Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mehmetsevki bey, size ve tüm forumdaslara günaydın. Ben de 225 almayi planlıyorum insallah. Sele eklemişsizniz sanırım. Tavsiye edeceğiniz marka ve model var mı acaba

oturma yeri geniş sele alırsanız rahat edersiniz.. ben selle royal lookin gel aldım.. çok çok rahatım.. evde kanepede oturur gibi :)

@mehmet şevki
Port bagaj icin tavsiyeniz de var mı acaba?

Herkese merhaba, aracım megane sport tourer, carraro 225 yanında çocuklarımın kullandığı iki adet salcano ng 650 dağ bisikleti var, bunların üçünü eş zamanlı taşıyabileceğim araç arkası taşıyıcı arıyoru. diğer forumaları da inceledim. Bu forumda tavsiye edebileceğiniz marka ve model verebilirseniz memnun olurum. Buzz rack, thule, vb ithal ürünler yanında Ümit bisikletin hepsiburada da satılan bir ürünü da karşıma çıktı. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kolaylıkla diliyorum....

@Serdarbagtr20 fren pabucu olayı beni de şaşırttı yarın servise göstereceğim, forumda daha önce böyle Bir şikayet göremedim.Lastik konusunu pek bilemiyorum ama bahsettiğimiz şey lastiğin eniyse 1.75 değil 2.10 gibi duruyor .jantlar sağlam bence 36 çift kat çelik jant . Ama daha kalın takmak istersen nasıl olur bilmiyorum. IMG-20150320-WA0057.jpeg IMG-20150320-WA0057.jpeg

Dosyalar

• IMG-20150320-WA0061.jpeg
    IMG-20150320-WA0061.jpeg
    60,7 KB · Okunma: 42
  • IMG-20150320-WA0063.jpeg
    IMG-20150320-WA0063.jpeg
    124,5 KB · Okunma: 51
  • IMG-20150320-WA0061.jpeg
    IMG-20150320-WA0061.jpeg
    60,7 KB · Okunma: 39
Bende yeni bir bisiklet almayi dusunuyorum iki model arasinda kaldim
1-Bianchi touring 727 - 1200 tl
2-carraro sportive 227 - 1340 tl
Özellikleri aynı gibi geldi bana
Sizin yorumlariniz ne olur hangisini almam daha uygun olur?

@googoo__ kadro geometrisini bilmiyorum ama componentler ve malzeme birebir aynı. Kadro geometrisinde de öyle uçuk farklar olacağını düşünmediğim için ben Bianchi'yi tercih ederdim. Aradaki 140 lira ile de ekipmanların bir bölümünü alırdım:)

Zaten Carraro'yu da Bianchi üretiyor. Fabrikası falan aynı. Yurtdışına açılmak istedikleri için böyle bir marka kurduklarını duymuştum.

Şimdiden hayırlı olsun.

bianchi 727, birebir dengi değil diye biliyorum, şöyle diyebiliriz

carraro 225
bianchi 727(carraro 226 tadında)
carraro 227

İstanbul trafiğinde sürmek çok zevkli Allah kaza vermesin kimseye

@obezkirpi

46 kadro aldım kardeşim boyum 174 2-3 cm daha uzun olsaydım daha iyi olurdu ama sıkıntı yok gibi bugün baya kullandım

Arkadaslar ben carraro 330 almayi düşünüyorum küçük bir değerlendirme yaparmisiniz

@momir

güle güle kullanın, benim boyum da 177 iç bacak boyum da 80cm, çok farklı değil yani boylarımız, 51 kadro aldım, daha sportif kullanım için nispeten küçük kadroda seleyi yükselterek kullanıyorlar sanırım, (link) bu resimdeki gibi yani.

benim için 51 kadro üst sınırdaydı seleyi çok yükseltmeden kullanıyorum, sizinkinin yüksekliğine benzer şekilde. 46 kadroda sizin boyunuz için seleniz biraz daha yükseltilebilir gibime geliyor o zaman. bisikleti aldığınız yerde sizin için ayarladılar mı bisikletinizi? ben ayarlatmadan alıp sonrasında kendim ayarlamıştım, sele üzerindeyken iki ayağımın ucuyla yere değerek ayakta durabiliyorum, binerken de pedal en aşağıdayken bacağımı bir gıdım kıracak açıyla dümdüz uzatmış oluyorum, anladığım kadarıyla doğru ayarlar bunlar, iyi binişler.

@momir
hayırlı olsun, güle güle kullanın. İnşallah yarın ben de kavuşacağım 224 üme, sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: momir
@obezkirpi aldığım yer hem bayi hem de servisi baya iyi oldu. aynen benimde parmak uçlarımdan biraz daha fazlası yere basıyor... çocukluğum bisiklet üstünde geçti, 10-15 dak kulanım sonrası sanki hiç ara vermemiş gibi oldum açıkçası :) bu şekilde uyum sağlamam ayrıca mutlu etti beni, bunca zaman kendimi bundan mahrum bırakmışım da haberim yokmuş :)

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Geri