Scudo Sports

Bursa

Konu (bisiklet seçimi bölümünden) uygun bölüme taşınmıştır, lütfen konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat edelim.

Scudo
Bisiklet yolu olsun iyi güzel hoşta, insanlara ne diyeceksin? Yayaya ayrılan bölümden değil de bisiklet yolundan yürüyolar, pusetle çocuklarını bu yoldan götürüyorlar, kaldırım boş mecburen biz de ordan sürmek durumunda kalıyoruz. İnsanlara bunu anlatamazsın ki, sinir bi durum bu.

oww öncelikle bnde çok isterim::)): puanım ve mesaj sayım yetmediği için özelden yazamıyorum ayrıca bursada ki üniversitetopluluğu hakkında bilgi edinmek isterim sadece var olduğu biliyordum daha önceden):):

• Beğen
Tepkiler: sinnerboy1981
bu pazar sabahı kısa bir tur yapıcam.katılmayı düşünen mudanyalı arkadaşlar buradan haberleşelim.

Merhaba arkadaşlar
yapacak olduğum tur için arka bagaj ve bagaj çantası hariç hemen hemen bütün ihtiyaçlarımı karşıladım içinizden bi yardım sever arkadaş çıkıp bana arka bagaj ve bagaj çantasını tur bitene kadar ödünç verebilirmi.....?

merhabalar bir ara jack walfskinin fabrika satış mağazası vardı bursada geçenlerde çiçek pasajındaki eski yerine gittim taşınmış dediler şuanki yeni yerini bilen kimse varmı

nilüfer belediyesinin bir takımı var onu bir araştır derim ben...Kulüp zaten onlar eğer iyiysen gerçekten dönüşümü çok fazla olur nilüfer bisiklete de bisikletçiye de çok değer veriyor....

tanışalım yaww arkadaşlar arada bir uludağ üniversitesi yapın yawwww. Bu selam bende Emre artık Bursalı olduk galiba 5 yıldır burdayız ve bisikletle bursa bambaşka.... Görüşmek dileyiğle...

• Beğen
Tepkiler: Cross-country
ohooo sinir olmaya gelene kadar bir sürü durum var... Gençler ne kadarını bilinçlendirebilirsek kar... İllede bisiklet yolundan gidilecek diye bir durum yok adama dediğin gibi yoldan çık diyemezsin, sen çık tekrar yoluna gir belki dikkat çekersin...

Çok zor bu ülke çookkkkk

değerli arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum. gezilerimizi önce havalar sonra da sınavlar durdurdu diyebiliriz... İkinci dönem bir tanışma toplantımız olacak onu kaçırmazsan eğer bir şeyler yakalayabilirsin... Seni de en yakın zamanda aramızda görmek dileğiyle... Sevgiler

şahsen bn bisiklet yolunda yaya hep görüyorum... :boese157: ve farımı üzerlerie tutuyorum yanıp sönen vaziyette ne oluyo diye bakıyorlar sonra çekiliyorlar...:in:

bn nilüfer spor kulübündeyim ama pek te bişi yok antremen saatleri değişiyor...ve haberdar etmiyorlar :(:(:(

@erim yıldırır
bu işin bir de gündüzü var, yayanın tam arkasından kaldırıma çıkıyorum az önünden yoluma iniyorum. hiçbişey anlamıyorlar bence. saygılı olanlarda yok değil.

Geri