Scudo Sports

Carraro Fire serisi bisikletler

Fire 1.1 alınır mı dostlar acil cevap lazım

• İnanılmaz
Tepkiler: Wexsta
Scudo
fiyat nedir?
2. el mi?
35-40 arası milli kız sporcu kullanmış büyük gelmiş değiştirmiş. 600 km de

8.5 kilo karbon bisiklet için çok ağır değil mi? 062 carraro dan geçecegim üzerine 5-10 koyup. Kadrosu Büyük olduğu için zaten değiştireceğim bisikleti

• İnanılmaz
Tepkiler: Wexsta

8.5 kilo karbon bisiklet için çok ağır değil mi? 062 carraro dan geçecegim üzerine 5-10 koyup. Kadrosu Büyük olduğu için zaten değiştireceğim bisikleti
o fiyat aralğında 8.5 kg karbon için iyi

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak

alınabilir.

30 bine paketi açılmamış 062 de buldum

40 bine karbon mu 30 bine 062 mi? Adam 600 km de diyor ama yol bilgisayarı verisi sorduğumda yenisine taktım diyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
amacın nedir?
Kullanım yoğunluğun vs?

amacın nedir?
Kullanım yoğunluğun vs?
Genel tur yapıyorum yani siz olsanız ne yapardınız onu merak ettim hafta sonu bakmayı düşünuyorum iki bisiklete de

Genel tur yapıyorum yani siz olsanız ne yapardınız onu merak ettim hafta sonu bakmayı düşünuyorum iki bisiklete de

ben 062 kullandım tavsiye ederim

ben 062 kullandım tavsiye ederim
062 şuan var kadrosu Büyük geldiği için değiştiriyorum karbon görünce ilgimi çekti bı de az kullanıldı diyor sahibi aklımı çeliyor

062 şuan var kadrosu Büyük geldiği için değiştiriyorum karbon görünce ilgimi çekti bı de az kullanıldı diyor sahibi aklımı çeliyor
kadronuz size büyükse zaten değiştirmek iyi bir fikir olabilir.

evet, kesinlikle
Offf çok aklımı çeliyor aynı fiyata poşeti üstünde 062 var 30 bine üstüne para koymam gerekmeyecek buna koymam gerekecek karbon olması falan bakabilir miyim karbon kadroya amba çok soru var aklımda.

Haftasonu bakayım önceliğim karbon.

Ön arka göbeğin boşluğu ,pedal boşluğu, zincir boşluğu bunlar dışı bakmam gereken ne var

Offf çok aklımı çeliyor aynı fiyata poşeti üstünde 062 var 30 bine üstüne para koymam gerekmeyecek buna koymam gerekecek karbon olması falan bakabilir miyim karbon kadroya amba çok soru var aklımda.

Haftasonu bakayım önceliğim karbon.

Ön arka göbeğin boşluğu ,pedal boşluğu, zincir boşluğu bunlar dışı bakmam gereken ne var
Karbon temizse tercih edebilirsiniz. 062 de güzel bisiklet ancak kadro yapısı itibariyle daha ağır.

Karbon kadroyu iyi inceleyin, vuruğu, sürtmesi, herhangi bir yerinde deformasyonu var mı iyice bakın.

Karbon temizse tercih edebilirsiniz. 062 de güzel bisiklet ancak kadro yapısı itibariyle daha ağır.

Karbon kadroyu iyi inceleyin, vuruğu, sürtmesi, herhangi bir yerinde deformasyonu var mı iyice bakın.
Hocam 8 ayda 600 km yaptığını söyledi inandirici gelmiyor. Kızı milli sporcuymuş bı de bisikletçiymiş ona büyük gelince kullanmamış. Milli sporcu 8 ayda 600 km mi yapar dedirtiyor bana.

Hocam 8 ayda 600 km yaptığını söyledi inandirici gelmiyor. Kızı milli sporcuymuş bı de bisikletçiymiş ona büyük gelince kullanmamış. Milli sporcu 8 ayda 600 km mi yapar dedirtiyor bana.
Nerde millî sporcuymuş, aktif olarak takım adına sürüşler yapıyor mu yoksa ilk alındığında kullanıldı da sonrasında büyük geldiği için bu bisikleti eve koydu da farklı bir bisikletle mi sürüşlere devam etti. Akılda deli sorular.
Dediğiniz gibi, aktif olarak sürüşler yapıyorsa 8 ayda 600 km hiç inandırıcı değil.
Sonuçta 40.000 TL gibi bir ücret ödeyeceksiniz, aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına satıcıya bu soruları sorunuz.

ben milli değilim 2 haftada sürüyorum. :) muhtemelen üstteki yorumu yapan kişi haklı. yeni bisikletle sürüşlere devam etmiş.

Nerde millî sporcuymuş, aktif olarak takım adına sürüşler yapıyor mu yoksa ilk alındığında kullanıldı da sonrasında büyük geldiği için bu bisikleti eve koydu da farklı bir bisikletle mi sürüşlere devam etti. Akılda deli sorular.
Dediğiniz gibi, aktif olarak sürüşler yapıyorsa 8 ayda 600 km hiç inandırıcı değil.
Sonuçta 40.000 TL gibi bir ücret ödeyeceksiniz, aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına satıcıya bu soruları sorunuz.
Triatlon falan dedi çok inandırıcı gelmedi
ben milli değilim 2 haftada sürüyorum. :) muhtemelen üstteki yorumu yapan kişi haklı. yeni bisikletle sürüşlere devam etmiş.
Fotoğraf istedim şok olduk uzman bı arkadaş kadro boruları hafif yamuk dedi IMG-20250707-WA0032(2).jpg
Sele kısmına ve aktarıcinin ordaki boruya bakın kazalı dedi arkadaşım. Adam sağlam diyor. Vazgeçtim almaktan. Borular sizce yamuk mu? Selenin orası kaynak olabilir diye düşündükScreenshot_2025-07-07-17-57-16-57_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpgScreenshot_2025-07-07-17-57-24-69_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

bu 600km olayına biraz fazla takılıyosunuz. Karbonun ömrü böyle normal biz insanoğlunun normal binerek yıpratabileceği bir türde değil. Yani görünürde vuruğu, çatlağı vs. yoksa 600km olmuş 5bin km olmuş çok farketmiyor kadro için. Prolar bizim ömrümüz boyunca süreceğimizi 1 yılda sürüyor hem de çok daha agresif şekilde :)

Aklıma Gibi'deki bu sahne geldi. "1. takladan sonrasının bi önemi var mı?"
1751900073906.png

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri