Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Adrenalin26 kadro kaç model? Karşılaştırma yapacağınız tek örnek şuan 2018 model ulti cf sl 7 kaça Türkiye ye geliyor olmalıdır. Kaldıki kadro bir kaç senedir değişmediği için üzerindeki ekipmanların farkı ne kadar olduğudur. 2018 cf sl de 105 kullanmışlar. Sizin ultegranız var. Sahibinin, Campi nin hangi jantını taktığını bilmediğim için 2018 ile farkını bilemeyeceğim. Diğer tüm ekipmanların aynı olduğunu var sayıyorum. Eğer temiz kullandı ise ve az da bindi ise bence ederi o kadardır. Daha aşağı bulmanız zor.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26

Bahsettiğiniz bisikletin ilanını gördüm. Bir ara o bisikletin aynısına (belki de aynı kişidir) 10 bin tl isteyen bir arkadaş vardı. İlan epey durdu, daha sonra ne oldu bilemiyorum.

İlber arkadaşımıza son mesajı konusunda katılıyorum. Canyon'dan kargo ile alabileceğiniz modelin üzerinde 105 5800 geliyor, kargo+vergi derken daha fazla ödemiş olacaksınız.

Yerinizde olsam kadro boyu uygun ise, pazarlık yapıp aşağıdaki bisikleti alırdım. Diğer ilandaki bisikleti 6 bin tl'sına vermezler. :)

(link)

Benim dediğim 2016 model 5000 km yapmış, ön ve arka jant rulmanjarı değişmiş, orta göbek değişmiş, zincir değişmiş. Değişimden sonra 100 km yapılmış

@Adrenalin26 Bahsettiğiniz modelin şuan sıfır, şayet TR'ye normal 219 dolar kargo ile getirtirseniz (Doları 4 TL baz alırsak) 8 bin 500 TL yapıyor. 6-7 bin arası 2016 son ya da 2017 model ise evet alınır.

Aradaki maksimum 1200 lira için 2. el alınmaz bence de. Pırıl pırıl çiziksiz, güncel grupsetlisini almak daha iyi olur. Tabi aşırı temizse, elinizdeki bütçeyi daha aşamıyorsanız, kadro boyu uygunsa vs. gidip görüp düşünebilirsiniz. Yine de ileride satmak istediğinizde zarar edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: rodya
iyi günler sevgili Canyon kullanıcıları,
iki hafta içinde ilk yol bisikletimi alıcam nasipse canyon endurace 5.0 (tiagra) (2017) ile scott speedster 10 (105) (2017) arasında kaldım.
elimden geldiğince araştırdım fakat karar aşamasında kullanıcı yorumuna ihtiyaç duydum, fikirlerinizi alabilirsem sevinirim..

@Mehmet Akan Aralarındaki fiyat farkları çok fazla. Scott speedster 105 5000 civarlarında sanırım fiyatı. Canyon al 5.0 ı ın şu an fiyatı 670 dolar + kdv + kargo. İlk yol bisikletini alacağın için bütçeni ön planda tutman da fayda olacağını düşünüyorum. Canyon ön planda benim tercihim. Eğer illa 5000 civarı bütçem var diyorsan farklı marka modellerde araştırılabilir. İlla 2 marka modele kanalize olmamak lazım.

Ekleme: bu yazdığım fiyatlar 0 fiyat olarak yazdım. Eğer düşüncenizde 2. el alımı var ise bisikletlerin durumunu da gözden geçirmenizde fayda olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@ilberto bir akrabam Almanya'dan gelirken getirecek bana, oradaki bazı kampanyalardan dolayı da eğrildim bu iki modele açıkçası, tiagra için en iyi seçeneğim canyon, 105 set için ise scott gibi gözüküyor. Canyon'a 750 Euro Scott'a 900 Euro gibi ödeme yapıcam extra masraflar hariç, durum bu iken aradaki 150 Euro bana bişey getirir mi? bi yandan da cannondale optimo 105 var ama 1000 euroya biraz fazla gibi geldi ilk bisiklet için.
başka tavsiye edebileceğiniz model varsa duymak isterim bu bütçeye, teşekkürler.

@Mehmet Akan

Bahsettiğiniz model Outlet bölümünde sanırım, eğer öyle ise XL ve 2XL bedenleri mevcut. Canyon sitesinde görsel veya varsa link paylaşır mısınız? Bir diğer konu bisikleti akrabam getirecek demişsiniz, getirecek olan kişinin oturma izini varsa vergi iadesini alamazsınız.

@Erdal Yılmaz evet outlet bölümünden, xl ölçümlerime göre bana uyacak gibi duruyor. Vergi iadesi olmayacak evet orada oturan biri getirecek. İade alınmadığı taktirde f/p dengesini bozuyor mu biraz? 750 euroyu hakediyor mu bu bisiklet sizce?
Bu acemi sorulardan bıkmışsınızdır ama minnet duyuyorum mesajlarınıza

@Mehmet Akan

Estağfurullah. Bisiklet fiyatına göre bence gayet güzel. Kadro boyu sizin için uygunsa hiç daha fazla düşünmeyin ve satın alın derim. Yeni Tiagra grupset ile geliyor olması avantaj. RS010 jantlar ağırlık olarakta RS501'den daha iyi, sadece jantları alsanız zaten vergi hariç 110$ civarı ödersiniz.

Bahsettiğiniz scott speedster 10 Türkiye'den alınacak ise, fiyat olarak hiç mantıklı seçim değil. Yurt dışından daha uygun fiyata bulabilirseniz o zaman alınabilir. Sonuç olarak ben Canyon diyorum. :)

@rodya Hayırlı olsun... İnşallah yılbaşından sonra benimde olacak bir canyonum:)
Güzel bir inceleme yaparsan hayrına süper olur....
Yalnız hazır kurulu şekilde gelmiyormuydu kargodan? Akort ve Fites ayarları yapılmış şekilde, sadece gidon ve seleyi monte ediyoruz sanıyordum?

• Beğen
Tepkiler: rodya ve yusufgs36
@Adrenalin26 Teşekkürler. Hangi modeli düşünüyorsun?
Ben sadece kadro aldım, istediğim donanımı kendim toplamak istedim. Normalde kurulu geliyor. Sadece ön tekeri takıp gidonu monte ediyorsun. En azından ben öyle biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@rodya Endurance AL DİSK 7.0 Düşünüyorum... Tabi indirime girerse eğer 8.0 da olabilir.. 1500 doları geçirmemek için..

@Adrenalin26 Her ne kadar disk frene bayılsam da ben olsam ENDURACE CF 7.0 tercih ederdim, çünkü o kötü aksium jantlara rağmen bu neredeyse 1 kg daha hafif. Şu an S beden outlette var, eğer uyuyorsa.

Opera Snapshot_2017-12-12_225818_www.canyon.com.png

Geri