Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Merhaba
Bugün canyon firmasından beklemediğim bir mail geldi ve kadroda darbeye dayalı hasar görüldüğü tespit edildiği için garanti kapsamına girmediği bildirildi.
Bu sebeple bana teklif sundular. Gelen maili olduğu sizle paylaşıyorum. Benim gibi ilerde sıkıntı yaşayanlar için rehber olur en azından

Gelen mail

Hi EMRE,

thanks for your mail.

Our technical service finished the work. They could not found a material fault. The impact and broken stay have an external reason. Therefore we have to denine your warranty demand.

We still can offer you a new frame under our CRP conditions. In the first year a new frame costs 599€ plus the costs for the building 139€.

If you accept the CRP offer please let us know that so we can start the work on the frame change.

Türkçe çeviri

Merhaba EMRE,

postanız için teşekkürler.

Teknik servisimiz işi bitirdi. Maddi bir hata bulamadılar. Darbe ve kırık kalışın bir nedeni var. Bu nedenle garanti talebinizi belirtmek zorundayız.

CRP koşullarımız kapsamında hala size yeni bir çerçeve sunabiliriz. İlk yılda yeni bir çerçeve 599 € artı bina masrafları 139 €. (Burda kadro için 599 + montaj için 139 euro istiyorlar. Fakat kafa kurcalayan neden euro, dolar değil, onun için tekrar mail attım çünkü sitede baktığımda 549 dolar olarak belirlenmiş.)

CRP teklifini kabul ederseniz lütfen bize bildiriniz ki bu sayede çerçeve değişiminde çalışmaya başlayabiliriz.

Saygılarımızla,

Scudo
@Emre7055 Tekrar geçmiş olsun.Beklediğimizin dışında çıktı.Neyse birkaç yazışma yapın indirim isteyin :)) artık.Hayırlısı olsun.

@mühendis

Teşekkür ederim.

Şuan en büyük indirim benim için euro olarak verdikleri teklifi dolar olarak düzeltmeleri olur.

• Beğen
Tepkiler: kenanyusuf
@Emre7055 Tekrar geçmiş olsun . Kaza kapsamına giriyor demek ki.

@skywagon
Teşekkür ederim.
Bir mail daha gelmiş ama tanıtımlar konu başlıklı klasöre düştüğü için maili fark etmemişim.
O mailde de bisiklet incelendiğinde malzeme kusuruna rastlanmadığından bahsedilmiş.
Demek ki bisiklet ufak bir darbe de hasar görse bile garanti kapsamına girmiyor. Burda da firmayı suçlamak istemiyorum. Ne yazık ki karbon kadroların hassas olduğu biliyoruz ve bu şekilde kabul edip alıyoruz.
Bugün bir alüminyum kadro bisikleti test etme şansı buldum. Bisiklet Merida reacto 400, o zaman dedim ki iyiki karbon bir kadro tercih etmişim. Bence alüminyum kadro ile karbon kadro arasında sürüş keyfini çok fazla etkileyecek kadar büyük bir fark var. Burdan da alüminyum, karbon kadro tartışması açmış bulunuyorum. :) (şaka şaka tercih kişiye kalmış.)
Uzun lafın kısası olan oldu artık yapacak birşey yok ne yazık ki 4 bin tl cebimizden bir kere artık çıktı.
Sağlık olsun diyelim bundan sonra daha fazla dikkat etmem gerekecek.
Ayrıca yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Herkeze iyi forumlar :)

Arkadaslar su ortadaki deliktekten sarkan cirt kelepceyi napiyoruz? Komple kesip cikarmanin bir zarari var mi? Yoksa sadece uzantiyi kesip iceride mi birakmali?

FCE110DA-B40F-4C00-89A4-D8EE061DA643.jpeg

@rodya
Suluk kafesinin olduğu yer değilmi orası. Cırtın Kafası içerde kalmıyacak şekilde kesmelisin. Ne bağlıydaki oraya?

Bikeradar da yılın enduro bisikleti canyon torque olmuş :D Strive olmaması şaşırtıcı

Merhaba Canyon Ailesi

Bisikletim servisinden çıkıp kısmetse önümüzdeki hafta elimde olacak.
Geldiği gibi bende uzun bir tur yapmayı düşünüyorum.
Rota Tekirdağ - İzmir arası olacak.
Yaklaşık toplam 500 km gibi bir yol gideceğim.
3 günde İzmire varmayı düşünüyorum. Günde yaklaşık 160-170 km yol yapacağım.
Konaklama 1.gün Çanakkale 2.gün Balıkesir(Burhaniye) 3.gün İzmirde olmayı planlıyorum.
Otellerde kalacağım için çadır gerekmeyecek ama ufak tefek eşya gereksinimleri olacak.
Onun için bana önerebileceğiniz kadro arası veya kadro üstü kullanışlı bir çanta gerekiyor.
Ben bir tane buldum fakat suluk kafes bölgelerinide kaplıyor.

Yanıma alacağım eşyalar
1 adet şort
1 adet thsirt
1 adet parmak arası terlik

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bulduğum kadro arası çantayı da paylaşıyorum.Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: kenanyusuf
Arkadaşlar abilerim merhaba su anda salcano xrs030 tiagra bisikletine sahibim ancak yeni bir bisiklet almayi dusunuyorum aklima tasarimini sevdigim canyon firmasi geldi endurance al 8.0 düsünuyorum ne dersiniz o fiyat seviyesinde (ustune çikmam imkansiz kargo ucretinden dolayı)baska ne onerirsiniz endurance turu ile yarışlarda girmek istiyorum cok fark eder mi acaba diger safkan yol bisikletlerine gore cevaplarsaniz sevinirim
ENDURACE AL 8.0

Zaten alimilyum bir bisiklet kullanıyorsun, almış iken 100 dolar daha verip Endurance CF 7.0 almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Peki endurance performansa cok etki eder mi daha dik diyorlar yariş düsünüyorum

ULTIMATE CF SL 7.0 var sanki bana daha uygun bilemedim

Duşüncelerinizi bekliyorum

Yarış koşucam, birazdaha agresif bir kadro istiyorum diyorsan Ultimate uygundur..

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Tesekkurler gelişme olursa haber veririm

Peki şimdi fiyat 1559 euro oldu bu gümrüğe takilmaz mi ne yapılabilir.
Almanyada oturan bir tanıdık var ama o da anca alıp kargoyla verebilir getiremez ne yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Geri