RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.412
- İsim
- RemziBurak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
O biraz oyle hocam siyahin uzerine siyah logo koymak hadi bizim deliler koydu ispanya nasil kabul etti conor bike o daha tuhaf 😂Marka rezil renk seçimleri ile yurt dışında da boy göstermeye devam ediyor anlaşılan...
Hayırlı olsun. Sağlam kadrodur.
Yaklasik 500 KM oldu.Samsun ve Bursa GF lerine katıldım.Acikcasi bisiklet beni tatmin etti.Ultegra Di2 sistem cidden cok iyi calisiyor.Iyi ki mekanik almamisim.GF lerde Carraro kullanan cok yok yada bana denk gelmedi bilmiyorum.Yokusta rahat ciktim oyle cok zorlamadi.Bence F/P bisikleti Ultegra Di2 zaten bu fiyata bulunmuyor.Kadrosu ama ne kadar aero daha kestiremedim.Yokus asagi inislerde milletin makinasi ucuyor fren falan asla kullanmiyorlar bence baska izahi yok.Her iniste fix gecildim bir yerden sonra saldim zaten.WRC Bold Ultegra Di2 bisikletimi ilk kez bu haftasonu kullanabildim.Istanbulda olmadigim icin 2 aydir evde yatiyordu 😂 Neyse bu hafta sonu 55 KM yol yaptim cumartesi pazar olmak üzere Cube Peleton Sora'dan gectigim icin inanilmaz fark etti.Baya bildiginiz akip gidiyor ultegra di2 asiri fark etti sora catir cutur vites atiyordu.Bisikletin yasi artik 11 olmustu cok normal(artik smart trainerda kendisini kullaniyorum daha kendisi ile uzun yolumuz var)Almadan once mekanik sistem zaten hic dusunmuyordum cidden DI2 efsaneymis otomatik vitese ayarladim birde on aynakolu kendi degistiriyor.1.73 boy 51 kadro tam geldi rahatim baya tek suanda sorunum biraz popom agridi 😊
Oyle sizler kadar tabi ki cok deneyimim yok 11 yillik bisikletten boyle bir bisiklete gecince inanilmaz fark ediyormus.Mavic jantin rulman sesi falan asiri hosuma gitti.Kadroda benim hosuma gitti ruzgari bence ciddi anlamda deliyor cubede hayatta ruzgarda 28-30 km hizla gidemezdim.Yokus performansini cok merak ediyorum.Ufak tefek yokuslar ciktim keyifli gibiydi ama uzun yokusta oturus pozisyonu cok agresif oldugu icin nasil olur bilemiyorum.Pedal olarak sahibinden uzerinden 2.el temiz iyi fiyata Look Keo Max 2 Carbon aldim.Eski bisikletimdede Look kullaniyordum macera aramadim.Biraz daha kullanayim foruma inceleme yorumu koymayi dusunuyorum
Kendisi ile insallah ilk granfondomuz Bursa olucak.
Yaklasik 500 KM oldu.Samsun ve Bursa GF lerine katıldım.Acikcasi bisiklet beni tatmin etti.Ultegra Di2 sistem cidden cok iyi calisiyor.Iyi ki mekanik almamisim.GF lerde Carraro kullanan cok yok yada bana denk gelmedi bilmiyorum.Yokusta rahat ciktim oyle cok zorlamadi.Bence F/P bisikleti Ultegra Di2 zaten bu fiyata bulunmuyor.Kadrosu ama ne kadar aero daha kestiremedim.Yokus asagi inislerde milletin makinasi ucuyor fren falan asla kullanmiyorlar bence baska izahi yok.Her iniste fix gecildim bir yerden sonra saldim zaten.
Birde jantlar agir kaciyor Mavic Cosmis Elite UST yorumlarda soylenende dayanikli jant ama agir diye.
Amator bir bisiklet kullanan olarak yorum yaptim.Cube Peleton aluminyum kadrodan gectim.Ust seviye BH,Colnago,Specialized,BMC,Canyon vs kullanmadigim icin inanin benim yorumum havada kalir ama iste tecrubem bunlar paylasmak istedim![]()
Lastiğin en ufak basıncı, düzgün kapanıp kapanamama gibi şeyler çok etkiliyor. Özellikle lastikYaklasik 500 KM oldu.Samsun ve Bursa GF lerine katıldım.Acikcasi bisiklet beni tatmin etti.Ultegra Di2 sistem cidden cok iyi calisiyor.Iyi ki mekanik almamisim.GF lerde Carraro kullanan cok yok yada bana denk gelmedi bilmiyorum.Yokusta rahat ciktim oyle cok zorlamadi.Bence F/P bisikleti Ultegra Di2 zaten bu fiyata bulunmuyor.Kadrosu ama ne kadar aero daha kestiremedim.Yokus asagi inislerde milletin makinasi ucuyor fren falan asla kullanmiyorlar bence baska izahi yok.Her iniste fix gecildim bir yerden sonra saldim zaten.
Birde jantlar agir kaciyor Mavic Cosmis Elite UST yorumlarda soylenende dayanikli jant ama agir diye.
Amator bir bisiklet kullanan olarak yorum yaptim.Cube Peleton aluminyum kadrodan gectim.Ust seviye BH,Colnago,Specialized,BMC,Canyon vs kullanmadigim icin inanin benim yorumum havada kalir ama iste tecrubem bunlar paylasmak istedim![]()
bende 3.3 di2 kullanıyorum, bisikletin bir şeyi yok. dünkü bursa yarışı sprint ile bitirdim. inişlerde cesaretinizi yenerseniz zevki ikiye katlarsınız, selamlar 😊
Kasisten pata küte geçmek sıkıntı çıkarır mı ben 062 ile 30 la giriyorum hiç takmadanEvet millet fren kullanmiyor ona eminim kasisten pata kute geciyorlar benim icim acidi ne yalaj soyleyeyim mecbur fren kullandım.😅.Duz yolda aerosunu nasil buluyorsunuz fena degil gibime geldi
062 çok sağlam kadroya sahip bir bisiklet. Kullandığım için biliyorum. güvenle kullanabilirsinKasisten pata küte geçmek sıkıntı çıkarır mı ben 062 ile 30 la giriyorum hiç takmadan
Bence Sürüşün hakkını verdiğimiz sürece en iyi bisiklet sahip olduğumuz bisiklet.✌️Mesafeler gayet tatmin edici.Gidonu değiştirdim dediniz.Hangi gidonu tercih ettiniz ?Merhaba. Bende 5.3 kullanıyorum yaklaşık 1 yil oldu. Memnun olmadığım gidonuydu yakıştıramamistim aero gidon ile değişim yaptım sadece. Maşallahı var bisikletin. Tabi daha üst segment kadro kullanmadığım için tam birsey diyemem😀 bu arada geçen yil Ankara ve İstanbul gf lere katilim yaptım. Bu yil henüz bisiklet yarışına katilim yapmadim🫠
Ek olarak 25 mayısta şuana kadar ki en uzun sürüşüm olan 300 km lik sürüşümü de güzel şekilde yapmış bulunuyorum. Sırada nasip olursa 350 400 civari düşüncem var😀
Ben de aynısı yapıyorum ön lastik hafif alıyor arkayı da ön havada iken hemen yere basınca bunny hop gibi bir şey oluyor bı de kendimi de öne veriyorum ama yine de korkuyorum.062 çok sağlam kadroya sahip bir bisiklet. Kullandığım için biliyorum. güvenle kullanabilirsin
Benim yöntemim şu hızım yüksekse ve düşürmek istemiyorsam kasise girmeden 1 mt önceden gidonu yukarı kaldırmak zıplatmat suretiyle kasislere giriyorum. Ön teker ilk kasis darbesini almamış oluyor. Arka taraf için de darbe o kadar şiddetli olmadığını düşünüyorum.
Ben de aynısı yapıyorum ön lastik hafif alıyor arkayı da ön havada iken hemen yere basınca bunny hop gibi bir şey oluyor bı de kendimi de öne veriyorum ama yine de korkuyorum.
Ayrıca kadrodan şüphem yok karbon maşa olmasına rağmen ağır bisiklet sağlam oldugundan ağır ama jant yamulur diye korkuyorum.
Ekstra soru otoyollarda kenarlarda çukurlar oluyor ya arabalar girmesin diye ben oraya girdim 40 ile giderken sizde sorun oluşturur mu bı 3 4 saniye orda gitmek durumunda kaldim
Hiçbir gevşeme yok teşekkür ederim ilginiz için.jant tellerinde gevşeme yoksa sıkıntı olmaz
maşa da gevşeme vs olabilir. Genel bir kontrol her sürüş öncesi şart.
Merhaba,Merhaba,
Bisikletin rotar kismi olan yeri gevsemis disc oynuyordu elimle biraz sıktım ama yeterli olur mu nasil sıkılıyor yada ?
Arkadaşın dediği gibi yeterli olmaz.Kaset ruble sökme anahtarı ile aynı,rotor anahtarı.Elinizde yok ise bir bisikletçiye götürün.Bu şekilde binmek size maliyeti yüksek bir problem açabilir.Merhaba,
Bisikletin rotar kismi olan yeri gevsemis disc oynuyordu elimle biraz sıktım ama yeterli olur mu nasil sıkılıyor yada ?