Scudo Sports

Carraro Fire serisi bisikletler

hafif yamuk diye birşey olmaz. Ya kırıktır ya sağlam.
daha düzgün net ve yakından foto isteyin. Hesap makinesi ile foto çekmesinler.

Scudo
Açıkçası borular yamuk ya da kaynak varmış gibi gelmedi. Her iki yerde de sürtme izi var gibi. Daha ayrıntılı bir fotoğraf isteyebilirsiniz, hatta yakın çekim video.

hafif yamuk diye birşey olmaz. Ya kırıktır ya sağlam.
daha düzgün net ve yakından foto isteyin. Hesap makinesi ile foto çekmesinler.
Üstündeki hasarların fotoğrafını ekledim aktarıcı da sok tak yapılmış. Başka bisiklete kullanıp geri taktım diyor. Kadrodaki selenin orası çok absürt duruyor adam asla bir şey demedi sapasağlam dedi fotoğraf isteyince böyle bı görüntü
bu 600km olayına biraz fazla takılıyosunuz. Karbonun ömrü böyle normal biz insanoğlunun normal binerek yıpratabileceği bir türde değil. Yani görünürde vuruğu, çatlağı vs. yoksa 600km olmuş 5bin km olmuş çok farketmiyor kadro için. Prolar bizim ömrümüz boyunca süreceğimizi 1 yılda sürüyor hem de çok daha agresif şekilde :)

Aklıma Gibi'deki bu sahne geldi. "1. takladan sonrasının bi önemi var mı?"
328554 dosyayı görüntüle
En son attığım fotoğrafa bakın selenin orası normal gelmedi bana kaynak bile olabilir
Sizce sele kısmındaki o şey ne peki

Üstündeki hasarların fotoğrafını ekledim aktarıcı da sok tak yapılmış. Başka bisiklete kullanıp geri taktım diyor. Kadrodaki selenin orası çok absürt duruyor adam asla bir şey demedi sapasağlam dedi fotoğraf isteyince böyle bı görüntü

En son attığım fotoğrafa bakın selenin orası normal gelmedi bana kaynak bile olabilir
Sizce sele kısmındaki o şey ne peki
bir kere miden bulandıysa vazgeç alma adamın anlattıklarında da tutarsızlıklar var zaten

Evet sele kısmında ve alttaki Carraro yazısının oralarda renklerde farklılaşma var. Fotoğraftan mı kirden mi öyle duruyor emin olamadım. Yine de bu fiyat bandında(40bintl) baya temiz 1.1 hatta disk modeli 3.2'ler bile çıkıyor. Niye bu ilana takıldınız bu kadar?

Temiz carraro isteyen varsa elimde fire 3.3 uci 53cm kadroset selesi bottom bracket gidonu herseyi var. 105 set ve guzel bir jantla cok guzel bisiklet olur. Bi kac hafta daha satilmassa ben 105 setle dizip trainer bisikleti yapicam.

Temiz carraro isteyen varsa elimde fire 3.3 uci 53cm kadroset selesi bottom bracket gidonu herseyi var. 105 set ve guzel bir jantla cok guzel bisiklet olur. Bi kac hafta daha satilmassa ben 105 setle dizip trainer bisikleti yapicam.
Fiyat muhtemel bütçeyi aşar ama kaç

Biliyorum o kadroyu temiz.
Başın ağırmaz
Dm den konuştuk. Ben yol bisikletine geçen yazın sonunda geçtim . Neredeyse hiç bilgim yok. Zaten sorduğum saçma salak sorulardan farketmişinizdir. Ben bu bisikletin açıp da göbeğini gresleme, göbekleri dağıtıp temizleme gibi becerilerim yok. Vites ayarını bile güç bela yapıyorum. Bu bisikletin bı yedi bozulsa ultagra set bı parçası çok pahalı. 5 bin km kullanılmış sadece ama dediğim sebepler caydırdı. Benim bisiklet de satılması lazım önce

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: Wexsta ve RmzBurak
Triatlon falan dedi çok inandırıcı gelmedi

Fotoğraf istedim şok olduk uzman bı arkadaş kadro boruları hafif yamuk dedi 328555 dosyayı görüntüle
Sele kısmına ve aktarıcinin ordaki boruya bakın kazalı dedi arkadaşım. Adam sağlam diyor. Vazgeçtim almaktan. Borular sizce yamuk mu? Selenin orası kaynak olabilir diye düşündük328556 dosyayı görüntüle328557 dosyayı görüntüle
Yurtdışında insanlar karbon bisiklet alırken x-raydan geçiriyor. Bütün çatlak kırık vs. ne varsa açığa çıkıyor. Ama şu bir gerçek ki bu bisiklet 600 km'den fazla kullanılmış. Karbon kadro alınıyorsa önceki geçmişi çok iyi bilinmeli. Anlayan biri almadan önce mutlaka görüp onay vermeli.

Hocam 8 ayda 600 km yaptığını söyledi inandirici gelmiyor. Kızı milli sporcuymuş bı de bisikletçiymiş ona büyük gelince kullanmamış. Milli sporcu 8 ayda 600 km mi yapar dedirtiyor bana.
Neden inandırıcı gelmiyor, benim Türkiye'deki karbon bisikletim 3 senede toplasan 500 km yapmadı. Kullanılmadığı sürece nasıl km yapsın ki. Satıcıya güvenceniz yoksa almayın, boşuna stres yapmamış olursunuz.
Yurtdışında insanlar karbon bisiklet alırken x-raydan geçiriyor. Bütün çatlak kırık vs. ne varsa açığa çıkıyor. Ama şu bir gerçek ki bu bisiklet 600 km'den fazla kullanılmış. Karbon kadro alınıyorsa önceki geçmişi çok iyi bilinmeli. Anlayan biri almadan önce mutlaka görüp onay vermeli.
Hangi ülkede x-ray'dan geçiriyorlarmış? Yurtdışında bisikletini satanların %90'ı zaten dürüst, nesi varsa anlatıp gösteriyor. Belki bazıları kızacak ama bizim milletimiz de var alıcısını yanlış bilgiler ile kandırarak satmak. Zira ülkede kanunlar yeterli değil, insanlar yaptığı ile kalıyor, ceza alsalar bile komik ve caydırıcı olmuyor.

Neden inandırıcı gelmiyor, benim Türkiye'deki karbon bisikletim 3 senede toplasan 500 km yapmadı. Kullanılmadığı sürece nasıl km yapsın ki. Satıcıya güvenceniz yoksa almayın, boşuna stres yapmamış olursunuz.

Hangi ülkede x-ray'dan geçiriyorlarmış? Yurtdışında bisikletini satanların %90'ı zaten dürüst, nesi varsa anlatıp gösteriyor. Belki bazıları kızacak ama bizim milletimiz de var alıcısını yanlış bilgiler ile kandırarak satmak. Zira ülkede kanunlar yeterli değil, insanlar yaptığı ile kalıyor, ceza alsalar bile komik ve caydırıcı olmuyor.
Hocam yurtdışında iseniz Türkiye'deki bisikletin km yapmaması normal.

Satıcı kızının milli bisikletçi olduğunu iddia edip 8 ayda 600km diyor. Üstelik bisikletin üstündeki hiç bir hasardan bahsetmedi. Bahsetmiş olsa tamam derdim. Ben üzerindeki vurukları sorunca sabrettim ama artık satmıyorum dedi. Bu normal mi sizce. Hasarlar hakkında tek bir savunma yapmadı

Hangi ülkede x-ray'dan geçiriyorlarmış?
Hocam herkes tabi ki yapmıyor ama şimdiye kadar okuduğum yabancı forumlarda yapana çok denk geldim. Dediğiniz gibi insanlar dürüst olabilir ama olmayabilir de. Buna istinaden x-rayden kadroyu geçirmek de bir alternatif.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Hocam herkes tabi ki yapmıyor ama şimdiye kadar okuduğum yabancı forumlarda yapana çok denk geldim. Dediğiniz gibi insanlar dürüst olabilir ama olmayabilir de. Buna istinaden x-rayden kadroyu geçirmek de bir alternatif.
İmkanı varsa tabiiki en garanti ve güvenilir yolu, ama zannetmem her tamirhane yada bisiklet mağazasının x-ray cihazına sahip olduğunu. En azından yaşadığım ülkede hiç görmedim ve duymadım varsada denk gelmedi.
Hocam yurtdışında iseniz Türkiye'deki bisikletin km yapmaması normal.

Satıcı kızının milli bisikletçi olduğunu iddia edip 8 ayda 600km diyor. Üstelik bisikletin üstündeki hiç bir hasardan bahsetmedi. Bahsetmiş olsa tamam derdim. Ben üzerindeki vurukları sorunca sabrettim ama artık satmıyorum dedi. Bu normal mi sizce. Hasarlar hakkında tek bir savunma yapmadı
Demek istediğim işte bu. Kullanılmadığı için gayet normal 600km. Ama satıcısı size güven vermedi ise, zaten alışveriş yapmayın o kişi ile, zira vereceğiniz parayı yoldan toplamıyorsunuz ki, elinizdekini heba edesiniz 😉

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Merhaba konuyla alakasız fakat yeni bir yol bisikleti aldım ve aero bar var aero barın alt kısımlarını tutup eğildiğimde zaman boynuma ağrı yapıyor doğru pozisyon nasıl olmalı

Merhaba konuyla alakasız fakat yeni bir yol bisikleti aldım ve aero bar var aero barın alt kısımlarını tutup eğildiğimde zaman boynuma ağrı yapıyor doğru pozisyon nasıl olmalı
Tek sebebi kafanızı fazla kaldırmanız muhtemelen. Sürekli ileri bakmaya çalışmak buna sebep oluyor. Kafayı arada kaldırıp yol temiz mi diye bakın, sonra önünüze bakarak yola devam edin. Ötelere bakmayın.

Ayrıyeten gidonun üst kısmından tutun çok hızlı değilseniz

• İnanılmaz
Tepkiler: Wexsta
herkese merhaba. Boyum 178 iç bacak boyum 83 cm civarı ölçebildiğim kadarıyla. 52 kadro c1.1 bir bisiklet denedim. İlk etapta biraz fazla öne eğilme hissim oldu onun dışında rahattım ama ilk defa bir yol bisikleti denedim muhtemelen ondandır diye düşünüyorum. Sorum bu kadro boyu ilerleyen zamanlarda bana sorun çıkarabilir mi? Birde bisiklet 2021 yılında alınmış maşasında yüzeysel bir çizik vardı onun dışında karbon kadroda alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir? Duruma göre bugün bu bisikleti almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler

Geri