@Arkın Yegül
hayırlı olsun. kazasız, belasız,keyifle kullanmanızı temenni ederim. yalnız fotolarınızı paylaşırsanız sevinirim
@ahmetcan44
Bence, hidrolik disk fren belki elzem değil ama, günümüzde, teknolojininde ilerlemesiyle çok kullanılan ve tercih edilen bi sistem oldu. kaldı ki düzgün kullandıktan sonra ya da aşırı uçlarda kullanmadıktan sonra öyle aman aman bi bakım masrafı getireceğini de düşünmüyorum. sonuçta motorsiklet ya da araba freni değil bu

göze hitabını bir tarafa koyarsak; yağmurlu havalarda ve çamurlu ortamlardaki performansı, trafikte kullanırken ki ani duruş kabiliyeti, kısa mesafede çabuk duruş sağlaması, hafif bir parmak dokunuşunun bile frenlemede yeterli olması gibi artıları yadsınamaz. bütün bu sebeplerden ötürü( kaldı ki bisikletin rengi zaten mağlum)sportive 225 f/p olarak bence en alınası bisiklettir. birde unutulmamalıdır ki sportive 225 in kadrosunda arkaya v fren takma delikleri mevcuttur. istenildiğinde, yani, disk frenler sorun çıkardığında ya da turlarda extra fren ihtiyacında hooop tak bir tane v fren arkaya

224 te de var mı bilmiyorum. hıı, ağırlık açısından hd fren tercih edilmeyebilir, o ayrı. bütçesi 750 tl yi geçemeyenlere spotive 224 öneriyorum

fakat 1000 tl ye yakın bütçesi olanlar da, bence, 225 e göz atmalılar. hoşçakalın. buarada carraro kardeşliğine devam
öncelikle, tekrar, güle güle kullanın diyorum

boyunuz ve bisikletin kadro boyu kaç bilmiyorum ama neden mennun olmadınız anlamadım

kurulumda sorun var ise, aldığınız yere ya da başka bir carraro bayisine götürüp bütün ayarlamaları tekrar yaptırmanızı tavsiye ediyorum. unutmayın, 2 kez ücretsiz bakım hakkınız var. bunları kullanma kılavuzunda zaten görebilirsiniz. buarada bisikletinizin fotolarını eklerseniz seviniriz carraro'cular olarak

soru ve yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...