Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@skywagon tarih karmaşasından dolayı şuan kabul edemiyorlarmış fabrikaya teslim almaya, kapıya kadar gelen ve söz verilen tarihte bisikletini alamayan adama dertlerini anlatamazlar , orası karışır :)

Scudo
Anladım o zaman Almanya'da bir arkadaşa sipariş edeceğiz o zaman , gidip ondan alacağız.

@skywagon o durumda vergi iadesi oluyor mu emin değilim , burda da konuşulmuştu bir bakın isterseniz.

@skywagon

Bisikletin ilk teslim adresini Almanya, fatura adresini Türkiye olarak belirtirseniz, vergi iadesi mümkün.

@itsaboutyou
Bu konuları araştırdım, fatura adresi ülkemiz olursa oluyor vergi iadesi. Benim tek sıkıntım bisikletleri indirime sokup sokmayacakları. Yoksa bu gece siparişi vermek istiyor bir yanım.

@Erdal YILMAZ

Erdal bey, çok teşekkür ederim.

@skywagon

İndirim konusunda müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede 2015 modeller için indirim olabileceği ancak güncel 2016 modellerde indirim söz konusu olmadığı bilgisini almıştım.

Factory outlet bölümü dışında indirimli ürün bulmanız zor, orada da anormal kadro boyları harici bir bisiklet bulunmuyor pek.

Ben dün itibariyle siparişi geçtim. Dün Şubat sonu olarak görünen teslim tarihi bugün Mart sonu olmuş. Daha önce Ekim sonu göründüğü için buna şükür dedim :)

Bu arada gecikmelerden ötürü Canyon bir özür mesajı yayınlamış:

(link)

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
@Sadettin Z. Daha önceleri toplu mail ile CEO da özür dilemişti 2hafta süre vermişti 1ay geçti değişen bişi yok...
Söylediğiniz değişen tarihler site üzerindekini mi yoksa size gelen order confirmation dan mı bahsediyorsunuz?

@alpyese

Canyon tarafından bana gönderilen mail confirmation değil de bilgilendirme mesajı gibi.

"Siparişinizin içeriği bu, referans numaranız da bu, haydi hayırlı olsun" şeklinde özetlenebilir. Üzerinde herhangi bir tarih bulunmadığı için doğal olarak sitedeki teslim tarihlerini takip ediyorum.

Tahminen sezon sonu dönemi ve Christmas nedeniyle siparişlerden kafalarını kaldıramıyorlar. Ocak sonrası işler yoluna girer diye ümit ediyorum.

arkadaşlar sizde bi sorsanıza CANYON a sizede haziranmı diicekler yoksa aynı tarihler geçerlimi olucak?

@Dogannn doğan bence bekle biraz iptal etme , facebookta fabian birine geçenlerde bir cevap yazmış orda gördüm , şuan veriler tarihler çok konservatif verilmiş , yani bugünkü düşük üretim kapasitesine göre verilmiş , kapasite arttığında -ki artacağını yazmış- tarihler geri çekilecekmiş, bu arada birkaç aksesuar daha hediye istersin

@itsaboutyou yok beklicem zaten marta kadar bende öyle zannediyorum haziran biraz aptalca olur yani :( acaba vütün hediyeleri iptal edip kargo ücretini bedavamı yaptırsam
ii olur o aslında :) yada diğer hediyeleride iptal etmeyip onların üzerine kargo parasını kaldırta bilirsem dadnından yenmez :D

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@Sadettin Z. iyimserlik had safhada :)

@Dogannn kargoyu başka bir firma üstlendiği için onu kaldırabileceklerini sanmıyorum ama dene :) öte yandan hediye verilen ürünlerin maliyetleri zaten canyona ait olduğu için bize satış fiyatı çok gözüken ürünler maliyet hesabı yaptıklarında onlar için basit bir indirim sayılır... :)

@Dogannn @alpyese Kargo fiyatını kesinlikle düşmüyorlar ben çok zorladım, mevcut fatura tutarını düşürmek istemiyorlar ama zorlayınca hediye veriyorlar.

Bana mart sonu tarih verdiler ama bisikletin rengi, grup seti falan üretim süresini etkileyecek durumlardır, gri kadrolar siyahlardan önce çıkar gibi geliyor mesela.

Bence bu uzun sürelerden dolayı bir şekilde iptal edenler olacaktır ve bizde yavaş yavaş öne geliriz diye düşünüyorum. Bu yüzden bisikletin tesliminin nisanı bulacağını bile zannetmiyorum.

Fabian dışında kimse kolay kolay promosyona yanaşmıyor ama tabi denemek lazım ben en son zorladığımda senin siparişe artık 1 dolarlık ürün bile ekleyemem demişti :)

@Dogannn

ilk olarak (link) ekliydi, sipariş tekrar gecikince (link) eklediler. Sonra ben iki üründen de vaz geçtim ve yukarıdakileri sildirip (link) eklettim.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@alpyese UPS takip no'dan bakınca 2 paket var ve hazırlanıyor yazıyor , daha ordan çıkmamış yani , aramadı UPS henüz , parayı fazla fazla göndermiştim zaten 1.5 ay önce üstünü bekliyorum hatta gelsin ki gümrüğü ödeyeyim onunla

Geri