Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Valla bende 224 alma niyeti ile gittim dukkana.224 un istedigim kadro boyu ve rengi yoktu.225 te var dediler onun fiyatinin yulsek oldugunu soyleyerek ilk basta istrmedim.Bana bir supriz yaparak 224 un fiyatindan vereceklerini soylediler kurulu halde 225 getirdiler hosuma gitti aldim gectim cokta memnunum…

• Beğen
Tepkiler: orhankou
Scudo
@volkanxx
Valla ben alırken de evemagaza n11.com da son iki ürün diyordu. 46 kadro siyah mat 2015 model diye. Kurulu açık ürün Olmayacak diye garantisi yok. Ortada çizik sürtük alet var. Ve içinde carraronun kitapçıkta gösterdiği gibi bir paketleme de yok. Bu durumda ya carraro ya da evemagaza suçlu. Ben ise mağdur.

Arkadaslar herkese iyi gunler. Bisikleti hayatıma katmaya karar verdim ve bugün gidip bir ccarraro sportive 227 satın aldım. Benim sıkıntım malesef kastamonu da hava sürekli olarak yağış mevcut. Bisikletime acil oolarak camurluga ihtiyacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Herkese iyi günler ben de bu aralar carraro sportive 227 almayı düşünüyorum.Fiyat performans olarak nasıldır?Önerir misiniz?Ağırlığı ne kadardır ve şu kadro boyu olayını anlayamadım bir türlü 1.78 boyundayım hangi kadro boyu bana uygundur?

@Utkucallak hemen hemen aynı boydayız. bacak boyu önemli ama ben 51 kadro aldım. bende de 227 modeli var çok kişi bu modeli önerdi, yeni aldım pek kullanma fırsatım olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Utkucallak
Selâmün aleyküm arkadaşlar ikinci el bir carraro sportive 224 buldum 178 boyundayı m 48 kadro bana uyarmı bide 14.5 kg dedi satan arkadaş ağırlığına biraz Ağar gibi geldi bana

@seref soylu kadro küçük gibi geldi... ortadaki borunun üzerinde iki ayağınız yere basar şekilde durduğunuzda bacak aranız ile boru arasında iki parmak boşluk kalmalı. denemeden almayın derim üzülürsünüz. amortisör bisikletin toplam ağırlığına ekstra 1-2 kg ekleyebiliyor. ben de düz maşalı versiyonu var. gayet hafif

Arkadasin rotor hafif yamulmus halinin altina veya defterin arasina koysak duzelirmi[emoji12] [emoji13]

Bisikletime son olacagini dusundugum en onemli aksesuarini aldim.
aslinda bir tane yeterliydi ama iki tane birden aldim :)

Dosyalar

• IMAG0792.jpg
    IMAG0792.jpg
    129,4 KB · Okunma: 58
@chnk

yuvarlak olanla diğerini kıyasladıysanız arasında fark varmı..Bende ikili olandan aldım fakat 3 saat gibi bir sürede pili bitiyor.

@chnk
Usb ile mi çalışıyor acaba bunlar? Nerden temin edilebilir

@muhisu
227 ve 225 15 kg ama yolda hissettirmiyor. Gayet iyi sorunsuz. Hafiflik ile fiyat ters orantılı hemde çok ters malum. Bu tarz özellikleri olan bir şehir /tur bisikleti 10kg olsaydı fiyat temiz 3500den aşağı olmazdı . Ortalaması 4.5-5 olurdu.

@devilmycarlos
ikisinide denemedim ikili olani denedim ama uzun sureli degil. bendeki 12000mah. Bataryaya sahip.yuksek isikta 5saat gider diye soylendi. 8800mah olanlar daha az gider tabii.
yuvarlak olanda powerbank ile usb uzerinden calisiyor. 50000mah.lik powerbank aldim yuksek isikta 16saat gider diye soylendi.powerbankin kapasitesine bagli.
bataryalari biraz buyuk gibi gelsede isigin yolda birakmayacagini bilmek guzel tabii

Geri