@Murat YIL
Hayırlı olsun bisikletleriniz. kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim sizlere. elcikleri (velo barendli) ben yenimahalle deki performans bisikletten aldım. çankaya sancak mah. nde, erdoğanlar bisiklet te de satılıyor.elcikleri alırsanız, takmadan önce( ben orj. elcikleri çıkartmakta zorlandığım için jiletle kesip öyle çıkarabildim) fren ve vites kollarını alyan ile gevşetmeli. elcikleri sonuna kadar itip, ayarlayıp sıkmalı daha sonra da tekrar fren ve vites kollarını ilk ayarlarında ki gibi sıkmalısınız. bu arada eşinizin bisikletinin, 46 kadro olanından bulabilseydiniz keşke. bence zaman yakınken aldığınız yerden uygun kadrolusu ile değiştirin. ya da naçizane tavsiyem 224 ü iade edip 46 kadro 225 alın ki balgat taki güngörler bisiklette 46 sportive 225 vardı geçen hafta. 224 ü sormamıştım. arayıp öğrenebilirsiniz. ya da biara yıba çarşısına da bakabilirsiniz. hoşçakalın
@Emrah ONAN
aksesuarlar gelince fotoları bekleriz
@ALTINBAŞAK
katılıyorum. 224 ve 225 kardeşliği budur işte diyorum

buarada eşim kedinize bayıldı walla.
@cimeyil
hayırlı olsun. kazasız ve keyifli pedallar size de

benim boyum 1.78. bisikletimin kadro boyu 51 cm. ben özellikle istedim büyük kadroyu. 46 biraz küçük göründü gözüme. fakat 1.75 boy için 46 cm kadro öneririm ayrı..
@samet türk
geçmiş olsun kardeşim

inşaattan falan mı geçtin yaw? neyse bunlar ufak tefek dertler. Allah, hiçbirimize kaza bela vermesin, bizim gibi bisiklet kullanıcılarına, güzel ülkemin bu şartlarında ne diim...ben, seneye, dış lastikler de biraz yıpranınca patlamaya dayanıklı lastikler almayı düşünüyorum şahsen. schwalbe marathon plus gibi.