Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@mustafa ç @itsaboutyou ben hergün bir facebook tan bir site üzerinden yazar oldum, her cevap birbirinden farklı son geldiğim nokta Toby adındaki arkadaş, bu akşam sipariş belgelerini yollayacam(dün) dedi... eğer gelmezse önümüzdeki günlerde bana tekrar yaz dedi :) site üzerinden ise bir kasım sonu bir ekim sonu cevabı aldım . Bugünü es geçtim yarın yine yazacağım...

Scudo
@alpyese ben de aynı heryerden yükleniyorum:D seçimlerden önce parayı çeksinler de her dakika zarar ediyoruz. hayır adamlara da anlatamıyorsun:acpsnr:

@alpyese bana da bugün ya da yarın gelir dediler belgeler , beklemedeyim

Yok ben kendime uygun bedeni sipariş verdim ama stokta 3xl kaldığı için onu örnek gösterdim.

her gün farklı bir kanaldan zorluyorum sipariş ne oldu diye. adamlarında sistemi sağlam arızalanmış 2 haftadır gideremediler arızayı:acpsnr:

Ne zaman yeni mesajlar'da Canyon kullanıcıları klübü yazısını görsem '' Ben ne zaman katılıcam acaba ? '' diye soru geçiyor aklımdan :)

• Beğen
Tepkiler: Batu54
@sinobjk jant setini takas yapmayı düşünürmsünüz,easton ec90 slx ile ful karbon kendileri sıfır

@okkesmutlu jant setini yeni aldim ve cok memnunum. Easton da guzel bir set neden takas etmek istiyosunuz ki ?

Geri