@Emre7055
Hallo Emre,
vielen Dank für deine E-Mail vom 04. April 2018. 04. Nisan 2018 de göndermis oldugunuz mail icin tesekkürler.
Wir bedauern, dass die Kettenstrebe Deines Rades gebrochen ist. Bisikletinizin chainstay kisminin kirilmasina üzüldük.
Diesbezüglich kann aus der Ferne keine Diagnose gestellt werden. Bu durum icin uzaktan teshis koyamayiz.
Das Rad wird zur Prüfung auf Gewährleistungsanspruch bei uns im Haus benötigt. Garantiye girip girmeyecegi incelemesi için bisikletin magzamizda/servisimizde olmasi gerekiyor. (Bisikleti Komple göndereceksiniz)
Für die Einsendung kann auf Wunsch eine Abholung durch UPS in Auftrag gegeben werden. Dilerseniz sizin icin UPS'yi biz görevledirebiliriz. (Ödemeyi kimin yapacagi belirtilmemis, auf Wunsch kelimesi burada iki türlü anlanabiliyor)
Hierfür benötigen wir die Maße des Kartons, in dem Du das Bike einsenden möchtest, es sei denn du sendest das Rad mit dem Originalkarton ein. Kendi kutusunda göndermeyecekseniz, kullanacaginiz kutunun ölcülerine bize bildirin.
UPS würde sich dann mit dir in Verbindung setzen um einen Abholtermin mit Dir zu vereinbaren. Teile uns bitte auch noch die gewünschte Abholadresse mit. Teslim edeceginiz adresi de bize bildirin, sonra UPS sizinle teslim alma tarihi icin iletişim kuracak.
Für weitere Fragen und Anliegen kannst Du uns gerne erneut kontaktieren. Alternativ über unseren Live-Chat. Baska soru ve yardima ihtiyaciniz varsa haber verin, isterseniz live-chat kullanabilirsiniz.
Mit freundlichen Grüßen, (Selamlar)
Bu harfi harfine eksiz bir ceviri. Türkce mail yazdiysaniz kesin orada türk calisan bir kisi vardir ve okuturlar, aksi taktirde google tranlate yaparak tam anlamayacaklarini tahmin ediyorum.
Keske Özcan bey size benim ismimi verdiginde daha fazla uzatmadan direk bana özelden yazsaydiniz, ben bugün orayi arar konusur ve durumu hal ederdim yada isteginize bagli size almanca yazar verirdim sizde mail olarak gönderirdiniz.
@Özcan.
Sizi taktir ediyorumki bir iki yanlis tercüme ile bir numarali bir tercüme olmus. Bravo.....