Scudo Sports

Carraro Fire serisi bisikletler

Bu headset problemiyle ilk aldigimdan beri sorun yasiyorum . Ilk kurumu yapan kisi hic yapamamisti. Daha sonra duzgun sekilde yaptirdim ama belli km sonra tekrar spacerler atiyor , spacerlerin ustunde duran parca tek taraftan aciliyor vs . Suan artik biraktim , spacerlerin biri atmis sekilde kullaniyorum . Ustten bakinca tek tarafa dogru kaymis sekilde.

Mithat hangi headseti kullandin, parca numarasini yazabilir misin ? Turkiyeden mi buldun ?
Headsetleri sikistirma yuzuklerini direk guclu bir yapistirici ile birbirine yapistirin yada bitane punta atin. Ben epoxy yapistiriciyla isi çozdüm. Headset alacaksaniz fsa acr head set uyumlu.

• Beğen
Tepkiler: berk92
Scudo
Headsetleri sikistirma yuzuklerini direk guclu bir yapistirici ile birbirine yapistirin yada bitane punta atin. Ben epoxy yapistiriciyla isi çozdüm. Headset alacaksaniz fsa acr head set uyumlu.
Bu kesin bir çözüm değil bence geçici.Bu aynı headset lapierrelerde de mevcut sadece carraroda yok.
Bu headset problemiyle ilk aldigimdan beri sorun yasiyorum . Ilk kurumu yapan kisi hic yapamamisti. Daha sonra duzgun sekilde yaptirdim ama belli km sonra tekrar spacerler atiyor , spacerlerin ustunde duran parca tek taraftan aciliyor vs . Suan artik biraktim , spacerlerin biri atmis sekilde kullaniyorum . Ustten bakinca tek tarafa dogru kaymis sekilde.

Mithat hangi headseti kullandin, parca numarasini yazabilir misin ? Turkiyeden mi buldun ?
Hocam gidon boğazı Türkiye'de İstanbul bisiklette mevcut. Ama headset maalesef Türkiye'de yok ben ikisini de bikeınn sitesinden almıştım.Benim aldım sıralar vergi sınırı 150 euro idi sıkıntı olmamıştı.

1738518475717.png

1738518446074.png

• Beğen
Tepkiler: kanbozli ve berk92
Bende sıkıntı yaşadım içini açıp bakmamıştım ancak aklıma gelmedi diyemem uydur kaydır bir iş olduğu sonuçta mühendislik vb. hak getire gerçi bisikletin güncel hali bu maalesef.Kadro arıyorum ama fiyatlar korkunç.....

cats.jpg

Bende sıkıntı yaşadım içini açıp bakmamıştım ancak aklıma gelmedi diyemem uydur kaydır bir iş olduğu sonuçta mühendislik vb. hak getire gerçi bisikletin güncel hali bu maalesef.Kadro arıyorum ama fiyatlar korkunç.....

324936 dosyayı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Sizde birsey yoktur umarim.

324936 dosyayı görüntüle

Çok geçmiş olsun. Bu nasıl oldu?

Sağ olun

Boş yolda en sağda kendi halimde gidiyordum . Size de denk gelmiştir. Motosikletle sıfır geçip korkutma olayı bana soldan girdi. P... motorla 10 gün yattım, kırığım yoktu ama bisiklet çöp. Dava süreci devam ediyor ama tabii ki bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Kadro 3 yerden kırıldı, disk koptu vs.
Çok geçmiş olsun. Sizde birsey yoktur umarim.

Çok geçmiş olsun. Bu nasıl oldu?

Sağ olun

Boş yolda en sağda kendi halimde gidiyordum . Size de denk gelmiştir. Motosikletle sıfır geçip korkutma olayı bana soldan girdi. P... motorla 10 gün yattım, kırığım yoktu ama bisiklet çöp. Dava süreci devam ediyor ama tabii ki bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Geçmiş olsun.

Sağ olun

Geçmiş olsun, Motorcular trafik teröristüdür, devlet neden önlem almıyor anlamıyorum.
Adalet dava dersen yıllar sürüyor ve yıllar sonra gelen sonuç hiçde beklediğin gibi değil hatta olayları ve ne istediğini bile unutuyorsun. (Boşanma ve velayet olaylarında 10 larca dava ile uğraştım)

Fire 1.3 icin 96 bin tl nakit yada %10 vade farki ile 6 taksit imkani buldum sizce alinir mi iyi bir secim olur mu ?

Geçmiş olsun.
Sağ olun
Geçmiş olsun, Motorcular trafik teröristüdür, devlet neden önlem almıyor anlamıyorum.
Adalet dava dersen yıllar sürüyor ve yıllar sonra gelen sonuç hiçde beklediğin gibi değil hatta olayları ve ne istediğini bile unutuyorsun. (Boşanma ve velayet olaylarında 10 larca dava ile uğraştım)
Sağ olun, ben aktif olarak motosiklet de kullanıyorum, ancak size katılmamak elde değil.

Dava sürecinde sizin de dediğiniz gibi 1 sene bile sürse para çöp oldu. En son baktığımda 3.2'nin fiyatı 102 bin TL idi. Ben 60 bin tl vermiştim.

di2 sanırım, güzel fiyat 96 bin.
Evet hocam di2 hatta soyle wrc bold ultegra di2 icin %50 nakit %50 6 taksit olarak bir magaza yazdi 120K TL bunu almak daha mantikli olucak.Sonucta 20K fark var ama nakit bir anda hepsini vermiyorum

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Evet doğru aslında tüm motorcular değilde scooterlu moto kurye trafik teröristi diyebiliriz.

Bugün bisikleti teslim aldım.Deneyemedim daha gerci hava yagmurlu 😅 Bu bisiklette fire aslinda neden buraya yaziyorsun demeyin :) Sadece ispanyaya ihrac edilen bisikletlerden.Deneyip ileriki zamanlarda yorum yapacagim.

Dosyalar

• 20250215_133243.jpg
    20250215_133243.jpg
    284,5 KB · Okunma: 90
Bugün bisikleti teslim aldım.Deneyemedim daha gerci hava yagmurlu 😅 Bu bisiklette fire aslinda neden buraya yaziyorsun demeyin :) Sadece ispanyaya ihrac edilen bisikletlerden.Deneyip ileriki zamanlarda yorum yapacagim.
Hayırlı olsun, yakışıklı bisiklet. Türkiye'de Carraro Fire, İspanya'da marka modeli ne acaba, okuyamadım yazı stili ve renkten dolayı.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Hayırlı olsun, yakışıklı bisiklet. Türkiye'de Carraro Fire, İspanya'da marka modeli ne acaba, okuyamadım yazı stili ve renkten dolayı.
Ispanyada Conor Bold diye geciyor.Youtubeda Di2'suz Ultegra modelin incelemesi var gerci onun jantlari aluminyum Conor marka jantti.Evet marka okunmuyor siyaha siyah yapmislar 😂 WRC yaziyor World Race Conor aslinda bizim burdaki Carraro 3.3'un Mavic Cosmic Elite UST jantlisi.Mavic Cosmic jantin eksi yonu muadillerine gore agir malesef 1900 gram hub sesi ama cok iyi.Bisikletin total agirligi 8 kg .Gidon bogazi ve aluminyumu firedan degisik olabilir onu tam cozemedim.Birde yukarida belirtilen kadro icinde tellerin vurma sesi yok ozellikle onu merak ediyordum :)

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Ispanyada Conor Bold diye geciyor.Youtubeda Di2'suz Ultegra modelin incelemesi var gerci onun jantlari aluminyum Conor marka jantti.Evet marka okunmuyor siyaha siyah yapmislar 😂 WRC yaziyor World Race Conor aslinda bizim burdaki Carraro 3.3'un Mavic Cosmic Elite UST jantlisi.Mavic Cosmic jantin eksi yonu muadillerine gore agir malesef 1900 gram hub sesi ama cok iyi.Bisikletin total agirligi 8 kg .Gidon bogazi ve aluminyumu firedan degisik olabilir onu tam cozemedim.Birde yukarida belirtilen kadro icinde tellerin vurma sesi yok ozellikle onu merak ediyordum :)
8 kg çok iyi. Kendiniz mi tarttınız? Kaç cm boyla hangi kadrosunu aldınız onu da belirtirseniz almayı düşünenler için faydası olur. Hayırlı olsun.

Ben tartmadim magaza oyle soyledi(tartmislar). Fire 3.3 te zaten 8 kg yanlisim yoksa.Birde Cube var bende 9 kg civarinda net ondan hafif yani ordan teyit edebilirim.
1.73 boy 51 kadro aldim.53 denemistim icime sinmemisti.Sagolun 🙏

• Beğen
Tepkiler: Amanita
8 kilo olamaz. Bendede fire 3.3 uci var. zipp303fc 170 gramlik sele ve full karbon entegre gidonla 7.8 7.9 kilo geliyor. Bu kadro çok hafif degil ama saglam bir kadro. Stok hali trimax35 jantlarla 8.4 kilo idi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bu kadro simsiyah olunca daha şık durmuş.

Geri