Herkese selamlar,
Adım Oğuz, büyükçekmeceliyim.. Güncel hayat yoğunluğundan ötürü yaklaşık 2 senedir kenara koyduğum bisikletimi yeniden kullanmaya başladım..Tabi biraz problemlerimiz mevcut hemen bu hafta içinde sizlerinde desteğiyle restore/tamarat işlerini bitirmek istiyorum..
Aktivitelerinize elimden geldiğince katılmak isterim.
Bisikletim için gerekli olan parçaları aşağıda yazıyorum, istanbulda uygun fiyata nerden temin edebilirim..Parçalar orta kalitede olması yeterli olacaktır benim için, dandik olmamalı çok kaliteli birşeyde olmamalı.Şöyle diyeyim max bütçe 150 Tl civarında..
*Arka ruble 8 li (sram)/ shimano mega range(7) serisini kullanmak için farklı bir artırıcı mı kullanmalıyız ve maga range'de 1. vites 8 li sram rubleye göre ne kdr hafifler?
* Cst dış lastik(1 tk) 26/1,50 bi model buldum on/off road için uygun..zaten %90 asfalt kullanımındayım.
*İç lastik
*Arka göbek
*Orta ayna kol göbeği
*Arka artırıcı(8l ruble ve shimano sanırım 1.5 zamanlı vites kolları ile tam uyumlu)
*Bisikletimde v brake fren sistemi mevcut, fakat benimki eski civatalı tipte kitlenenlerden..V brake in alyanlı modelleri çıkmış önerir misiniz?
Frenlerden sorunum yok çok şükür duruyor fakat bütçeye uyarsa onlarıda değiştirmek istiyorum.
Her türlü öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar..