Evet altta herhangi bir delik yok. Zaten sele borusu orta göbeğe denk geliyor. Yusuf Beyin çözümünü uygulayacağım ben de.
Bir saatlik bir sürüşten sonra yorumlarım şöyle,
*Boyum 1.70 olduğu için belki sürüşte herhangibi bir sıkıntı yaşamadım. Uzun boyluda olsanız dik pozisyonda rahat sürebilirsiniz. Gidon sütunu yükseltilebiliyor.
*Sele geniş tabanlı, yarış bisikletlerindeki gibi ince uzun değil. Rahat sayılır
*Birinci vites inanılmaz hafif. Oturduğum yerde irili, ufaklı, uzun kısa bir sürü rampa var. Hepsinde denedim. Bir tanesi hariç hiç birinde bisikletten inmek zorunda kalmadım. O da zaten rampa değil dimdik bir yokuştu.
*21 vites olması ve tekerlek çapının küçük olması birinci viteste bazen bisiklet duracak mı acaba hissini veriyor. Pedal boşa dönüyor sanabilirsiniz.
*vites ayarlarını kendim youtube da bir video izleyerek yaptım. Yolculuk boyunca hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Vites geçişleri seri ve sessiz.
*Ön arttırıcı da olması kablo yoğunluğuna neden oluyor. Katlarken ya da açarken kablolar sağa sola takılabiliyor.
*Katlanma bölgelerinde herhangi bir gevşeme, esneme görmedim. Sadece gidon kısmında hafif oynama var. BU bölgeyi sıkmak istedim ancak takılan vida sıkılabilecek cinsten bişey değil. İlerde sorun olur mu bilmiyorum
*Elcikler çok güzel, rahat bir tutuşu var. Bisiklet ilk geldiğinde üzerinde "antibakteriyel elcik" ibaresi vardı.
*Ön dişlinin etrafı plastik bir korumayla kaplanmış. Daha kaliteli bir şey takılabilir
*Arka vites arttırıcı korumasız. Acilen koruma demiri almak lazım.
*Katlandığında açılmasını engelleyecek herhangi bir mekanizma yok. Aliexpress ten çakma magnetix alınabilir. Çok da problem değil aslında.
Sonuca gelirsek fiyat/performans açısından üründen gayet memnunum. TAbi uzun kullanımda neler olur bilemiyorum. Bir sorun olduğunda yine buradan paylaşmaya çalışacağım.
100-200 tl lik bir masrafla süper bir katlanabilir bisiklete dönüştürülebilir.
*Arka arttırıcı koruması
*Ön göbeğe katlandığında arttırıcı yerle temas etmesin diye aparat (Yusuf Bey'e teşekkürler)
*En hafifinden çamurluk ve sele borusuna takılabilen portbagaj
*suluk, pompa, ön arka pilli lamba