Scudo Sports

Büyük kaçış: 26 günde 17 ülke. Tüm Avrupa. Start: 1 Mayıs 2015

Scudo
derken geldik Budapeşte'ye dayandık Viyana kapılarına :)

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Hayırlı yolculuklar ağbi

Hocam Facebook Sayfanızdan Takip Ediyoruz Harikasınız...

Arkadaşlar ben bu işten bir şey anlamadım! 1 Mayıs'tan itibaren 26 günde 17 ülke hedefi var; ciddi bir hedef. Bugün 7. gündeyiz. Şehir belirtmek dışında başka da hiçbir detay yok. Yıl 2015. Bugün istediğimiz zaman her detayı paylaşabilecek düzeydeyiz. Ben internetten canlı yayın beklemiyorum ama en azından ne kadar yol kat edildi. Rotanın detayları. Foto vb. şeyleri görmeyi beklerdim. Şarj sorun oluyorsa da herhangi bir geceleme esnasında tüm cihazlar şarj edilebilir ve paylaşımlar yapılabilir. Gece gündüz durmadan bisiklet sürülmüyor sanırım.

Herhangi bir turda yer alıyorsam veya ekibimden kişiler büyük tur yapıyorsa burada detaylarını paylaşıyorum. Yaşadığımız çağın hatırına beklentim böyle.

Arkadaşlar Hocamızın Yaptığı Km Günlük 250 300 Km Arası O Yükle ve km ile Akşam Artık Ne Kadar Uğraşabilir ki Fotoğrafla...Ben Facebook Hesabından Takip Ediyorum Tur Sonu Zaten Hocamız Resimleri Paylaşacak..Fatsa'dan Uğurladığımız Fotoğrafı ve Şuan Bulunduğu Ülkeden Sadece Bisikletinin Resmini Atacağım,Hocamın Turları Performansa Dayalı Olduğundan Pek Foto Çekmez Ama Tur Sonunda Zaten Hepsini Atar Müsade Ederse Günlük Bir Kaç Foto Atarım ki Konu Güncel Kalsın...11209657_10153634937569879_8691189240720205689_n.jpg 11210374_10204590003492446_965506255_n (1).jpg

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Al sana birkaç foto wf zone bedava ...

Trene bin
@Bahadır Gürel
söylenecek tek şey sevgiler. Face ekle beni görürsün buraya tur sonu yükleyeceğim svg

Yanlış anlama Beleş wf buldum ondan durdum

@can akıncılar
Sorun yok can at sen gerçekten sıkıntı hem maddi bende manevi. Biliyor Bütçede sınırlı hanım beni eve koymaz fazla harcarsam. Optum

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    71,6 KB · Okunma: 229
  • image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Okunma: 231
Herkese merha Viyana bugün tamam inşallah yarın Pragdayım.

@can akıncılar

Hocamıza :) söyle de karelerde kendisi de olsun en azından bazılarında, madem millet işkilleniyor haklı olarak.

Kendi göründüğü kareler ikna edici değil çok genel manzaralar. Bizim evin arkasından geçen yol bile olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
Slm gecenin 2 dinden herkese uyku tutmadı çok yorgunum ve ve de merak içindeyim Hiç abartmıyorum dün öyle bir rotada sürdümki bisikletli namına kimseler yoktu ... Avusturya dan Çek cumhuriyetine geçişte tatlı rampalar Karşıdan gelen rüzgar eşliğinde ilk 50 km fena değildi ancak sonrasında sadece bisikletli olarak benim Olduğum yolda inişler sonra uzun. Bir çıkış defalarca bunları tekrar ederek Prag'a 50 km kala dinlenmedeyim Yükün ağır olması ciddi bir problem ve ayrıca Akşamı yağmur Altında sonlandırdığm sabah 9 akşam dokuz 12 saat ve elde var 185 km .. Ve ayrıca en fazla 3 mola vererek 5 er dakika ile Bulgaristan'da bile bu kadar mola vermemiştim şehir merkezleri Hariç yol üzerinde küçük Göller ve küçük kasabalar tek teselli kaynağı oldu. ben Çek cumhuriyetini sevdim Şehirlerde asfaltta dağ bisikleti ile geziyorlar yarın büyük gine Hitler'in sevdiği için bonbalatmadıgı yerlerden birisi. Pragdayım. İnş.... bu arada Viyana ticari bir araba yanında iki Türk sohbet ediyorlardı ki ben bu turda çok Türke denk gelmedim Şehirlerde turk gelen ler Hariç onlarlada pek konuşmadım . Bu Arkadaşlara ise bir merhaba demek istedim .. eski viyanayı görmek istediğimi belirttim bir tanesi de maalesef yerini tarif edemedi dostlar. Onlar baktım sormayacak bisikletle geldiğimi ben söyleyim en azından Hoşgeldiniz denir diye malesef dostlar bu tek kelime de her iki arkadaştan gelmedi.... belki bu tur benim egomu süsleyecek torunlara anlatılsak birşeyler kalacak Öysa fotoğrafta birlikte karede yer aldığım ve şehirden benimle 30 km sırf yok güzergahını dinlemek için eşlik eden Markus shelts i hIs unutmaycağım. Bu arkadaşla Viyana'ya Duna Irmağı'nı geçerken merhabalaştık ve kendisi rotamda bana eşlik etti. Hızlı geçen turda. Tabi bunlar dışında yaşanan çok Sayıda olumlu olumsuz Örnekler var. Daha sonra paylaşırım yanaşık 9 gün dolu dolu ve risklerle geçti Berlin rotanın ilk ayağı bana göre asıl merak ettiğim iki Şehr-i Paris ve Zürih son olarak Selanik hedeflerimi süslüyor. Kalın şimdi Sağlıcakla...

Takipteyiz allah kolaylık versin.

@ebayusuff Merhabalar Dün Hocama Dedim Zaten: Hocam Fotoğraflarınızda Bisiketle Kendinizi de Ön Plana Alın Hatıra Sonuçta....Biz Anlık Takip Ediyoruz Facebook Sayfasından Siz İnanmıyorsanız Yapabileceğim Bir Şey Yok ki Hocamla Yaptığımız Turlarda Bile Ben Fotoğraf Çekmesem O Gün ki Tur Fotoları Az Oluyor :D...

Geri