mrdadash
Aktif Üye
- Tepki
- 209
- İsim
- Dadaş
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

15 veya 20 lira. Tüm bisikletçilerde bulunur. Yaptırmazsan ve dikkatli kullanırsan bir şey olmaz. Yaptırırsan taytın,eşofmanın veya pantolonun paçaları dişliye takılıp yırtılmaz. Taktırmak daha avantajlı.Arkadaşlar selam konuyla bağımsız bir şey biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim aşağıya koyacağım fotoğraftaki yer kırıldı eğer yaptırmassam ya da plastik yerine demir takılırsa bir şey olur mu? 288636 dosyayı görüntüle
Geçen hafta sonu çıktım. Yukarı köşe kahvedeki adam neden gelmiyorsunuz artık falan dedi. Sanırım Beytekin ve hafta sonu tayfası da oraya gitmeyi bırakmış. Güzel mekandı ortadaki sobada 2 kere buff yakmıştım kışın.289023 dosyayı görüntüle
Mayıs ayını bir salı akşamı klasiği ile uğurladık..Hoşgeldin kavurucu yaz...
Yooo! Gene o eski, birlikte çıktığımız zamandaki işleten abi ile konuştum. Aynı yerden mi bahsediyoruz. Sağda köşede. Karşı köşesinde bakkal var.O kahve çok el değiştirdi, yaklaşımları hoşumuza gitmiyor...
abi kaç km ortalama ile gidiyorsunuz.Ekibimiz ile cumartesi Yenişehir İnegöl yaptık.
288898 dosyayı görüntüle288899 dosyayı görüntüle288900 dosyayı görüntüle
abi kaç km ortalama ile gidiyorsunuz.
Bir gün sizinle pedallamak isterimBursa'dan Yenişehir'e oradan İnegöl'e 30 ortalama ile durmadan gittik . İnegöl'de yemek molası verince biraz yavaşladık, şehir trafiği ile ortalama 26-27 lere düştü.