Ahmet Fidancı
Extrem Yol Grubu - Extrem Dağ Grubu - İZMİR
- Tepki
- 846
- İsim
- Ahmet Fidancı
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hayır. Belgeleri görmediğimiz gibi konusunu dahi açamadık. Ama aldığım kişinin isteği ile bu davadan el çektim. (Ama ben daha önce yazdıklarımın arkasındayım. Metre ile bizzat ölçtüm kadro 54 cm dir. Çalınan bisiklet ise 52 imiş.) Bisikletin bedelini ödeyerek zaten mağdur olmamamı sağladı. Tek sıkıntısı alırken belge almamış olması. İlerde geçmişine yansıyacak bir hata yapmak istemiyor. Belge almadığı için hatasını kabul ediyor.
İşin gerçeği M amcamızın ısrarı olmasa ve bu bisiklette mağdur olsam kesinlikle bırakmazdım burada. Belgelerin ne derece gerçekçi olduğunu bilmiyorum. Bisikletin yurt dışından geldiği söylenmişti hatta teslimat için Amerikadan belge gelecek denmişti. Ama dosyada Tr faturası olduğunu duydum ama görmedim.
Ama sonuçta hakim görmeden yeterli bulmuş ki (Zat'a "bisiklet ile ilgili gerekli belgeleri dosyaya ekletmişsiniz sanırım" ibaresinden görmediğini düşünüyorum)davayı uzatmadı. Hayırlısı.
İşin gerçeği M amcamızın ısrarı olmasa ve bu bisiklette mağdur olsam kesinlikle bırakmazdım burada. Belgelerin ne derece gerçekçi olduğunu bilmiyorum. Bisikletin yurt dışından geldiği söylenmişti hatta teslimat için Amerikadan belge gelecek denmişti. Ama dosyada Tr faturası olduğunu duydum ama görmedim.
Ama sonuçta hakim görmeden yeterli bulmuş ki (Zat'a "bisiklet ile ilgili gerekli belgeleri dosyaya ekletmişsiniz sanırım" ibaresinden görmediğini düşünüyorum)davayı uzatmadı. Hayırlısı.