Scudo Sports

Büyük kaçış: 26 günde 17 ülke. Tüm Avrupa. Start: 1 Mayıs 2015

Ben ''kendinizi'' derken sizi değil genellemedir... Cümlelerin genel sıralanışını lütfen dikkatli inceleyin 'ben sen bu o şu'' olabilir . Stravada ayrıca kısa kısa gps kayıtlarım var tabii incelenebilir oradan .... Seni yada senin gibi düşünenleri inandırmama tabibi gerek yok. bu turun gerçekleşmeyeceği yada olmadığı yolundaki tezinizi kanıtlamanızı beklerim en nihayetinde beni yalancı durumuna düşürecek ithamlar bunlar değilmi...Bahri bey.. Svgler

Scudo
resimler yeterli bence
bırakın bisikleti arabayla bile yapamıyor çoğu insan böyle bişeyi

@buyukkacak turunuzu hayranlıkla takip ettim, elinize sağlık. 2016 geldi yeni projeler bekliyoruz :)

Büyük bir azim. Tebrik ederim.
Konu sahibi ya bu yolu yapmıştır (ki buna benzer ama az daha kısa olan bir turu ben de hayal etmekteyim) ya da yapmamıştır bizi kandırmak için bir ton resim ve yazı paylaşmıştır.
Bana bu turu yapmış olması daha mantıklı geliyor.
Daha önce Bisiketle Avrupa Ülkelerinden Ülkemize Rota Önerisi başlığında ben de öneri istedim.
Herhalde bu turu yapıp burada yalanla itham edilsem aşırı derecede bozulurdum. Sonuçta insan paylaşım yaparken biraz olsun övgü (basitçe saygı) da bekliyor.

Her neyse, ben saygı duydum!

Sormak istediğim, neden 50-55 kg bir yük taşıdınız, acaba daha hafif olması mümkün olmaz mıydı?

Lütfen yanlış anlamayın, bir tur hayali kuran ve daha önce şehir dışına çıkmamış birisi olarak soruyorum.
Ben çıkacağım tur için birkaç basit tişört alır ve bunları birkaç giyiş sonrası atar yanıma yük etmezdim mesela...

Hesap etmediğim başka şeyler olabilir mi?

Şimdiden teşekkür ediyor, tekrar tekrar tebrik ediyorum.

Zakkumdan kanser ilacı bulan adamı nasıl taşladı ise bu ülke ve adam vatanını terk etti gitti Amerika da çalışmalrına devam etti,burdada o kadar yolu gitmiş belkide bir sürü insanın hayalinde bile göremeyeceği yerlerin fotoğraflarını paylaşmış,bu monoton hayatımıza bir nebze heyecan katmış olan kişiye laf etmek kesinlikle kendini küçük düşürmektir.İster 50 km ister 250 km gitsin.Aklınız,gözleriniz performanstan başka bir şey görmüyor mu.46 yaşında bir insanın böyle bir özgürlüğün tadını çıkarması,hayatının en güzel zamanlarını bisiklet üzerinde ülke turlayarak geçirmesi sizin için yeterli değil mi.

@buyukkacak size saygı duyuyor ve turlarınızın kazasız belasız sağlıklı performanslı zevkli neşeli geçmesini diliyorum.

Konuyu görünce ağzım açık kaldı, tamda böyle bir tur yapmak kafamda var, Allah nasip ederse bu yaz bu rotayı daha uzun bi zaman dilimine yayıp( yaklaşık 2 ay) ülkelerde biraz daha çok zaman geçirmek gezmek istiyorum, tecrübeleriniz çok faydalı oldu benim için, ayrıca zamanımın bol olacağını hesap edip günde 100 km bile yeterli benim için :) Büyük ilham oldu bana ne diycem bilemedim, saygılar abi.

• Beğen
Tepkiler: buyukkacak
Ahmet bey merhaba:
Bu turda yanıma almak durumunda olduğum ancak turdan sonra keşke almasaymışım dediğim çok şey var. Benim tur bisikleti kadro ve ekipmanları ile 17-18 kilo civarındadır. Çadır mat uyku tulumu kaçınılmaz almak durumundaydım. Ayakkabı iki tane tablet telefon tamir takımı iç lastikler yedek iki lastik giysiler fotoğraf makinası ilkyardım çantası v.s toplam 25-30 kilo ayrıca büyük boy su ve yedek yiyecekte taşımak durumunda kaldım. Ancak tekrar söylüyorum. Yazın haziran dam sonra makul bir bütçe ile yol bisikleti ile dediğiniz gibi yanınıza hiçbirşey almadan tura çıkmanızda bence hiçbir sorun olmaz hafif yağmurluk pompa yama bir iç lastik tamir takımı maksimum 3 kilo bir sırt çantası ile çok sayıda Turcu da gördüm.. Böyle yüklü turlara genelde Doğu'ya çıkılan turlarda almak mantıklı... Benim bu konuda söyleyeceklerim bunlar... Hayalkerinizi ertelemeyin Bisikletli Macarca dolu turlar dilerim....

Size "saygılar reis" demekten gayrı söz yakışmıyor :)

Maşallah, saygılar reis

Mükemmel bir iç disiplin ve zihin gücü gerektiren bir tur. Bu olacak ki fiziki performans da üst seviye olsun. Büyük tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: buyukkacak
Tebrik ederim.Günlük 200-300 km antrenman yapanları biliyorum.İnanmayacak bir şey yok.Adam azmetmiş yapmış.

Geri