Serdar. Adamın maddi gücü vardır almıştır ona kimse bir şey diyemez. Senin olsa sen de alırsın. Şimdi ben de sana mı laf söyleyeyim karbon jantları var gelip benimle sürüyor falan diye. Peki şunu soruyorum adam yapmış olduğu teknik yorumlarda haklı mıydı, değil miydi? Eğer haklıysa sen bu koşulda adama karşı ön yargılı olmuş oluyorsun. Orada o şahısla aynı kalitede ekipmanlara sahip olup bulursan yine de bu şekilde düşünecek miydin? Örneklendirme yapmam için müthiş bir cümle kurmuşsun. Bursa bisiklet kulübü'nün bahsi geçen turuna gittiğimde başındaki şahıs da kullanmış olduğum vahoo yu gösterip ya böyle pahalı şeyler kullanıyorsun ama yarışa giriyor musun hiç derecem var mı diye sormuştu. Bu hayatımda duymuş olduğum en kompleksli cümledir. Bu demek oluyor ki; Ben ömrü hayatım boyunca çalışsam antrenman yapsam ki yapamam o kadar kendimi sıkamam o zorluğa gelemem, gelsem yine de senin gibi olamam. O yüzden senin yanında, seninle,birlikte sürerken kendimi mutlu ve rahat hissetmiyorum. Haset içerisinde boğuluyorum. Bu yüzden de sana nereden saldıracağımı, nereden vuracağımı bilmiyorum. Kendi iç dünyamı rahatlatmak, biraz olsun kendi kendime bir şeyler yaptığımı kanıtlamak için bu tür ekipmanlar üzerinden saçma cümleler kurarak seninle diyaloğa girmeye çalışıyorum. Sevgili kardeşim Serdar satırlarıma şu cümleyle son veriyorum. çalışan kazanır konuşan değil. Az laf çok iş.
İmza
Bir dost