Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

69BD9C35-B342-431F-90E5-E1ADA18C71DE.png Kargo ücreti hariç, bu tutarı geçmeyecek şekilde sipariş geçersen sıkıntı olmaz. Sadece %18 ilk vergiyi ödersin.

@Emir haberal

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Scudo
@Emir haberal Getirecek kişi Türk vatandaşı ise, vergi iadesi alabiliyorsunuz sanırım, bunun için Canyon Sipariş ve teslimat süreci adlı konuyu tamamen okursanız istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
@Emir haberal
1.png
Merhaba
Öncelikle hoşgeldin aramıza
Canyon ultimate 7.0 sitede şuan güncel fiyatı 1559 dolar gümrüğe takılmaz.
Aynı model canyon bende de mevcuttu ne yazık ki kadronun çatlaması nedeniyle kadro çöp oldu.
Canyon firması kadronun darbe almasından dolayı garanti kapsamına almadı ne yazık ki ve bana indirimli kadro teklifi sundular.
Şuan 4000 tl gibi bir ücret ödedim. Eğer gümrük vergisi çıkarsa 750 tl de oraya ödeyeceğim.
4750 tl gibi bir fiyata gelecek. İndirim olmasaydı kesinlikle alüminyum kadro tercihim olurdu.
Kullanış olarak karbon alüminyum kadroya göre daha fazla keyif verse de darbe aldığında çöp olabiliyor.
İyi düşün derim.

@Emre7055
Öncelikle çok geçmiş olsun öneriniz dikkate alacağım. Ama şöyle bir durum var zaten şuan karbon maşa Alüminyum kadrolu bir bisikletim var bilemedim kuzenim ile getirmeye çalışacağım vergi iadesi varmış 350 euro kârım olacak bi bakayım babam ve kuzenim ile konuşayım temmuz gibi almayi düşünüyordum ama kuzenim haziranda dönecek bakalım ben size haber veririm tekrardan çok sagolun

@Emir haberal
Rica ederim şimdiden hayırlısı olsun o zaman diyelim çok fazla bekleme dolar euro aldı başını gidiyor :)

@Emre7055 Gözün aydın, Kazasız belasız sürüşler..

Hayirli olsun...@Emre7055

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emre7055

Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz o zaman :)

DAEB7EFD-A200-44B3-8999-C6AB6CCCBB6A.jpeg FB785BA0-A80F-43DA-BCB7-595C6B35A2A0.jpeg
Öncelikle yardımı geçen ve iyi dileklerde bulunan canyon ailesine teşekkürü bir borç biliyorum.
Bu akşam kısa bir turla partnerimle aşk tazeledik:)

@srdrmrs
Hayırlı olsun şimdiden

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
merhaba arkadaşlar canyon endurace cf 7.0 almak istiyorum

boy 162cm iç bacak 71cm

sitenin verdiği tabloları doldurunca size göre kadro boyu yok diyor ama boyumu 165 cm girince xs size uygun diyor

2xs kadro boyu malesef bu model için yok. xs kadro boyu bana büyük gelir mi?

bi kaç cm için de vazgeçmek istemiyorum diğer markalarda bu paralara alu zor bulunuyor biliyorsunuz

canyon almaya karar vermişken bu sorun canımı sıktı 2xs kadro boyu olan modeller ise pahalı

bir de women modellerinin tek farkı renk mi?

ne yapmalıyım sizce

Canyon'um var ama kullanamıyorum. :( IMG-20180417-WA0001.jpg
Canyon Commuter 5.0

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@M.Bulat bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 3 cm ile.

Olsa bile gidon boğazı ve Sele ayarı ile hallolur

• Beğen
Tepkiler: M.Bulat
Geri