Scudo Sports

Canyon CF-SLX F10... Yeni sahibine simdiden hayirli olsun

@Murat Cömez Abi eline sağlık. @SerkanH abi sanada hayırlı uğurlu olsun.Güzel günlerde kazasız belasız kullanma nasip olsun.

Konudan rahatsız olanlar forumu terk edebilir, forumun amacı bilgi paylaşımıdır.Forumda binlerce başlık mevcut.Sizi zorla sokmuyorlar istemiyorsanız başlığa tıklamazsınız olur biter.

Scudo
@Murat Cömez Biz forumda bisiklete dair içerik görünce mutlu oluyoruz. Bu gibi yorumları ciddiye almamak lazım. Provokasyonun adı trollük oldu.

@SerkanH Hayırlı olsun toplanmış halini merakla bekliyorum.

@Onur YCL

Çok teşekkür ederim. İnşallah elime geçer geçmez paylaşacağım deneyimlerimi.

@kasapogluu

Di2 Sistem için uyumlu bir kadro.

@kaskreis

Çok teşekkür ederim. :harika:

Cok guzel renk kombinasyonlari var
Sonbahar gbi maşsAllah
Insalllah toplayinca 8.9 km yol sana 800 metre gbi gelir kardesim :D
@Murat Cömez kafana takma abi bu arkadaslar cok fazla magazin programi izleyen kardeslerimiz ; Ee haliyle gergin oluyorlar birazcik :)

@Murat Cömez @SerkanH

Kadro cok guzel, kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin.

Bir sorum olucak. Canyon bu kadroyu ust duzey donanimla satiyor zaten. Sadece kadro alip burada toplamak daha pahaliya gelir diye dusunuyorum. Canyon'dan farkli olarak hangi set ve parcalari kullanacaksiniz?

@Murat Cömez i tanımam etmem. Ama bisiklet adına çabaları tarafımdan takdire şayandır. Bakıyorumki onunda küsler kervanına katılmasına bir şey kalmamış. E o gitti bu gitti murat çömez gitti meydan "nasılda önünü kaldırıyorum ama eki eki" şeklinde sanki kurufasulyeden nimetmiş gibi salcano mtb muhabbeti yapacak ergenlere kalacaksa valla bu saatten sonra hiç çekemem.
Murat Çömezin egosu şişkinmiş. Varsın olsun kimin egosu tavan yapmıyorki bu devirde.
Murat Çömez bisikletlerini sergilemeyi severmiş. Onun sayesinde şu kısır dünyamızda yeni şeyler görüp öğreniyoruz. Bunun neresi kötüki.
Murat çömez iyiliği reklam amaçlı yapıyormuş. Sanki adam karaborsacılık yapıyor. Bisiklet adına iyilikte bulunuyorsa, yapıp yapacağı reklamda helal olsun.
Murat çömezi küstürmeyin.

Kimsenin ağzına bant vuramayız, kimseyi yargılayamayız. Dışarıdan bakılınca iş kolay gibi gözükse bile şu platformda her düşünceden insanı anlayabilmek, anlayış gösterebilmek tamamen sebat isteyen bir iş. Belirli konulara gelip saçmalayan veya amatörce yorum yapanlar elbet olacaktır. Biz bu tip durumlar için forumda "engelleme" özelliğini geliştirdik. İnsanları görmezden gelmek en iyi çözüm şu durumda.

Murat Çömez'in ben gideceğim demesini doğru bulmuyorum. Burada biz yönetim olarak kimseyi küstürmediğimiz gibi hiç bir yeni veya eski üyeye ayrıcalık tanımıyoruz. Ben Murat Çömez'in yerinde olsam yaptığım işten ötürü bana muhalefet edenlere gülüp geçerdim. Çünkü her insana kendinizi anlatmak gibi bir yükümlülüğünüz yok. Hele böyle sanal alemde forum üzerinde hiç mi hiç yok. Ben Murat abinin sitemlerini anlamakla beraber çözümsüzlük olarak nitelendiriyorum. Benim hakkımda isteyen, istediğini düşünebilir. Bana yobaz diyenler oldu buralarda. Elalem arkamdan küfür etti. Hepsini tek tek isim isim biliyorum. Peki ben karşılık verdim mi, vermedim. Çünkü karşıma geçtiğinde aynı şekilde bana muamele edecek değiller. Bunlar hep internetin yan etkileri.

Sevgili arkadaşlar sizi rahatsız eden kullanıcıları engelleyebilirsiniz, saygısızlık edenleri şikayet edebilirsiniz. Fakat burası naz makamı değildir. Bizler önleyici kuvvetler hiç değiliz. Bizler elimizden geldiğince herkese eşit bir şekilde muamele etmek, olanları objektif değerlendirmek için çabalamaktayız. Yaptırım bizim için en son düşünülen husustur. O yüzden sitem yerine, çözüm üretmenizi, forum sisteminin teknik imkanlarını kullanmanızı rica ederim.

@Atilla G. Bence noktayı koymuş. Sanırım @Murat Cömez de "Gidelim buralardan" derken biraz fevri davrandığını kabul edecektir. Herhangi bir forumda olabilmenin/kalabilmenin ön koşulu gerektiğinde bazı mesajlara cevap vermemek, hatta yok saymak. Biz işimize bakalım, zaten giden gidiyor :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Murat Cömez Hocam pireye kızıp yorgan yakılmaz. Bundan önceki bir kaç paylaşımını zevkle takip ettim. Yaptığın işleri kaç kişi taktir etti, kaç kişi senden örnek aldı bir düşün. İllaki toplumda işini iyi yapanı kıskanan insanlar çıkacak ve bu tarz söylemlerde bulunacak. Bisiklet hakkında senin gibiler, yeni başlayanlara örnek olacak ki, memlekette şu spor biraz daha tanınsın, sevilsin.
Paylaşımlarının devamını bekliyoruz:harika: Memleket ateş pahası oldu, en azından şuradan gerçek resimlerle bir kaç iyi makine görelim de gözümüz gönlümüz açılsın.

Bir de artık şu forumu kirletme muhabbetini bi kenara bıraksak diyorum ey atarlı forumdaşlar. Görende sandalyeye zincirleyip zoraki forum okutuluyor sanacak. Baktın sarmadı kapa geç, ne böyle vir vir vir...:acpsnr:

Kadro güzel ve bana kalırsa konu da güzel çünkü böyle özel ürünleri normalde hiçbir yerde göremem. Varlığından bile haberdar olmadığım böyle bi kadroyu burada görmüş ve tanımış oldum. Tartışma konusu olması beni üzdü açıkçası...

@Silent

Çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum. :)

@appendix

İnşallah ben de biblo gözüyle bakmam. Hakkını verecek kadar süremeyeceğimden eminim ama yine de dolu dolu süreceğimi sanıyorum. Merak bendeki. Hep 26" kullandım mtb de. Yol bisikletim de var ama işe gidip gelirken ve keyif gezilerinde yanımdan ayırmayacağımı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Silent
Geri