Ney, Sümerlerden beri bütün Türk topluluklarında sürekli görülmüş olan üflemeli bir calgidir (Kaynak: Wikipedia)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Ney_mansur_turc.jpg
İlk başta geçmiş olsun. Bulunmasına çok sevindim. Nereden ve nasıl bulunduğunu yazarsanız vede çalındığında ilk neler yapıldığını buradan yazarsanız başına gelen bir arkadaşımızda bu işlemleri uygulayıp hemen bisikleti bulunur.
sorma üstad ya, bir ara beraber izniğe soner hocamıza gidelim de hasret giderelim biraz. sen tekrar başladın mı sürmeye.ben 2-3 haftadır başladım nihayet tekrar antrenmanlara...
bisiklet sürmesek bile biraraya gelelim bi akşam falan...
Bursadan 18 yasindan kücük olan ama bisiklete benim gibi binmeyi seven kisiler ariyorum tabiki yazin yaz tatilinde beraber bi günlük tur yapmak sartiyla tabi beraber cok egleneces
Evet Esat Usta yı çok iyi tanıyoruz. Burada yani forumdada birçok Abimiz ve kardeşimiz onu tanır... Eğer herhangi bişey lazımsa özelden mesaj atabilirsin. Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım...
Bildiğiniz üzere ben izmirliyim ve şuan moscow dayım. Fakat kızkardeşim Özlem (SimplonÖzlem.Henüz simplonu yok ama o şimdiden kendini alıştırmaya başladı benim kadroma göz koydu) annem ile birlikte mudanya'da yaşıyor. Henüz bisiklet konusunda yeni.Gerçi bisiklet temizliği konusunda gerçek bir uzman olduğunu söylemem gerek. ) Kardeşime ben burada iken bisiklet konusunda yardımcı olacak bisikletsever dostlar arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyorum.