Scudo Sports

Canyon CF-SLX F10... Yeni sahibine simdiden hayirli olsun

Scudo
@OnurÖzdağ
Onur buyuklerine karsi saygili ol abisi. Hc ama hic yakismiyor bu tarz konusmalar, zaten nereye varmak istedigini bilmiyorum ama bir yere varamazssin bu tavirlarla. Genel uslubun saygili olursa itici durmazssin abisi .

@Murat Cömez
Güzel üslup örneği, yüce,bilgili ve olgun insanın gelişimini tamamlamış üslubu.

@Hasan Ç.

Herşey bir sonuca bağlanır. Bu anlatılmak istenenin savunduğu değerlerin, anlatılanda yarattığı etkisine göre şekil bulur. Kimisinin imanı artar, kimisinin küfrü. Kimisinin düşüncesi değişir, kimisinin fikri. Bazen bize çok ters gelen şeyler bir gün olur ölümüne savunduğunuz değerler halini alır. Neyse fazla uzatmayayım anlamışsınızdır :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ÇaNakkaLeRuHu Yine uzun bir yazı :koptum::koptum: Çok güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler. Selamlar. (Foruma birşey katmayacaksa cevap hakkınızı kullanmayın lütfen.)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@uguryilmaz144
Katiliyorum. Guzellikle izah etmeye calistim fakat yine bi atarlanma tripleri. Ne diyim ki ben genc arkadasimiza simdi bilemedim ,neyse hayat kisa degmez ali rıza

@SerkanH Bence siyah gayet güzel duruyor, yukarıda Murat'ın gönderdiği fotoğraflardan dördüncüye bak (tam karşıdan çekilmiş olan), barendleri sil, işte budur.
Dolayısıyla eğer değiştireceksen de siyahı öneririm. Ama eğer yeşil olanın tam aynı tonda olduğunu biliyorsan neden olmasın? Ama yakın da olsa aynı ton değilse sırıtacaktır.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Kaan.Özçelik

Evet ben de siyah olanın daha iyi duracağını düşünüyorum. Öteki renkler daha çabuk kirlenir gibi.. :)

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik

en azından bunlar bıraz daha şık duruyo abi.bence

Bizim mahallede lastik samyelini serit seklinde keslp sariyorlar elcik yerine. Bi dene bakalim @SerkanH al sana oneri abahah :D

@SerkanH Serkan bey, eğer ergonomik elcik kullanmak istiyorsanız Ergon'un GS3/GP3 serisi elcikleri önerebilirim. Bunlar aynı zamanda barendli elcikler. Carbon-fiber gidon kullanıyorsanız GS, değilse GP serisini tercih edebilirsiniz.

(link)

Geri