Scudo Sports

Bursa

Merhaba pedal arkadaşlarım ben Balıkesir'in Bandırma ilçesinden olmama rağmen okulumdan dolayı bursa'da yaşamaktayım belirli bir süre için sizleri tanımak isterim bende bisiklet konusunda baya meraklıyım yeni üye olmama rağmen bisikletimin fotoğraflarını yayınlamak istiyorum sizlere ama bir türlü fotorafları ekleyemedim bana yardımcı olurmusunuz?:D

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
İlk önce merhabalar saygı değer pedal arkadaşlarım

Benim kullandığım bisikletin toplama olmasından dolayı kadroyu alırken üstünde bisikletin markası yazmıyor idi bende bisikletimin markasını bilmiyorum forum'a üye olmak için bir bisiklet markası seçtim ama benim bisikletimin markası olmadığı için ismimin altında okunan bisiklet markasını kaldırmak istiyorum bazı arkadaşlarımın bisiklet markası olmadığı gibi arkadaşlarımı yanlış bilgilendirmeye gerek yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim bazı arkadaşlarımın isteyen bisikletlerimizin fotoğrafları sayfasında bisikletimi görebilir.
Şimdiden teşekkür ederim saygılarımla kazasız pedalamalar...

"Kontrol paneli"nden "profili düzenle"ye girin. Bisikletinizin markasını seçtiğiniz yerde CTRL tuşuna basılı tutarak bisiklet markasını (Bisan) mouse ile tıklayın. Bu şekilde tıkladığınızda artık marka seçili olmayacaktır. Değişiklikleri kaydettiğinizde sanıyorum bisiklet markanız kalkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
Bandırmada görüşmek dileğiyle..Torunalr gıda a.ş var .Yeni açıldı.
Çalıştığım yere ait.Gelme dururmumuz olursa mutlaka haberdar ederim.

msn de ekle yardım cı olabilirim..ali.isin@hotmail.com adım ali..kib slm lar..

Saol mustafa arkadaşım bunu düşünmen bile yeter ben bandırmada değilim şuan bursadayım uludağ üniversitesinde okuyorum ama yaz tatilinde felan gelirsem kapıdağ'a gider turlarız msnim bu eklersen konuşuruz aggressive_fire@hotmail.com görüşmek üzere hayırlı pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: sadana
Merhabalar ilk önce sayın pedal arkadaşlarım ben bursada görüklede kalmaktayım haftasonu gezi düzenleyen arkadaşlarımız varsa onlara katılmak istiyorum tabi hava şartlarından dolayı kimse bu değerli yol arkadaşı bisikletlerini yola vurmaz herhalde havalar yağmursuz oldukça diyelim sizlerin bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum saygılarrr..

• Beğen
Tepkiler: Emre Ünlüyol
@Sercan Balcı

Merhaba..Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu'ndan yetkili arkadaşlar sizinle en yakın zamanda iletişime gececektir..Bende görükle de kalıyorum..Topluluğun düzenlemiş olduğu gayet seviyeli ve eğlenceli gezilere katılıyorum..Umarım siz de en yakın zamanda aramızda olursunuz..Saygılar..

• Beğen
Ben uludağ bisiklet topluluğuna üye oldum ama daha topluluktaki arkadaşlar ve abilerle tanışamadım sanırım baharda yapılıyormuş genelde geziler onun için kendi aramızda bi gezinti yapalım dedimm saol ilgilendiğin için ssaygılarr...

Ben de Ocaklar'danım kapıdağ turu yaparsanız size eşlik edebilirim. Ocaklar'daki çoğu dağ yollarını bilirim. Diğer köylerin dağ yollarını da öğreneceğim inşallah. Asfalt yolları zaten biliyorum:) Görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Bursa Da Yasayan Bİsİklet Severler Bursa Da Bİsİklet Yollari Arttirilsin Diyenler Bİr Araya Gelİp Bunu Dİle Getirebilirmiyiz

Saygilar

• Beğen
Tepkiler: Cross-country
Geri