@alpyese bir an önce gelse de fotoğraflara bakabilsek. Çok özel bir bisiklet bana göre beklemeye de değer mutlaka ama yorumları okudukça pegasustan ucuz bilet alıp canyona gidip ya kardeşim gönderin şu adamların bisikletini artık diyesim geliyor konu başlığı da canyon bekleyenler klübü olarak değişsin
Canyonla son görüşmeler neticesinde çanta ve pedalı sipairşten sildirip (link) eklettim. Editleme işleminden hemen sonra confirmasyon geldi. Sanırım sistemleri tam olarak düzeldi.
@leCandas on numara bisikletten haber verseler daha iyi bunlarla oyalamadan çok güzel olacak
@Onur YCL bekleyenler klubü olarak değişmesin bence, sonuçta bizde kullanacaz herkes bilsin canyonla uğraşmak yada uğraşmamak nasıl birşeymiş markayı göklere çıkarmaya gerek yok ama uğraşmak istemeyen çıkarsa TR deki canyon sahipleri için daha iyi olur, şahsen her köşe başında bir canyon görmek istemem
Bisikletin parasını vermediğim için beklemek beklememek sıkıntı değil. zaten başka bir şey alsamda yeni modeller ancak nisanda falan gelecek. Kışında zaten bisiklete binilecek pek hava olmuyor
@leCandas bende senden sonra yazdım face üzerinden confirmation yolladı (istedikleri zaman face den bile anında yolluyorlar nasıl iş) Şubat sonu değişmiş tarih bende hemen hediye istedim yeni fiyattan olacak diye çekindim yine eski fiyat üzerinden işlemişler
@Dogannn tarih durumları nedir arkadaşlar, herkesin ki şubat-mart mı kaldı bende bunu görünce hediye olarak fiyattan bikeguard çıkarttım 2 suluk kafesi eklettim, confirmation vermeleri hızlandı artık anınnda yolluyorlar...
@alpyese biliyosun benim comfirmation da 30 kasım 4 aralık yani bu haftaya işaret ediyordu ben beklemedeyim bu hafta hiç iletişime geçmedim geçen hafta 2 kere ısrarla sormuştum shipping date de bi değişiklik yok demi diye onlarde kesinlikle yok dedi. bekliyorum bu hafta bişey yapmıycam ama önümüzdeki hafta bombardımana başlıycam sürpriz hediyeler isticem beklemede kalın @Sadettin Z. hadi hoşgeldin aramıza hayırlı olsun umarım bizim gibi eziyet çekmezsin
@Dogannn bir sor bence seninki de değişir sanırım dün, evet önemli bir haftaya geldik nedir durumum diye sordum, confirmation yapıştırdı anında baktım şubat mart
bende konuyu takip ediyorum üzüldüm yahu,gelin birinize benim makinayı satayım tertemiz scoot addict r2 ful campy record malzeme ful karbon easton set var 52 kadro hollandadan aldım faturalarına kadar mevcut