Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@salcano-izmirli
Kadrosu cok saglam ve yolda agirligi hic hissedilmiyor…

Scudo
@salcano-izmirli
yuvarlak olan usb ile calisiyor. Powerbanka bagliyorsunuz ve yola bakiyorsunuz ayni zamanda da telefonunuzu sarj edebiliyorsunuz. Sahibinden.comda biriyle tanistim ondan temin ettim ikisinide.belki oda aramizdadir ama sormadim... Isterseniz ozelden atarim linki

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@s1nan_guv
Saol dostum seninkide hayırlı olsun renk valla hoşuma gitti zevk meselesi benim zevkime hitap ediyor gayet te iyi yapmışım diyorum bisikletime baktıkça

@chnk valla bnde 12000mah olanı aldım en yüksekte 2-2.5 saat calısması var

o yüzden dedim tek ledli olan belk, daha uzun gidiyordur belki..deneme yaparsanız.iki ledliye göre daha uzun yanıyorsa onu almayı düşünüyorum

Arkadaslar 227 için çamurluk onerisi olan var mi

Merhaba kendime yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum araştırdım ettim sportive 224 iyi diye düşünüyorum cok buyuk sorunlar duymadım hakkında.Benim asıl sorum 2013 veya 2014 modellerini almamda bi sorun olur mu? Ve istanbulda nerden bulabilirim eski modelleri? Şimdiden teşekkürler.

Kocaeli'de olan uzun ol yapabilecek tur arkadaşı arıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
Sportive 227 15 kgmış sanırım bu biraz yüksek değil mi?Sürüşü etkiliyor mu?

Sportive 225 Nakit 1080 liraya sizce nasıl fiyat olarak.

@salcano-izmirli
Netten değil. Spor mağazasından.

Bende izmitten şişman motosikletten 1100 liraya aldım daha üstünde fiyat veren çok yer var kanmayın

@Utkucallak
biraz yüksek, sportive 300 serisine bakabilirsin, ağırlığı biraz daha düşük olması lazım ama amortisör yok. ya da mosso, kron, sedona vb. markaları araştırın.

@Mustafa_Sayar
Bugün Avcılarda bir mağazada sordum bu fiyata veriyor.

sportive 221 kullanan var mı ? Önerir misiniz ? maksimum bütçem 900 tl

@çağatay atik
ışık gücü muhteşem diyebilirim... karanlık yolda trafik levhalarını uzaktan parlatabiliyor. ayrıca kaldırımla iç içe olan bir bisiklet yolunda uzunca bi sürüş yaptım ve hiç zil kullanma gereği duymadım. 15-20 metre önümde arkası dönük kişiler bile farkederek yol açtı... bana doğru gelenlerinde gözlerini aldığını hissettim yüz ifadelerinden. kötü bir yüz ifadeleri vardı ama :((

Geri