@alpyese hocam sadece jant seti 1350 Euro campy 11 li record set var richey karbon gidon boynu sele borusu felan filan işde bir hesap yapı ver,tubular lastikte istiyormsun,onları üsütnde 100 eurodan sayarım vittoria evo pave 27 mm
bu arada ciden yakında konu açıcam jant setini satışa koyucam resim yükleme işini pek beceremedğim için bekliyor işde
@mutlu07 sadece benim bisiklet 1175 $ hani burdan sana ekmek çıkmaz, bu konuya takılıp o parayı verecek arkadaş ultimate slx, aerod slx kadro alır gerçi vazgeçmiştin satmaktan
canyon bu sıkıntılı süreçten güçlenerek çıkacak özellikle türkiyede. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya o hesap. o kadar çok tantana yaptık ki normalde canyon un c(k) sinden haberi olmayan arkadaşlar bile "neymiş lan bu canyon" diye girip en az bir kere siteden bakmıştır.
çok çok sevindim sizin adınıza Sadettin bey vallahi ne güzel olacak buralar hayırlısıyla
çaktırmayın kendi adıma da seviniyorum aslında, gözümüz gönlümüz açılacak
@Dogannn Hocam kanunlar esnek değil nettir, gümrük işlerinin yapıldığı gün kurlarına göre 1501 bile olsa takılmalı fakat bu konular genelde insiyatife göre değişiyor. Kıl bir memura veya bir önceki gün eşi ile kavga etmiş bir memura denk gelmezseniz bence 1600 bile olsa bisiklet takılmaz.