Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

224'ümü alalı 15, 20 gün oluyor henüz kullanmadım diyebilirim:) Odamda üzeri örtülü şekilde duruyor. Bayramdan sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Biraz kullanalımki ilk bakımına götürdüğmüzde bisiklet kullanılmış olsun :)

Scudo
@Murat Ozgul Benim hayalim bir an önce kilo verip, kondisyon yapmak ve sonrasında uzun ve sıkıntısız turlar yapabilmek olduğu için haftada en az 5 gun 20-25 km arası pedallıyorum. en azından ilk 15 gun boyleydı. sımdı bu mesafeyı bıraz daha arttırma zamanı geldi sanırım

@Barış.T

evet

bu satir 10 karaktere tamamlamak icin yazilmistir.

• Beğen
Tepkiler: Murat YIL
Merhaba, Carraro 222 L modelinin kadro boyları nedir, erkek modelleri gibi 46 - 51 cm mi yoksa daha küçük boyutlarda mı ?

Aslında bisiklet üreticilerinin bu bilgileri sitelerinde belirtmeleri gerekir ve çoğu markanın sitesinde belirtiliyor ama carraro'da bunu göremedim maalesef. Burada herkes iyi niyetle bir markanın eksiklerini kapatmaya çalışıyor, yardımcı olmak adına bilgilerimizi paylaşıyoruz. Marka, bu bilgileri kolay ulaşılır yapmalı ürününü satmak için uğraşmalı. Ben sitesinde kadro ölçülerini göremedim. Görebilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: ilker_ege
Arkadaşlar kasklarınızın fotolarını yükler misiniz? Kask alacağımda nasıl kask alsam bilemedim?

@cimeyil

Katılıyorum aslında pek çok markanın kendi sitesinde veya online satış sitelerinde bu bilgiler yeni yeni detaylı verilmeye başlandı. Umarım her marka özen gösterir.

Peki bu başlıkta 222L modeli kullanan bir üye var mı?

İlker Bey;

ben bugun içinde 222 L hakkında sizi bilgilendireceğim. Özel mesaj ile konuştuğumuz konu hakkında..

• Beğen
İlker Bey;

222 L modelleri sabit Small kadroymuş. Bilgisini aldım. Kadro boyu diye bir durum Lady modellerinde geçerli değilmiş. Tahmin ettiğimiz gibi. Eğer ikamet ettiğiniz yerde bulamazsanız buradan temin edebileceğiniz iletişim numaralarını size özel mesajdan gonderıyorum

• Beğen
@Murat YIL

Murat Bey, teşekkürler. Eşim 1.55 boyunda olunca denemek gerek sanırım. Ben İzmir içinde aramaya devam ediyorum bir yandan. Yolda giden birini görsem bi dakika deneyebilir miyiz diyeceğim hatta :)

Ek: S kadro 46 cm oluyormuş. İzmir'de deneme şansımız olacak Çarşamba. Bakalım boyutlar uyarsa belki Carraro kullanıcılarına katılırız.

Merhabalar Carraro Sportive 224 hybrid bisikletler kategorisine mi giriyor ? İlk gelen şehir lastiği mi oluyor ? Bu bisiklete cross lastik takmak mümkün müdür ?

Bir de sizce bisikleti kurdurup mu alayım ya da kutusuyla mı alayım ? Nasıl kurulur bilmiyorum ama Evde kendim kurmaya mı çalışayım ? İnternetten sipariş vermekle gidip görerek almak fark eder mi , alacağım model Carraro Sportive 224V olacak?

@Murat Ozgul

iki günde bir akşamları çıkıyorum turluyorum..
her çıktığımda da ortalama 35km yol yapıyorum ama yeni rotalar keşfedersem bu rakamı yükseltmek niyetindeyim

@Murat Ozgul

prowell vipor f59r kullanıyorum.İnternette bolca resmi var bakabilirsiniz.

@ali şirin

evet hybrid model.cross lastikleriyle elinize ulaşıyor.
ayrıca internetten alırsanız kurulmamış vaziyette gelecek ve bir carraro servisinde kurdurabilmeniz için kutunun içinde kupon olacak.Bu konu başlığındaki bütün mesajları okumanızı tavsiye ederim.

@ali şirin

Kadro üzerinde çok fonksiyonlu bisiklet yazıyor. Yani birçok çevre ortamına uygun anlamında sanırım. Ya da farklı kullanımlar için değişikliklere uygun anlamında.

ben bisikletimi izmirde "parkur bisiklet"ten aldım, az önce kontrol ettim 224 ve 225 modelleri stoklarında var ve internetten de satış yapıyorlar.. arayıp da bulamayanlara duyurulur :)

Geri