Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@DrTyphoon

Kadro ölçünüz ve net bütçenizi yazarsanız eğer, daha doğru tavsiyeler verilebilir. Outlet kısmına mutlaka göz atın, bu sıralar çok iyi indirimler mevcut.

(link)

Scudo
@Erdal Yılmaz

Boyum 180 cm, iç bacak boyum 83 cm tahminen M beden olacakmış gibi duruyor Canyon'un sitesindeki hesaplamaya göre. Bütçe olarak da 4500 - 5000 tl maksimum düşünüyorum. Outlet kısmına da baktım aslında ama genelde büyük beden bisikletler var.

Renk ve donanımı çok güzel görünüyor.İyi günlerde kullanın.

Arkadaşlar merhaba,

Canyon'un Vergi iadesi ile ilgili prosedüründe değişiklik olmuş.

Sadece Shipping adres olarak Almanya, İtalya , Belçika , Avusturya, İspanya ve Danimarka'ya sipariş verdiğiniz ama faturayı Türkiye olarak gösterdiğiniz ve bisikleti Türkiye'ye getirdiğiniz durumlarda alabilirsiniz. Yani diğer Avrupa Birliği ülkelerine bisikleti getirtip , sonrasında Türkiye'ye getirdiğinizde vergi iadesi alamıyorsunuz.

Şuan bu konuyla ilgili kendileriyle problem yaşıyorum. Konu netleşince sizleri de bilgilendireceğim.

@mgz999

Evet değerli dostlar, forumdan Marten arkadaşımız sayesinde yeni Kamyon'uma kavuştum. Katkılarından dolayı bir kez daha kendisine teşekkür etmek istiyorum. Canyon marka bisiklet almak isterseniz eğer, kendisi ile irtibat kurabilirsiniz.

Tü tü tü Maşallah. :D
138090 dosyayı görüntüle

@Erdal Yılmaz
Güle güle kullanın. Rengi - duruşu ve her detayı ile harika görünüyor. 1 ay'dan uzun süredir instagramda da görüyorum sizin Canyon bekleyiş sürecinizi. Nihayet mutlu sona ulaşması güzel :)

@srdrmrs

Evet, Aero defterini çabuk kapattım. Yanal rüzgarlar ile daha fazla baş edemedim. :) Belki ileride, o da bütçem olursa 35 mm. civarı bir karbon jant alabilirim.

Haftasonu Endurance AL Disc 7.0 sipariş ederek kulübe teoride katılmış oldum. Bir aksilik olmazsa Aralık ayının 2. yarısı gönderilecek, (benim boyumda ve siyah anca o zaman gelirmiş) elime ulaşıp ilk sürüşümü yaptığımda fiilen de katılmış olacağım.

Bu arada kredi kartı ile ilgili hiçbir pürüz çıkmadı, eski mesajlarda çok var karttan çekmedi vb. diye, herhalde eskide kalmış sorunlar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@G0kay

Siz bisikleti nereye gönderttiniz?

@srdrmrs

Bu şekilde vergi iadesi alamazsınız. Vergi iadesi alınacak ürünün kullanılmamış paketinde olması gerekiyor.

CANYON ile online chatten konuştugumda bana böyle birşey söylemediler? hem zaten tekrardan kutusuna koyacağım 2. el oldugu nereden bilenecek? @clubber

@srdrmrs

Gümrük memuru incelemek isteyebilir. Ama temizleyip kutusuna koyarsan herhalde sorun olmaz. Ama gümrükçü sen bunu kullanmışsın vergi evrağını imzalamam derse de bir şey diyemezsin.

@clubber bisiklet 1 hafta önce alınmış bisiklete sorun çıkaracaklarını sanmıyorum yav.

Geri