Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Bence haftaya tüm fiyatları düzenleyip tekrar order confirmation gönderirler bu 4-5 gün içinde alanlara , kimse de kar / zarar etmez

Scudo
@Emre Anıl Gözel

Merhaba, yurdumuzun "bazı" bisikletçileri bu fiyatlara bisiklet satıp, o bisikletin aynakolunu Fsa, ön aktarıcısını 105, arka aktarıcıyı Ultegra, Fren kollarını 105, fren bacaklarını Shimano BR serisinden hoşuna hangisi giderse o, Jant setini Shimano R500 ,501veya RS11 takıp, melez bisiklet satıyorlar.

Canyon'u savunmuyorum, ancak! Canyon'un belirlediği satış fiyatlarına, ilgili serinin son çıkan gurup seti, veya takabileceği en iyi jant setlerinden bir tanesini takıp, bisiklet satan firma ben görmedim.

Döviz artışı nedeniyle fiyatlar yüksek gelebilir. Ancak malum markalar gibi 3000 euro'ya kadro satıp, üstünde Tiagra set vermiyorlar. :)

@itsaboutyou demek istediğiniz satışları iptal edip tekrardan yeni satış siparişimi oluşturacaklar ??

@sinobjk

şuan banka hesabımdan eski $ fiyatı üzerinden canyon.com kalemi mevcut, merakla bekliyorum bende ne olacak diye, iptal mi edecekler yoksa üzerine ekleyin mi diyecekler yada o fiyattan mı satış yapacakalar... :)

@alpyese bisiklet kargoya cıktıgında cekiyorlar parayı. şu an açıkta. senin durumu bende merak ediyorum acıkcası bakalım ne yapacaklar ...

@Erdal YILMAZ

Ticarette her zaman bu tarz adamlar vardır. Bu konuda kesinlikle haklısınız. Ben Giant Propel Advanced 1 modeli ile bu bisiklet arasında kalmıştım. Biliyorum tarz olarak farklı bisikletler ama giant 10k fiyatı şuan kesin. Bu bisikletin grup seti dura ace kesinlikle daha iyi ama türkiyeye kargo yolu ile sokmam demek 1000 dolar artı para ödemem demek. Bende Canyon almak istiyorum ama bütçe razı olmuyor :) Bir yolu varsa lütfen söyleyin bende Canyon bir bisiklete sahip olayım. Çünkü bütçem max 10k daha fazlasını aşmam şuan çok gözükmüyor. Üstelik nakit alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@Emre Anıl Gözel

Üç yolunuz var.

1.Almanya Koblenz'e kendiniz gidip yerinden satın almak. "Satın alırken %19 Almanya'ya vergi ödersiniz, fatura adresi Türkiye gösterilir ve size verilen evraklar havalimanı çıkış ve giriş gümrüklerine onaylatılıp Canyon'a geri postalanarak ödenen vergi geri istenir".

2.Almanya'dan tanıdığınız birisinin alıp size getirmesi. "Satın alırken %19 Almanya'ya vergi ödersiniz, getiren kişi T.C. vatandaşı ve Almanya'da oturma izini olmayan birisi ise, 1.madde içerisinde yer alan %19 vergi iadesi mümkün olur, Almanya vatandaşı veya oturma izini olan birisi ise vergiyi iade alamazsınız.

3.1500 euro altında bir bisikleti kargo yolu ile getirtmek. Bisiklet için T.C. Devletine %18 vergi ödeyip bisikletinizi teslim alırsınız.

10.000 TL bütçe ile yukarıdakilerden en iyisi seçenek 1 ve 2.maddedir. 2.madde mümkün değil ise, gidip kendiniz satın alın derim. Gezdiğiniz de yanınıza kar kalır.

@sinobjk evet açık provizyonda bekliyor, zaman ne göstericek bakalım

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@Erdal YILMAZ

Daha bir hafta önce Londra'dan geldim. Oradan bir bisiklet alıp gelemediğime yanıyorum :) Vize masrafları vs detayları araştırmak lazım. Gezmeyi bende çok seviyorum ama bu seyahat yine bu rakamın üstüne çıkarsa bir anlamı kalmaz. Canyon cidden gidip almaya değer mi? Bu konuda sizden ve diğer kullanıcılardan cevap bekliyorum. Olmadı önümüzdeki ay gidebilirim belki bir yolunu bulup.

ben de şansımı deneyenlerdenim. kontrol ettiğimde kredi kartında 0.11 dolar beklemeye alınan işlemlerde gözüküyor. ama 48 saat içerisinde gelmesi gereken onay mail i gelmedi. muhtemelen haftaya normal fiyattan alacağız bisikleti.

@alpyese siz hangi bisikleti sipariş vermiştiniz? ne kadar beklemeye almışlar?

@Erdal YILMAZ
Aslında 4. Yol da var. Hem de en karlısı.
Almanya'daki torununu özleyen komşu amcaya birazcık yük olarak.:D Hem vergi iadesi alırsınız, hem de kargo ücretinden yırtarsınız. Bence komşunuzun Almanya'ya gitmesini bekleyin.:kptmya:

@mustafa ç ben endurace cf 7 siparişi verdim dün sorduğumda Kasım sonu teslim cevabı aldım, önce 0,33krş çekildi hemen ardından toplam fiyat açık provizyona düştü,

sizin kredi kart limitiniz olmadığından çekilmemiş olabilir mi yada tam o sıra site yeni fiyattan değişiyor olabilir tabi banada tam onay maili gelmedi daha ama eski fiyat üzerinden işlem görüyor şuan...

@alpyese limitim fiyattan çok çok fazla idi. 0.11 dolar aynı parayla kontrol etmişler kredi kartını. zaten bu kontrolü yaptıktan sonra thank you very much yazan sayfaya yönlendiriyor. işlemi de mesai saatinden sonra yapmıştım belki o yüzdendir bilemedim. öyle veya böyle işlemleri sonlandırsınlar da göndersinler biran önce bisikleti çocuğa döndük resmen beklerken :D

Canyon, satın aldığınız bisikletin ücretini, stoklara girmeden önce çekmiyor. Bisiklet hazırlanmadan 2-3 gün önce çekim işleminin tamamı gerçekleşiyor.

@Erdal YILMAZ çekmiş kelimem hesapta göründü anlamındaydı :)

bana 48 saat içinde gelmesi gereken 2. mesajı atmadılar @alpyese sizde var mı bir hareket?

@mustafa ç ben de 1 haftadır bekliyorum gelmedi order confirmation , bugün sorduğumda en geç önümüzdeki hafta başı gelir dediler

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Beni de kulübe yazın arkadaşlar. Beni ve yeni Ultimate CF 9.0 SL Di2 bisikletini de...

@Drdaldal hayırlı olsun geldi mi sipariş mi verdiniz? geldiyse fotolarını bekliyoruz :)

Geri