Victor Osimhen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 378
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
fiyat nedir?Fire 1.1 alınır mı dostlar acil cevap lazım
35-40 arası milli kız sporcu kullanmış büyük gelmiş değiştirmiş. 600 km defiyat nedir?
2. el mi?
o fiyat aralğında 8.5 kg karbon için iyi35-40 arası milli kız sporcu kullanmış büyük gelmiş değiştirmiş. 600 km de
8.5 kilo karbon bisiklet için çok ağır değil mi? 062 carraro dan geçecegim üzerine 5-10 koyup. Kadrosu Büyük olduğu için zaten değiştireceğim bisikleti
alınabilir.35-40 arası milli kız sporcu kullanmış büyük gelmiş değiştirmiş. 600 km de
8.5 kilo karbon bisiklet için çok ağır değil mi? 062 carraro dan geçecegim üzerine 5-10 koyup. Kadrosu Büyük olduğu için zaten değiştireceğim bisikleti
o fiyat aralğında 8.5 kg karbon için iyi
30 bine paketi açılmamış 062 de buldumalınabilir.
amacın nedir?30 bine paketi açılmamış 062 de buldum
40 bine karbon mu 30 bine 062 mi? Adam 600 km de diyor ama yol bilgisayarı verisi sorduğumda yenisine taktım diyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
Genel tur yapıyorum yani siz olsanız ne yapardınız onu merak ettim hafta sonu bakmayı düşünuyorum iki bisiklete deamacın nedir?
Kullanım yoğunluğun vs?
Genel tur yapıyorum yani siz olsanız ne yapardınız onu merak ettim hafta sonu bakmayı düşünuyorum iki bisiklete de
062 şuan var kadrosu Büyük geldiği için değiştiriyorum karbon görünce ilgimi çekti bı de az kullanıldı diyor sahibi aklımı çeliyorben 062 kullandım tavsiye ederim
kadronuz size büyükse zaten değiştirmek iyi bir fikir olabilir.062 şuan var kadrosu Büyük geldiği için değiştiriyorum karbon görünce ilgimi çekti bı de az kullanıldı diyor sahibi aklımı çeliyor
Sizce aradaki 8 bin liraya değer mı karbon içinkadronuz size büyükse zaten değiştirmek iyi bir fikir olabilir.
evet, kesinlikleSizce aradaki 8 bin liraya değer mı karbon için
Offf çok aklımı çeliyor aynı fiyata poşeti üstünde 062 var 30 bine üstüne para koymam gerekmeyecek buna koymam gerekecek karbon olması falan bakabilir miyim karbon kadroya amba çok soru var aklımda.evet, kesinlikle
Karbon temizse tercih edebilirsiniz. 062 de güzel bisiklet ancak kadro yapısı itibariyle daha ağır.Offf çok aklımı çeliyor aynı fiyata poşeti üstünde 062 var 30 bine üstüne para koymam gerekmeyecek buna koymam gerekecek karbon olması falan bakabilir miyim karbon kadroya amba çok soru var aklımda.
Haftasonu bakayım önceliğim karbon.
Ön arka göbeğin boşluğu ,pedal boşluğu, zincir boşluğu bunlar dışı bakmam gereken ne var
Hocam 8 ayda 600 km yaptığını söyledi inandirici gelmiyor. Kızı milli sporcuymuş bı de bisikletçiymiş ona büyük gelince kullanmamış. Milli sporcu 8 ayda 600 km mi yapar dedirtiyor bana.Karbon temizse tercih edebilirsiniz. 062 de güzel bisiklet ancak kadro yapısı itibariyle daha ağır.
Karbon kadroyu iyi inceleyin, vuruğu, sürtmesi, herhangi bir yerinde deformasyonu var mı iyice bakın.
Nerde millî sporcuymuş, aktif olarak takım adına sürüşler yapıyor mu yoksa ilk alındığında kullanıldı da sonrasında büyük geldiği için bu bisikleti eve koydu da farklı bir bisikletle mi sürüşlere devam etti. Akılda deli sorular.Hocam 8 ayda 600 km yaptığını söyledi inandirici gelmiyor. Kızı milli sporcuymuş bı de bisikletçiymiş ona büyük gelince kullanmamış. Milli sporcu 8 ayda 600 km mi yapar dedirtiyor bana.
Triatlon falan dedi çok inandırıcı gelmediNerde millî sporcuymuş, aktif olarak takım adına sürüşler yapıyor mu yoksa ilk alındığında kullanıldı da sonrasında büyük geldiği için bu bisikleti eve koydu da farklı bir bisikletle mi sürüşlere devam etti. Akılda deli sorular.
Dediğiniz gibi, aktif olarak sürüşler yapıyorsa 8 ayda 600 km hiç inandırıcı değil.
Sonuçta 40.000 TL gibi bir ücret ödeyeceksiniz, aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına satıcıya bu soruları sorunuz.
Fotoğraf istedim şok olduk uzman bı arkadaş kadro boruları hafif yamuk dediben milli değilim 2 haftada sürüyorum.muhtemelen üstteki yorumu yapan kişi haklı. yeni bisikletle sürüşlere devam etmiş.