul'da olup katılabilecek kişilerin yorumlarına bakmak lazım; ama 10 Ocak için kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum. Herkes bir an önce sonuçlandırılsın istiyor çünkü...

İnşallah bana çıkar bi triban 500 birde dağ bisikleti alırım :D Cidden keşke seçenekli olarak olsaydı buff yada kask gibi iki seçenek sunulup 50 kişiye dağıtılsaydı..

@ulas

Çok güzel cumartesi öğlen saat 3 ten önce yapın ki ben işte olup gelemeyim. Yoksa benim müsait olduğum bir zaman olsa çekilişe gidiyoruz deyip cannondale synapse'e parayı basıp hafifleyip dönmek de var :p :D

yeni üyelere verilmesin diyorsunuzda forumu fark ettigimde kayıt oldum 3 gün sonrada çekilişe katıldım bu suçmu yani ? niye fesat bir düşünce içerisine girdiniz anlamadım

@aziz otkur

Yeni üyelerden kasıt, sahte hesaplar. kişilerin şanslarını arttırmak için üyelik açıp hiç bir konuya mesaj yazmadan sadece çekilişe katılan hesaplar :)

@Hüseyin Gündoğdu

Haklısınız aslında. Bu konuda ip çakışması kontrol edilebilir mesela en basiti..

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geri