Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Konfirmasyonum geldi , bu hafta teslim haftası ama 2 haftayı bulabilirmiş . Bu sefer fake yemeyim bari :D

@alpyese hocam sadece jant seti 1350 Euro campy 11 li record set var richey karbon gidon boynu sele borusu felan filan işde bir hesap yapı ver,tubular lastikte istiyormsun,onları üsütnde 100 eurodan sayarım vittoria evo pave 27 mm :D

bu arada ciden yakında konu açıcam jant setini satışa koyucam resim yükleme işini pek beceremedğim için bekliyor işde

@mutlu07 sadece benim bisiklet 1175 $ hani burdan sana ekmek çıkmaz, bu konuya takılıp o parayı verecek arkadaş ultimate slx, aerod slx kadro alır:p gerçi vazgeçmiştin satmaktan :)

canyon bu sıkıntılı süreçten güçlenerek çıkacak özellikle türkiyede. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya o hesap. o kadar çok tantana yaptık ki normalde canyon un c(k) sinden :D haberi olmayan arkadaşlar bile "neymiş lan bu canyon" diye girip en az bir kere siteden bakmıştır.

@alpyese sizinkiler gelene kadar zaten binecek hava fazla olmaz :) baharda toplu bineriz

Tabi benimki de gelir mi emin olamıyorum geçmiş tecrübelerimizden

çok çok sevindim sizin adınıza Sadettin bey vallahi ne güzel olacak buralar hayırlısıyla :)
çaktırmayın kendi adıma da seviniyorum aslında, gözümüz gönlümüz açılacak :)

@Sadettin Z.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@Dogannn parite şuan 1.059 , 1.066 ya çıkarsa sen yırtıyorsun ,5-10 euro geçse bile takılıyor mu acaba gümrüğe onu da araştırmak lazım

@Dogannn gümrük işleri yapan bir tanıdığın ya da çalıştığın firmanın ihracat departmanı filan bilebilir belki

internette 1500 euro sınırı dışında hiçbir bilgi bulamadım , küçük de olsa çok belli bir tolerans var mı bakındım ama göremedim

@Dogannn Hocam kanunlar esnek değil nettir, gümrük işlerinin yapıldığı gün kurlarına göre 1501 bile olsa takılmalı fakat bu konular genelde insiyatife göre değişiyor. Kıl bir memura veya bir önceki gün eşi ile kavga etmiş bir memura denk gelmezseniz :) bence 1600 bile olsa bisiklet takılmaz. :)

Geri