Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

İkisinide denemek mi :) hiçbir bayide 225 yok siparişle getirtiriz diyen bayiyle görüştüm az önce fabrikadada kalmamış anlayacağınız 2013leri tamamen tükenmiş durumda :)
bianchi touring 713 düşünüyorum ne dersiniz ? tüm özellikleri aynı sanırım ?

Scudo
713, Sportive aldığım sırada bana da önerildi ama benim aklımda sadece 225 olduğu için "İlgilenmiyorum" dedim. :)
Hemen hemen aynı donanıma sahip gibi görünüyorlar ama 713'de gidon yüksekliğinin basit bir şekilde ayarlanabileceği düzeneğe sahip değil gibi. :)

Bilmem aslında 713 kullanan birilerini sormak lazım bunu. :)

var :) 3 tl ye almıştım. fotolarımda da görünüyor ama insanlar pek kaale almıyorlar ayrı :) keşke korna alsaymışım...

@erphan

Bende almayı düşünüyorum çünkü son zamanlarda o kadar çok kişi önüme fırlar oldu ki kaza resmen geliyorum hazırlıklı ol der gibi :)

140 desibellik şu kornadan anlamayı ciddi ciddi düşünür oldum. Gerçi Türk insanı bu kornaya bile tepki vermez ya neyse.

@Adem Demir

221 veya 224'ü denemek de kadro boyu açısından fikir verebilir, kadro şekilleri hemen hemen aynı diye hatırlıyorum.

buyincoins'den alışveriş yapanlar aksesuar önerisi yapabilir mi?

kask, kilometre cihazı, matara, arka ışık, ön ışık, sele çantası falan almak istiyorum. varsa başka tavsiyelerde olabilir.
topluca almak için buyincoins seçtim dx daha pahalı ebayda tek tek satıcılarla uğraşmak lazım.

@Barış.T

Buyincoins'ten aldığınız için hepsi aynı pakette gelecek diye bir şey yok. :) Ellerinde olanları yolluyorlar, olmayanları bekliyorsunuz stoğa girmeleri için.

@Barış.T

Buy ın coıns ten alısveriş yaptım gayet ilgililer 1.6 dolarlık ürüne 2 dolar iade yaptılar :) size tavsiyem aliexpress ten top rated seller den alışveriş yapmanız.ben önümüzdeki yaza aliexpressten forma seti evan veya chainreaction danda schwalbe marathon alacagım.

Orası öyle tabi ama şöyle bir ikilem de var;
Hangisi daha önemli? Param mı yoksa can güvenliğim mi?

@Sefa.

Tamam o konudada haklısınız ama zaten bisikleti seçerek can güvenliğimizi bir adım gözardı etmiş sayılıyoruz bence İstanbul gibi trafiğin olduğu bir şehirde :)

Ama korna ciddi manyak birşey...

O kornayı kullanmanın yasal olduğundan eminseniz, alın. Ayrıca can sağlığı diyorsunuz ama 140 dB'den bahsediliyor. Bunun neresi sağlıklı, o da tartışılır.

Ahaha. :D Resmen linç ediliyorum. :p

İşin şakası bir yana da orada 140 dB yazmasına rağmen ciddi ciddi onun o kadar yüksek bir ses çıkartacağını düşünmüyorum aslında. Olsa olsa reklam ve müşteri çekme amaçlı bir abartı ve montaj hilesi vardır.

Yasal mıdır değil midir orasını bilmiyorum açıkçası ancak sürücü açısından bir sağlık problemi oluşturacağını da sanmıyorum. Neticede parmağımızı kornaya/zile saatlerce basılı tutarak sürmüyoruz bisikletleri. Gerekli anlarda kullanıyoruz. Bu yüzden sürekli bir şekilde o ses etkisine maruz kalmak gibi bir durum yok, kaldı ki ses dalgalarının gidiş yönü de direkt olarak sürücüye yansımıyor.

Güvenlik konusuna gelirsek, bisiklet sürerken bisikletime kanalize olduğum gibi bir yandan da taşıt sürücülerine ve bunlar yetmiyormuş gibi bir de yayalara dikkat etmek zorunda kalıyorum. O an dikkatimi dağıtacak bir şey olsa bir kazanın olmaması işten bile değil. Hadi araç sürücülerine hepimiz alışkınız zaten ama yayaların vurdum duymazlığı da bizi tehlikeye sokuyor. Bisiklet yolundan giderken karşıda benim geldiğimi gördüğü halde, çaldığım kornaya rağmen yerinden kıpırdamaya tenezzül etmiyorsa o insan, bir şekilde onun rahatını kaçırarak yolumu boşaltmasını sağlayacak bir arayışa girmek durumunda kalıyorum. Normal zil/korna desek, millet bunların seslerine alıştığı için bunları duyduğunda hiç sallamıyor bile, ister istemez sıra dışı çözümler üretmek lazım.

Bir ara boynuma düdük asmayı düşündüm ama hızlı bir tempoda soluk soluğa kalmış ve nasıl nefes alacağımı bilmez bir haldeyken, önüme çıkan yayayı uyarmak için o düdükten efektif bir şekilde yararlanamayacağımı fark edip vaz geçtim bundan. Hafif ve orta tempolu sürüşler için yararlı olur ama bu düdük olayı.

arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum :)

Merhabalar Sportive 224 ile uzun yola çıkanlar var mı arkadaşlar ? Bir de benim kadro boyum 52.8 olarak çıktı. 51 lik olan kadroyu alsam sorun olur mu uzun yolda ?

@Murat Ozgul

En kısa sürede sol kola bir ayna ve zil almayı düşünüyorum.Trafikte bayağı sıkıntı oluyor.

daha önce MTB tarzı bisikletim vardı, çok gezmişliğim vardır, dış lastik feci sağlamdı haliyle lastikleri hiç patlamamıştı..
şimdi carraro ile turluyorum, iki gün arka arkaya ön lastiğim farklı noktalardan patladı..
iki defa yama yaptım, bir daha patlarsa yeni iç lastik takıcam..
yol kenarları hep kırık cam dolu, dikkat edin desem ne fayda, illa ki denk geliyorsunuz..

Geri