Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Bisikleti aldığınız şekilde gönderin. Kadro değişimi olacaksa montajını canyon kendisi yapar. Yalnız ups görevlisine bisikletin tamire gittiğini ve geri geleceğini, geri gelirken gümrüğe takılmaması için gereken belgeyi düzenlemesini söyleyin. Aksi halde gümrük memurlarına derdinizi anlatamazsınız ve tekrar vergi ödersiniz.

Scudo
@Emre7055

Hallo Emre,

vielen Dank für deine E-Mail vom 04. April 2018. 04. Nisan 2018 de göndermis oldugunuz mail icin tesekkürler.

Wir bedauern, dass die Kettenstrebe Deines Rades gebrochen ist. Bisikletinizin chainstay kisminin kirilmasina üzüldük.

Diesbezüglich kann aus der Ferne keine Diagnose gestellt werden. Bu durum icin uzaktan teshis koyamayiz.

Das Rad wird zur Prüfung auf Gewährleistungsanspruch bei uns im Haus benötigt. Garantiye girip girmeyecegi incelemesi için bisikletin magzamizda/servisimizde olmasi gerekiyor. (Bisikleti Komple göndereceksiniz)

Für die Einsendung kann auf Wunsch eine Abholung durch UPS in Auftrag gegeben werden. Dilerseniz sizin icin UPS'yi biz görevledirebiliriz. (Ödemeyi kimin yapacagi belirtilmemis, auf Wunsch kelimesi burada iki türlü anlanabiliyor)

Hierfür benötigen wir die Maße des Kartons, in dem Du das Bike einsenden möchtest, es sei denn du sendest das Rad mit dem Originalkarton ein. Kendi kutusunda göndermeyecekseniz, kullanacaginiz kutunun ölcülerine bize bildirin.

UPS würde sich dann mit dir in Verbindung setzen um einen Abholtermin mit Dir zu vereinbaren. Teile uns bitte auch noch die gewünschte Abholadresse mit. Teslim edeceginiz adresi de bize bildirin, sonra UPS sizinle teslim alma tarihi icin iletişim kuracak.

Für weitere Fragen und Anliegen kannst Du uns gerne erneut kontaktieren. Alternativ über unseren Live-Chat. Baska soru ve yardima ihtiyaciniz varsa haber verin, isterseniz live-chat kullanabilirsiniz.

Mit freundlichen Grüßen, (Selamlar)

Bu harfi harfine eksiz bir ceviri. Türkce mail yazdiysaniz kesin orada türk calisan bir kisi vardir ve okuturlar, aksi taktirde google tranlate yaparak tam anlamayacaklarini tahmin ediyorum.
Keske Özcan bey size benim ismimi verdiginde daha fazla uzatmadan direk bana özelden yazsaydiniz, ben bugün orayi arar konusur ve durumu hal ederdim yada isteginize bagli size almanca yazar verirdim sizde mail olarak gönderirdiniz.

@Özcan.

Sizi taktir ediyorumki bir iki yanlis tercüme ile bir numarali bir tercüme olmus. Bravo.....:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@Murat Cömez
Bugün gelen mail

Hallo Emre,

vielen Dank für deine Rückmeldung.

Bitte sende uns deine Antwort wie in Deiner ersten Mail in Deutscher Sprache, ich habe bedauerlicherweise keinen Kollegen, welcher der Türkischen Sprache mächtig ist.

Für weitere Fragen und Anliegen kannst Du uns gerne erneut kontaktieren. Alternativ über unseren Live-Chat.

Mit freundlichen Grüßen,

Türkçe çeviri

Merhaba Emre,

geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Lütfen bize ilk postanızdaki cevabınızı Almanca olarak gönderin, ne yazık ki Türkçe dilinde akıcı bir meslektaşım yok.

Daha fazla soru ve endişeniz için bizimle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Alternatif olarak canlı sohbetimiz üzerinden.

Saygılarımızla,

Mecbur almanca mail atmam gerekiyor yardımınızı bekliyorum.

@Erdal Yılmaz
Türkçe mail atarak öğrenmiş oldum :)
@Murat Cömez
Murat beye özelden mesaj attım. Yardımcı olursa canyon firmasına tekrar almanca mail atarak iletişime geçeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@İlker Karakuş
O aşamaya geldimi dediğiniz gibi yapıcam. UPS şirketine gerekli belgeleri hazırlatırım.

Arkadaşlar yakın zamanda bisiklet siparişi verecek arkadaşlar bana ulaşabilirse sevinirim.

merhabalr

haftaya koblenze ucup showroomdan bir Endurance CF 8.0 almak istiyorum. yaklaşık fiyatı €1600. son 10 sayfayı okudum ama net bir bilgiye ulasamadım. dönüşte yolcu beraberinde getirilecek eşya olarak bunu gösterebilirmiyim? gümrükte sıkıntı yaşarmıyım?

Canyon alacaktım ama kadrolar çatlıyor dedikleri ve bi dünya çatlak kadro gördüğüm için almaktan vazgeçtim :(

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@Noeserd Kadroların çatladığını kim söyledi? Bizim grupta Carbon / Alu bisikletler var, fakat daha çatlayan kadro olmadı 3 yıldır.
@Emre7055 İngilizce de yazılabilir. Eğer yazmadıysanız yardımcı olabilirim.

@skywagon
Henüz daha mail atmadım.
@Murat Cömez'e özelden yazdıgım mesaja atacağı cevabı bekliyorum . Kargo ücretini ben mi firma mı karşılayacak onu öğrenmeliyim. Bende yarın zaten bisikleti kargoya hazır hale getiricem. Sadece canyon firmasının ups kargoyu benim verdiğim adrese yönlendirmesi kalacak.

@Emre7055 Ne zaman isterseniz metni bana yollayın, ben mesajınızı İngilizce yazarım ve size geri yollarım.

@skywagon
Söylemeniz yetti, ilginiz için çok teşekkür ederim.
Eğer bir aksilik olursa sizinle iletişime geçerim.

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@Emre7055
Özelinize bakaniz lutfen, mesajiniza cevap yazdim. :)

@skywagon

p4pb14153217.jpg

p4pb15694147.jpg

İki farklı bisiklet canyon owners club ta 2 dakikalık aramayla buldum. Çok kolay bir şekilde kırılan bisikletler bulunca soğudum açıkçası markadan
Specializeda yöneldim sonra

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
@Noeserd
Benim bisiklet 35 km hızla giderken havada 2 takla attı, kılcal çatlak bile yok... Yani bu biraz şans işi, çatlamayacak, kırılmayacak Kadro yoktur.. Biraz araştıralım specialized dede bulurum bol bol. Bu markanın kötü olduğu anlamına gelmez..

@indigoblue

Yolcu beraberinde getirebilirsiniz. Gümrükte sıkıntı olmaz.

@Adrenalin26
Elbette bulunur Kİ bulunuyorda sadece specializedda kırık 50 tane kadro resmi bulabildiyseniz canyonda ortalama 150 tane buluyorsunuz
Ayrıca specializedın ülkede bayiisi olması nedeniyle garanti işleri çok daha rahat oluyor

Geri