Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@mertznc Hayırlı, uğurlu kazasız belasız olsun. :D Eğer gidonunuz hala fotoğrafta ki gibiyse en kısa sürede düzeltmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Hayırlı olsun dostum. Kazasız, belasız günlerde kullan. cf 8.0 benim de kıskacımda ama 6-7 yıldır malak gibi yattığım için kondisyonumu geri kazanmaya çalışıyorum.

• Beğen
@Mr. Nose @Osman Tuğrul teşekkürler arkadaslar. Bisikleti aldım da daha uzun bir süre kullanamayacağım. En son geçirdiğim kazadan dolayi bi kolum alçıda. Bineceğim zaman gidonu da ayarlarım :) herkese kazasiz belasiz sürüsler ;)

@mertznc Hayırlı olsun Güle güle kullan..

• Beğen
@N0YAN Hocam valla bisikletiniz tamamı çok güzel fakat gözümü ısrarla ultegra aynakoldan alamıyorum eski modele göre daha kalın olduğundan neredeyse 2 kat daha yakışıklı duruyor. Bu arada hayırlı olsun sadece aynakolu beğendiğimi düşünmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: N0YAN ve rodya
@Cesarisback
Çok teşekkürler, 6800 den sonra resmen bickin delikanlıdan aile babasına evrilmis ultegra aynakol, benim de çok hoşuma gidiyor cidden.

Ben de ödemeyi yaptım, swift in firmaya ulaşmasını ve teyidini bekliyorum. Umarım çok uzamaz yoksa kalp kaldırmayacak:)
Destek olan arkadaşlara teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: mertznc ve Veto8
arkadaş orta üstü kazancı olan bir insan olarak en iyi niyetimle soruyorum, bu bisikletlere verecek parayı nereden buluyorsunuz yahu :/ allah kazancınızı artırsın darısı başımıza

@Buğra Ünalan evet sanırım bu para harcamama meselesi önemli. abuk subuk şeyler ve özellikle bisikletle ilgili de yok gidon değişeyim yok gidon boğaz yok sele değişeyim yapmayıp hepsini bir köşeye koyup sonra yeni sizinki gibi bir bisiklete yatırmak doğru geliyor kulağa. bir de 4 senelik birikimle zaten alınır, iyi sabretmişsiniz güle güle binin.

• Beğen
@Buğra Ünalan ben de bir zamandir siteyi takip ediyordum , Ultimate CF SLX 8.0 'de takip ettigim 3 bisiklet icinde en ust siradaydi ancak ona da 500.-usd zam gelmis bu sabah ,
cok sasirdim . Sezon sonunu bekleyecegim yada diger alternatifler icinde kalacagim. Gonlum Canyon'da ama bakalim nasil olacak.

PKATJg.jpg
[/IMG]
(link)

Dosyalar

• IMG_9314.JPG
    IMG_9314.JPG
    146,2 KB · Okunma: 39
@Pawcraft ben de bu sac+motor yiginina 300 bin lira ustu paralari nasil veriyolar diye sorguluyorum. Ustelik bir araba da devlete alacak kadar vergi oduyorken ;)

Geri