Scudo Sports

Carraro Flexi 121

@hancer_cg
Beylikdüzü bisiklet grubuna bekleriz toplu sürüşlerimiz oluyor bekleriz

Scudo
@Yagizz2
Nasil irtibat icinde olabiliriz.

@hancer_cg
Facebook grubuna katılımınız yeterli olur

Arkadaşlar merhaba. Ben de CARRARO flexi 121 aldım ancak bir sorunum var. Bisikleti katladığımda mıknatıslar birbirine temas etmiyor. Biraz uğraşınca temas eder gibi oluyor ama tutmuyor. Nasıl ayarlayabiliriz burayı?

@The Working Dead
n11 den neodyum mıknatıs alıp japonlayın açmak için herkülü çağırabilirsiniz :)

@Yagizz2
Teşekkürler. Link varsa alabilir miyim? Sizde mi aynı sorunu yaşadınız? Kullandığınız ürün nedir?

@The Working Dead
bende şu şekilde oluyordu. önceden mıknatıslar kavuşmuyordu gevşetip ortaladım tekrar sıktım bu kez kavuştular ama valiz gibi taşırken çukurdan geçince mıknatıstan kurtuluyodu bende neodyum mıknatıs ile çözdüm. tekme atarak ayırabiliyordum :)

15mm olan vardı ama 20 mm de alabilirsiniz

(link)

@Yagizz2
Facebook grubun ismini alabilir miyim

@hancer_cg
Beylikdüzü bisiklet grubu

Arkadaşlar merhaba btwin tilt 120 sahibiyim izmirde yaşıyorum sahil yolu hiç sıkıntı yaşatmasa da bucanın yokuşları beni yoruyor ve yaz geliyor edremitten bozcaada Gökçeada Çanakkale güzergahına uzun yol planı yapıyorum bu yüzden flexi 121 modelinde gözüm var özellik sarı kadrosuna aşığım diyebilirim ankarada bir ilan gördüm 121 ve sarı modeli 1200tl fiyatı var, malum öğrencilik hayatı sıfıra yöneltmiyor ve dolar kuru, alternatif olarak ise bianchi nin 21 vitesli modelini mavi renk olanı izmir balçovada buldum faturalı ve garantili olarak 1250 tlye vereceğini söylüyor yorumlarınızı bekliyorum sizce 121de kalayım mı yoksa 21 vitesli bir bianchi folding işimi görür mü

Bildiğim kadarıyla aralarında hiçbir fark yok.

• Beğen
Tepkiler: hotbiber
Merhabalar..bu bisikleti sedan aracın arka bagajına sığdırabilir miyiz? Bagajın arka tarafını kaplayan lpg tanki var o yüzden benim araca sığmayabilir diye tereddüt ediyorum

Benden satın alan arkadaş çok az dolu clio bagajına sokamamıştı.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
121 modeli katlı haldeyken diğer modellere göre biraz büyük duruyor. Ben de aracın bagajına koyarken anca pandizotu söküp koyabiliyordum ve yer kalmıyordu (Polo 6C).

• Beğen
Büyük durmasının tek nedeni içeri tam girmeyen sele borusu sele sökülünce diğer katlanirlardan pek farkı kalmıyor.

Aynen öyle, sele borusu tasarım gereği tam girmiyor ama genel olarak da Dahon ve Tern'e göre fazla yer kaplıyor.

20170102_152533.jpg

@tahrefa

Hocam bende de Accent era var. Maalesef benimde bagaja sığmıyor.

• Beğen
flexi 121 jant teli boyutunu nerden öğrenebilirim bır adet jant telım kırıldı kac gun oldu accelın anlasmalı bayııne sıparıs verdım hala daha cevap gelmedı ! altu üstü 1 adet jant teli gelicek

Geri