Scudo Sports

Bursa

@Muhammet Sekmen

:)

@oozi

Osman bey, sonunda msn den görüştük.:)
Bu hafta olmasa da muhakkak bisikletli yada bisikletsiz bir gün buluşacağız.

Ne çok ortak dostumuz çıktı o kısacık telefon konuşmasında bile.:eek:

Ortak konumuz, bisiklet, çevre ve dağları en kısa zamanda buluşup konuşmak üzere

@Salih Manavoğlu

Sevgili Salih,

seninle de görüşmeyi çok isterim. bir gün muhakkak karşılaşırız. :)

Değindiğin noktalar Muhammet için çok faydalı olacaktır.

Hepsine katılıyorum.

Selamlar

Scudo
Merhaba ,
evet Soner abi Salih abinin ve başka bir arkdaşımızın veya abimizin açmış olduğu tur bilgilerini okudum ve bu turda beklemedeğim olaylarda çıktı farklı bilgilere sahip oldum biraz tırstım açıkcası ama içimdeki güven bitmedi.
Geçte olsa zorda olsa bu yolculuğu gerçekleştiricem elimdeki imkanlar maddi yetersizlik belki beni zorlaştırıcak ama geri vitese atmaya niyetim yok...

Görüşmek ümidiyle.

Selamlar Arkadaşlar,
Soner bey ile MSN de görüşüp telefonlarımızı ,iletişim bilgilerimizi aldık.
Salih arkadaşım "sizde osmanbozdagili557@hotmail.com" adresime bir telefon yada iletişim bilgisi verebilirseniz sanırım bir aksilik olmaz ise cumertesi günü buradan diğer arkadaşlarında bir manisi olmazsa sizlere ulaşıp tanışma faslını organize etmeye çalışacağım.Cumartesi dışında 18:00 de mesaimiz bittiğinden sohbet sararsa ki sarar ümidindeyim geç vakite kalabiliriz diye düşünüyorum.Cumartesi yada pazar gibi geniş bir vakitte buluşmak,konuşmak ümidi ile.
Sonar hocam ayrıca bizler Doğaspor Murat ı da tanıyoruz bundan söz edememiştim:)))
Svegiyle,sağlıcakla kalın/ Osman BOZDAĞILI

merhaba arkadaşlar bursa uludağ üniv ögrencisiyim forumda üyeliğim eskidir ama bisiklet dünyasındada buradada yeni sayılırım. bisiklet sevdalısı herkese sonsuz sevgiler selamlar.

Merhaba arkadaşlar ,
Bisikletimi daha almış değilim bir kaç problemlerden dolayı almak kısmet olmadı.
Aslında sıfırın dışında 2.elde düşünüyorum. Sitede ikinci el bölümünde pek bisiklet göremedim ama 2. el bisiklet almayı düşünüyorum elinde bulunan veya çevresinde olanlarda varsa benimle iletişime geçerlerse çok sevinirim.
Nor : tur bisikleti

görüşmek ümidiyle.

erim sen buralardamıydın yaw ben de bursalıyım arkadaşlar ama erimle aynı yaştayız :D he bu arada gezilere katılmak istersen benimle irtibata geç veya ismail aydınla kib

• Beğen
Tepkiler: sinnerboy1981
Merhabalar, Öncelikle, dilerim kabuğunu kırabilmiş özgüveni güçlü,kendine ve çevresine saygılı dilediğiniz grubu oluşturabilirsiniz.Bursa /Orhangazide bayan voleybol takımıda olan ancak bisiklette erkeklerin oluşturduğu bir minik grubumuz var hemde kabul sınırlarınızdaki erkeklerden oluşan :) Hafta sonları turlarımız oluyor baharda birlikte bir iznik turu yapabilir,manzaranın ve tarihin doyumsuz güzelliklerini paylaşabiliriz.Bizi basından değil yakından takip ederseniz ortak faaliyetlerde bulunabiliriz.

@ABUŞ

merhaba abuş sende hoşgeldin neden olmasın elbette turlarız ben görükledeyim programlarımda burdan yazarım ve yazılanları okurum iletişim kurarız birlikte pedallarız bence bursa bisiklet için mükemmel bi şehir.

Geri