Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

suan gittigidiyorda spor ürünlerine 500 tl üzeri 50tl indirim var ve axes karta 100tl chippara alacak olanlar bir baksın derim.fiyat baya uyguna geliyor.tek çekincem ürünün demonte gelmesi ve bi kusuru olursa iade etme sıkıntısı.Yarın istanbuldaki carraro bayilerine gidip konusucam internetten daha uyguna yada denk bir fiyat veren olursa bayiden alırım.olmadı riske girip netten alacağım.

• Beğen
Tepkiler: OffLineR
Scudo
Arkadaşlar 2.el 650 tl sportive 225 buldum sizce uygunmudur yarın gidip almayı düşünüyorum..

@TSigalko kazasız sürüşler kardeş ben daha alamadım kadro boyu nedir.kaça aldınız

@devilmycarlos

Kadro boyu 46 sanırım, 6 ay taksitle 990 TL'ye aldım.

hayırlı olsun güle güle kullanın

@Ömer Fatin hocam bisikletleri nereden kaça aldınız acaba ?Bende 225 olanı almayı düşünüyorum.Bu arada hayılı olsun.Kazasız Belasız kullanın inşallah...

@TSigalko hocam nereden aldınız bende almayı düşünüyorum 225 kadro boyu 52.Hayırlı olsun Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah

@orhankou Ankara'da Güngörler Bisiklet'ten aldım. Çok teşekkür ederim.

İvmelenmesini çok beğendim bisikletin, bir arkadaşımla turladık da baya fark hissettim :)

• Beğen
Tepkiler: orhankou
@TSigalko hayırlı olsun, güle güle kullanın, 224 candır :)
Yüz ifadesi çok tanıdık, 1 hafta önce ilk aldığımda aynı yüz ifadesi bende de vardı :)

Bu arada almayı düşünen arkadaşlar, ben bu siteden aldım, bir sorun yaşamadım, aynı gün kargoya verildi 3 günde elime ulaştı bisiklet, bayi fiyatına göre çok uygun, almak isteyen arayıp bura ile de görüşebilir müşteri hizmetleriyle.

(link)

• Beğen
Tepkiler: TSigalko
arkadaşlar bende carraro sportive 225 almayı düşünüyorum fakat bi arkadaşım şehir bisikleti alma dağ bisikleti daha rahat olur şehir içinde kullanmada dedi şuan sportive 225 ve crp 700'den hangisini alsam diye düşünüyorum ben sakaryadayım yollar çok da düzgün olduğu söylenemez sizce nasıl bişey daha iyi olur, bide boyum 1.75 kadro boyunu kaç alsam daha iyi olur ?

Ben de başlarda dağ bisikleti düşünüyordum. Sonra yahu youtube daki gibi downhill yapacak halim yok yapmaya kalksam düşer bir yerimi kırarım diye düşündüm. Sonra genelde asfalt üzerinde hafif bozuk yola da gelecek 225 e karar verdim. Ha ben dağlardan taşlardan atlarım, tepelerden kayarım diyorsan dağ bisikleti al. Onun haricinde hamallık olur. Sonuç : bence 225..

• Beğen
Tepkiler: fnym
yok ya öyle dağa taşa çıkacak değilim yani normal yolda sürücem, hamallık olur derken daha mı yoruyo dağ bisikleti ? bide kadro boyu olarak 1,75 boya hangisi uygun olur ?

Hamallık derken o tekerlerle asfaltta gitmek öldürüyor. Çok yorucu oluyor. Benim boyum 1.80 kadro boyu olarak 51 seçtim. Yanlış bilmiyorsam 2015 spotive 225 lerde 46-51-54 var. 1.75 Boya 46 küçük gelir sanırım. En güzeli denemeniz. Almadan önce bisiklete binin ayaklarınız ne kadar yere temas ediyor. Onlara dikkat ederek kadro boyunu seçin. Aman birşey olmaz seleyi yükseltirim demeyin bel ve sırt ağrıları başlar sonra... şimdiden hayırlı olsun, kazasız binişler...

bu 225 ve crp 700 arasında ne fark var yani sadece teker farkı mı oluyo ? değiştiricileri de farklı galiba değiştiricilerde hangisi daha iyidir çok fark ediyo mu ?

@Kağan Emiroğlu tam olarak neye dikkat etmeliyiz hocam açar mısınız biraz. 176 boyum. bende 46 düşünüyordum.

Ben de 225 alarak aranıza katıldım.
15 yıldır kullanmıyordum.
Özlemişim :hhhhhh::hhhhhh:

Bende bugün aldım.Kutusunda eve gönderecekler.Boyum 1.72 cm 51 kadro istedim.Orada hem 51 hem de 54ü denedim.51 daha rahat geldi.

Bisikletim gelince ss leri atarım.Bu arada bir de daha aksesuar kısmı var ;)

@akndgl hayırlı olsun öncelikle , yalnız paylaşmış olduğun sitede renk seçeneği var kadro seçeneği yok sen kadroyu nasıl seçtin.

Bende siparis verdim 225 ama boy 174. 46 kadro istedim yanlis secimmi oldu acaba canim skildi simdi

@devilmycarlos işte 46 kadroyu nasıl istediniz renk seçeneği gibi bir kadro seçeneği yok sitede.Siparişi normal verdikten sonra mesaj mı yolladınız şu siparişim 46 kadro olsun diye onu sormuştum ben.Ayrıca 174 boy için bacak boyu da önemli ama genelde 175 cm ve üzeri boy için 51 cm 20" kadro öneriliyor zaten.

Geri