Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Noeserd (link)
(link)

bu da specialized. özetle arka aktarıcı kadroya çarpıp kırmış. specialized da garanti kapsamına almamış.

@rodya
Daha dün specialized bayiisindeydim Bir tane Shiv (2014) vardı tt bisikleti kaza yapmış arka chain stay kırılmış. Amerikayla konuşmuşlar adamlar kadroyu istemişler (ar-ge için) kaza yapan kişiyede 2018 Shiv kadrosu yollamışlar şu an yoldaymış.

ki kaza bu genelde çoğu firma garantiye sokmaz

@Noeserd Ben sokması gerekir anlamında soylememiştim. Her karbon kadro gibi Specialized'da Canyon gibi kırılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@rodya
Kırılmayan kadro yoktur :D Treklerde kırılıyor meridalarda specializedlarda cerveloda ben sadece canyonlarda kırılmanın çok daha fazla olduğunu söylemiştim
(link)
burada mesela TEST sürüşünde çatlamış kadro

@Noeserd

Sana masallah, 14 yasindasin ama YT Industries den All Mountain aliyorsun (YT almak her babayigitin harci degil) ve o yetmezmis gibi canyonu begenmiyorsun (Sahsen almanyada pek tutulan bir marka degil) ve Specialized de alacaksin. Yt ve Speciyi aldinmi ve nezaman fotograflarini görecegiz?

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve skywagon
@Murat Cömez
YT den vazgeçtim :D Çünkü bir kere ülkeme satışı yoktu amerikadan getirtecektim ama garanti ile ilgili bir konu olduğu zaman büyük sıkıntı kargo vesaire.
Specialized da daha önceden uzun bir süre düşündüğüm bir markaydı ve ellerinde olan stumpjumperı alacaktım ama kadro boyu olmadı 2018 türkiye fiyatlarını görüncede vazgeçmiştim.(amerikada 2800 dolar bisiklet türkiyede 4300 dolar) şükür ki garanti dünya genelinde geçiyor imiş bu sayede türkiyeden 1800 1900 dolar daha ucuza bir istediğim modeli amerikadan alma fırsatı geçti elime.

ki canyonda aslında sevdiğim bir marka halada öyledir ama kırık kadroları görünce güven sıkıntısı başladı öyle soğudum canyondan

@Noeserd Ahmet kardeşim herkes istediği bisikleti alabilir, Spe laır, Cannon alır Trek alır, YT alır alır da alır. Canyon Kullanıcıları Kulubü burası, insanlar Canyon konusunda tecrübelerini ve bilgi birikimlerini aktarıyor burada, birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Ben naçizane 10.000 km dir kullanıyorum, ki benden daha tecrübeli insanlar var burada. Varsa yardımcı olabileceğimiz bir konu Canyon hakkında en doğru yer burasıdır. Birbirimiz için malzeme almışlığımız bile vardır. Bundan gayrı her söz lafı güzaftır.

@muratcolakoglu
birde yalan mı söyleyecekler acaba ?

sık sık gittiğim bir bayi ortalama 2 senedir

yalan söyleyeceklerini sanmıyorum

@Noeserd

Tabiki yalan. Türkiye Amerika'ya bağlı değil. Türkiye Avrupa'ya bağlıdır. Ne sorunu varsa Avrupa'daki merkezle halleder. Ayrıca ARGE yapmak için kırık bisiklete ne gerek var?

@muratcolakoglu
Yeri yanlış söylemiş olabilirim.
Arge olayınıda bana değil Lütfen bayiiye sorun ben sadece bayiiden duyduğumu söyledim onların yalancısıyım

Bir gün gelecek, herkez canyoncu olacak :D
Yaşasın Kara Ambar Camyoncular Derneği :D :koptum:

Merhaba bildiğiniz üzere döviz kurları aldı başını gidiyor. 2. El bir karbon kadro bisiklet kaç yaşına kadar alınabilir? Örneğin 2012 model bir canyon bisiklet 5 bin civarı eder mi. (Campagnolo centaur grup set, mavic ksyrium jant vb ekipmanla full karbon). Karbon fiberin ömrü konusu derin. Bu sebeple alınabilir yada neden alınmamalı canyon kullanıcıları olarak fikirlerinizi rica ederim :)

rica etsem Endurance "S" kadro bisikleti olan arkadaşımız üst borunun yerden yüksekliğini söyleyebilir mi? CAnyon'un sitesinde beden ölçülerimi yazınca (iç bacak uzunluğu çıplak ayak ve ölçüm sırasında bacak ile kalça birleşim yerine hafif baskı ile ölçünce 80 cm geliyor, ayakkabı ile ve biraz daha yüklenince 82 cm oluyor. İç bacak boyunu 82 cm yazınca direkt "M" beden tavsiye ediyor) Normalde Bana "M" beden kadronun olacağını, fakat "S" kadronun daha uygun olacağını yazıyor.

Bir arkadaşımız burada yada başka bir yerde Endurance modellerindeki ayrık/iki parçalı sele borusunun en az 16 cm dışarıda olması gerektiğini söylemişti. 16 cm boru uzunluğu, 4 cm de sele yüksekliği olduğunu da..

Sitede yazan bilgilerde içinden çıkamadığım nokta; S kadro için= 692-792 M kadro için = 720-820

792 ile 820 ölçülerinin iç bacak uzunluğu olduğunu biliyorum.. Bilmediğim şey en az 82 cm iç bacak mı gerekli? 1-2 cm bile kısaltmak mümkün olmuyor mu?

umarım doğru ifade edebilmişimdir.

@kenanyusuf İç bacak boyu ayakkabı ile ölçülmez. 80 iç bacak için S kadro olması gereken boy, M büyük gelir.

• Beğen
Tepkiler: kenanyusuf
94B0DBAC-CEDE-47C0-9A19-9153AFE4DC2E.jpeg 58CF228A-0DCC-4B72-B295-7352998E1F92.jpeg
Binemiyoruz diye , temizlemeyeceğiz değil ya :) Bak bak nereye kadar :) Temizlik yapayım bari dedim:)

Geri