Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

ben de bugün aldım 224'ü. gelirken yamalı yollarda maşa açık olmasına rağmen hafif koltuk zıplıyor gibi oluyor :D alışacaz bakalım. bir de otobüs bagajına sığar mı bunlar? 51 kadro

Scudo
@Hüseyin G. KAYA

Sefa kornadan bahsedince bende zil almaktan vaz geçtim korna daha etkili olacaktır ama onun bahsettiği 140dsbl kornayı alma ihtimalim yok :( Şöyle uygun bir şey almayı düşünüyorum... Kesinlikle gerekli...

@türkay yılmaz

Haklısınız. Ben de bisiklete baktığımda içime sinmeyen parçası lastikleri diyebilirim. Lastik görüntü olarak dişlerii vs güzel ama kalite olarak hiç içime sinmiyor ve çok kötü koku yayıyor. Biraz iyi bir lastik takılsa çok mu artardı maliyet? Zaten çok uygun fiyata iskontolu aliyorlardir toplu olarak diye düşünüyorum. Yakışmıyor bu bisiklete bu lastik

bugün 3.turu yaptım yine ön lastik patladı.. 3 günde 3 kere ön lastik patladı, arka lastikte tık yok.. acaba benim ön lastiğin hamuru mu bozuk nedir, en ufak birşeyde gidiyor..
bi de 50km lik turlara çıkıyorum, her seferinde lastikle uğraşmaktan bıktım :confused:

Beyler Bodrum Turgutreis ten Bisikleti aldım Bodrum merkeze kadar ilk gün 22 km pedalladım ama sele fena halde acıttı diyebilirim 2-3 sefer bisikletten inip elimle taşıdım hatta.2. gününde 30 dakika pedalladım geri döndüm baktım ön teker patlamış.O günden bu güne bir haftaya yakın süredir hiç süremiyorum Tamir seti ve pompa sipariş ettim gelsin tamir edeyim tekrar yollara akacam

Bu konuyu yeni gördüm. Bende tam 224 alsam ama nerden araştırsam derken ilaç gibi oldu.. Deneyimlerinizi takip ediyorum.

arkadaşlar, km sayacı almayı düşünüyorum. tercihim sigma marka ve kablosuz. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

@erphan

Sigma'ya takılıp kalmayın derim. B'twin Count 8 modelini önerebilirim rahatlıkla. Çok şık ve kablosuz bir model. Gidon boğazına da monte edilebiliyor. Sigma'nın kablosuz modelleri fahiş fiyatlara satılıyorlar. Sebebini çözebilmiş değilim. Daha doğrusu bu söğüşleme merakının sebebini çözemedim.

Arkadaşlar bisikletimde verim konusunda sıkıntım var çok yoruluyorum sanki bişey beni durduruyor diye bakındım diskler balatalara sürtüyormuş arka tekerlek yalpalıyordu bugünde aniden ön diskten sürtme sesi gelmeye başladı acaba akor sorunu olabilir mi ? daha 2 ay oldu alalı acaba bu tarz sorunla karşılaşanlar var mı ?

bu bisikletin dış lastikleri yetersiz özellikle lastik dişlerinin arasındaki taban çok zayıf,
en ufak bir cam kırığı/diken/tel gibi kesici madde o boşluğa denk geldiği anda lastik patlıyor haberiniz olsun!!!
sırf bu yüzden tabanı kuvvetlendirilmiş dış lastik siparişi verdim

http://s1308.hizliresim.com/1d/h/rj0t2.jpg http://www.conti-online.com/www/linkableblob/bicycle_de_en/6806110/data/Touringplus_uv-data.png

Selamlar
Bir süredir araştırma yapmaktaydım,sonunda kararımı sportıve 224 te kılarak aranıza katıldım ve siparişimi verdim.
Hadi hayırlısı.

Sportive 224 almak isteyen ve fakat bulamayan arkadaşlar; Ankara, Balgat taki GÜNGÖRLER bisiklete bugün öğlen uğradım, onlarda 1 adet 51 kadro 224, 7-8 tane de lady 222 var. şehirdışına da satış yapabilirlermiş. liste fiyatı veriyorlar. detaylar için arayıp sorabilirsiniz. bilgilendirmek istedim, naçizane. hıı, buarada 225 fabrikada bile yokmuş ve bianchi firması bile bu kadarını beklemiyormuş yaw:)

@türkay yılmaz
donanım haber forum da bu konuda yazan sizdiniz sanırım :) lastikler geldikten sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. bu arada, 1 adet yedek iç lastik almak istiyorum, fakat bizimkilerin sibopları çok farklı( oldukça ince) mağlum.bu lastiklerden bulabilir miyiz? benim tekerler, aldığımdan beri hiç patlamadığı için bilemiyorum ama, çift fonksiyonlu pompa ile şişirebilir miyiz?( ki bana o özellikte bir pompa hediye etmişti bisikleti aldığım dükkan)

700x35 ince sibop diye arama yaparsanız internette heryerde iç lastik bulabilirsiniz,
decathlon'un stoklarında da görünüyor ama sipariş vermeden önce arayıp teyit etmenizi tavsiye ederim, decathlon'un internet işleri biraz karışık

bu da başka bir bisikletçinin linki -> (link)

aldığımdan beri maşa açık kullanıyordum maşayı kapattım yolda kullandığım için sarsıntı yönünden fazla fark yok, yokuş çıkarken daha rahatladım gibi ama

ince sibobu nasıl şişirebiliriz peki? aparat falan mı almak gerekli? yaw ben bunları burda soruyorum ama yanlış anlaşılmasın, ücra biryerlerde falan oturmuyorum. Ankara nın göbeğinde yaşıyorum ve bisikleti aldığım dükkan, bisiklet ile 10 dk lık mesafede. neden gidip oraya sormuyosun diyebilirsiniz. sebebi henüz lastiklerle ilgili bir problem yaşamadım. sadece eve kötü bir koku yayıyor. alalı neredeyse 2 ay oldu, hala kokuyor arkadaş yaw :( herneyse, yorum ve önerilerinizi bekliyorum :)

Hazır bi sibop muhabbeti gidiyorken bende ne zamandır aklımda olan şeyi sorayım. :D
Şimdi bizim siboplar hangisi oluyor? Presta mı yoksa schrader mi?

Ben presta diye biliyorum ama yine de bir sorayım. :D

Geri