etkiler tabi zaten bi gün öncesinin yorgunluğu vardı, hem de acayip, sırf senin hatrına çıkmıştım geçen pazar. neyse her işte hayır vardır zaten buluşsak ben o gün uzun bi turu kaldıramazdm.
bu arada çiğdemlerin resimlerini bekliyoruz biz de...
Çiçekkti, çiğdemdi derken telef oluyoduk valla. Akıllılar gelmedi iki deli Ahmetle ben gittik ama 100 değil 140 ayakın km ve ne rampalarmış onlar,iniyon çıkıyon,gene iniyon vs vs. Ahmet hoca konuyu açacak tabi halen yaşıyorsa.
Selam ben hasret nasilsin bakalim bisikletin hayirli olsun cok guzel olmus sana sevdiklerinle iyi gezmeler gorusmek uzere hoscakal tanimisindir beni umarim sana supriz yaptim
bende bursa da idim persenbeden itibaren internete pek giremiyordum ve atım tekirdag da idi pazar sabahı kardesimi foklor kursuna bırakmaya gotururken eker parkının orda ahmet abimizi gordum... korna calacaktım ''tanımaz ve denyolara bak ...'' seklinde bir seyler soyler diye vazgectim
eger ahmet abimize bir sey olmussa polis kayıtlarına en son onu orda gordugumu belirtirim
bu arada fatih abi 18-20 tempoyu bayır asagı inerken yakalamaya basladım ben yakında gecerim seni ona gore iyi kondusyon yuklen
sen beni tanımamıssın be avnican cım..
bize yolda her selam verene biz bir tebessümle tanıdıktır diye selamını alıyoruz.....
nerdesin senide bekliyoruzz. hoşçakal..
ahmet abicim bursa'dayım amma atım tekirdagda o yuzden yolara cıkmaya utanıyorum ve genelde dukanda duruyorum (yada babam dukkana cagırıyor o yuzden gidiyorum ) en kısa zamanda atımla birlikte gelecem o zaman guzel turlar yaparız kısmetse ...
Merhaba arkadaşlar bursadan sevgilerle uzun zamandır bu anı bekliyordum
bisikletim çalındığından beri iyice hamlamışım
en kısa zamanda sizlerle tanışmak istiyotum imzamda dukkanın adresi vat gelip geçerken uğrarsanız çok memnun olurum.
Herkese iyi akşamlar