Scudo Sports

Bursa

Bursada pek bisikletçi olmamasına rağmen gerçekende birçok iyi marka bisiklet ve uzmanı arkadaşlarımız ve abilerimiz var.

Tamir ve özellikle akort üzerine Bursada tek hatta Türkiyede sayılı ESKO Esat usta var... Ona ulaşırsa elinden gelen her türlü yardımı sağlar...

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
Scudo
bnde bursadayım ve -18 im :D tabıkı gorusur ve turlar yaparız bn merınos stadyumunun orada oturuyorum tanısmak ve gorusmek ısteyen msn den ekleyebılır taner_trkmn@hotmail.com madaxe ıyı bı abımızdır bız onla gezmekteyız bıze katılmak ısteyenler eklesın bulusur eskoya da gıderız arkadasım snn kız kardesıne de bn yardımcı olamam mudanyadaymıs ama bursa merkeze yakın bır yere gelırse yardım cı olurum bıke ıle gelebılırmı kac yasında veya ona ulasablecegımız yardım cı olabılecegımız msn adresı varsa yaz oke bıraz uzun oldu ama nese :d:D....

Bugün babanla konuştuk. Selam söyledim sana Esko nun oraya gelde seninlede tanışalım. Gerçi daha Taner lede tam anlamıyla gezemedik ama kısmet en yakın zamanda birlikte pedallarız inşallah ...

• Beğen
abi kış geldi artık okulda var ıpne hoclar hafta sonuda odev verıo ne zmn gezecez anca eskonu oraya gelıoz yaza artık veya 2 . donem sonu okul fln da rahatlar kısmet turlarız bı aralar

• Beğen
arkadaslarım abılerım bursalı bısıkletcı var aramızdsa konuyu ıncelemelerını ısterım bn dıyorum kı bursada bır yer belırlıyelım ve bmx cı arkadaslarımız sov yapar bılmm muhabbet olur farklı gezı olur ama toplanalım yanı patencı olur kaykaycı olur yol bısıkletcısı olur farketmez bnm onerım merınos parkında bır yer veya kulturparkta bır yer olsun bulusur takılırz bna taner_trkmn@hotmail.com dan ulasabılırsnız....

bisikletime dış lastik almak istiyorum ancak asvalt daha çok kullanıyorum yağışlı asvalt ve hafif arazi şartları için hangi dış lastiği önerirsiniz arkadaşlar.

İyi günler

Ben size maxxis larsen tt 1.9 u tavsiye ederim. Bir arkadaşım almış. Gerçekten resimlerde olduğundan daha hoş duruyor. İsterseniz bir kaç gün içinde arkadaşı arayıp kullanışlılığı hakkında bilgi alabilirim...

İyi günlerde kullanman dileğiyle... :]

Benim de tavisyem Michelin Hard Terrain modelidir. Ama ıslak zeminde rampa, yokuş iniş-çıkışları için tehlikeye çok etki yapmasını bekleme.

• Beğen
Tepkiler: fatih çifçi
herkeze slmlar aranıza yeni katıldım..hayırlısı olur inşallah :D gezilerde buluşmak üzere

aramıza hos geldım memlekt nere bızım ora yazmısın ama oturdgun yerıde belırrtırsen ıyı olur...

@geotech team

babannemlerin maalede oturuyoz
yarın esat abilerin ore toplancanızmı ?

@Mickey_Mouse

:) İlginç bir cevap olmuş.

Hoşgeldiniz.

Geri